Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm spor tabiki etkili

bantta yürüme beni çok terletiyor ama sıkıcı
dışarda yürümek daha keyifli ama terletmiyor bilemedimm
dışarda yürümesemm evde devam zaten cnm

Canım sahile turlar gibi yürümeyeceksiniz sohbet ede ede .
Ben bu hafa dışarıda interval yürüyüş yaptım .... ter her bir yerimden aktı ... mola yok ... ve dönüş yolum eve yokuş ...artık dizlerim titredi .

aynen bende süpürüyom hergünnn sağ olsun kızım heryeri oyun hamuru yapıyor )))

ay ben hiç terlemiyorum yaaa
koşu bandında bi tekk

ama sabah yrüme işide fena fikir degil evdede 20 dk yürürünn koşu bandındada olmaz sa

Ausencia kaptanım bu hafta bana bi hedef ver heleeee azcık hesap kitap yapam ama çook olmasın nasılsa ona ulaşamam diye moralim bozuluyor şöyle grmlı bişeyler

Canım benim işim gr la kilo ile değil :)) yüzde ile ... hedeflerimi hep öyle koyuyorum söylemesi ayıp

Şimdi giderek minnaklaşınca hedeflerde azıcık minnaklaşıyor tabii ...

700 gr altına düşme yani işin özeti ... Min . hedefin 68.7

Ablamin kizi gelecek haftasonu icin. Eve geldim hazirlik yapacagim kuzuya sevdiklerini..
ayyyy ne güzellll keşke benim yeğenlerimde böyle büyüseler teyze sana geiyoruz deselerrrr bende kuzuma patateslii börek yapsam ablamın kızı patatesli böreği çok seviyor peyniri ağzına sürmez... şimdi nisan sonuna doğru geliyorlar kuzuma patatesli börek yapacam oğluda peynir sever onada peynirli yapacam ablam ıyyy ucundan alır doydummmm derrrr hahahah

Tebrikler canım o 700 bile gider ki sen 6ları rahat görürsün regl olmuşsun bir de tebrikler

Ay Canlar çok sağolun 69 rüya gibi gerçekten görünce ağlayabilirim gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…