Banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cık mı ? cık mık yok :) tam regl olduğun gün 600 gr eksi demekpon pon demek
Haftaya ne yapıyoruz ....? ohhh regl de bitmiş o 69 u tutup getiriyoruz
Evet canım , yalnız sizin yarışta kazanan @vorones
Onun yüzdesi %1.34
senin 1.14 ....
açıklayacağım ikili yarış sonuçlarını da ...
cnm spor tabiki etkili
bantta yürüme beni çok terletiyor ama sıkıcı
dışarda yürümek daha keyifli ama terletmiyor bilemedimm
dışarda yürümesemm evde devam zaten cnm
aynen bende süpürüyom hergünnn sağ olsun kızım heryeri oyun hamuru yapıyorTekrar geçmiş olsun güzelim ..
Aynen o danla merhemle bizim ki f ile başlıyordu :) sabaha açtı gözlerini Yusuf.
Ya saat rahatsız olacak bir saat değil ki ... ayrıca farzetti ki ev süpürüyorsun her gün daha çok ses çıkıyor .... Ben her gün süpürüyorum da :)))))
Ne yedin acabaaaaabenim hedefimde 66.9 cıs yemiş olabilirim
Teşekkür ederim tatlim evet öyleymiş salgin varmis sizede geçmiş cok olsunSekercikiz geçmiş olsun,2 hafta öncede oğluşumda vardı, hem çapak hem kızarıklık,doktor damla vermişti hemen geçti,daktırım kelebekolacam ın dediği gibi ahh baharr
Canım sahile turlar gibi yürümeyeceksiniz sohbet ede ede .
Ben bu hafa dışarıda interval yürüyüş yaptım .... ter her bir yerimden aktı ... mola yok ... ve dönüş yolum eve yokuş ...artık dizlerim titredi .
canım bende terlemiyordum ama sauna esofmanı ve sauna kemeri işe yarıyor tavsiye ederim bi bak netten....ay ben hiç terlemiyorum yaaa
koşu bandında bi tekk
ama sabah yrüme işide fena fikir degil evdede 20 dk yürürünn koşu bandındada olmaz sa
çook geçmiş olsun şekercim Rabbim şifa versin kuzucuğa...Teşekkür ederim tatlim evet öyleymiş salgin varmis sizede geçmiş cok olsun
Ausencia kaptanım bu hafta bana bi hedef ver heleeee azcık hesap kitap yapam ama çook olmasın nasılsa ona ulaşamam diye moralim bozuluyor şöyle grmlı bişeyler
tamam patronnnCanım benim işim gr la kilo ile değil :)) yüzde ile ... hedeflerimi hep öyle koyuyorum söylemesi ayıp
Şimdi giderek minnaklaşınca hedeflerde azıcık minnaklaşıyor tabii ...
700 gr altına düşme yani işin özeti ... Min . hedefin 68.7
buda tasarımcısı yüzünden partiye geç kalmış banukelebekolacam
sen bana elbsemi yapıyordunn kaçırdım mı
ha peynir demişşsin eve evet peynir olabilir
eve hergün yeni bri peynir çeşiti ile gidiyorummm
vur beni öldür beni koma yolarda benikelebekolacam bak bu hafta sporun gözüne gözüne vuracam haberin olaaaaaa ))) ablam gelmeden hedefim 67 olmakkkkk anam kızzz minnak yanında dev gibi hissediyorum kendimiiiii ...
Ne yedin acabaaaaa
ayyyy ne güzellll keşke benim yeğenlerimde böyle büyüseler teyze sana geiyoruz deselerrrr bende kuzuma patateslii börek yapsam ablamın kızı patatesli böreği çok seviyor peyniri ağzına sürmez... şimdi nisan sonuna doğru geliyorlar kuzuma patatesli börek yapacam oğluda peynir sever onada peynirli yapacam ablam ıyyy ucundan alır doydummmm derrrr hahahahAblamin kizi gelecek haftasonu icin. Eve geldim hazirlik yapacagim kuzuya sevdiklerini..
Banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cık mı ? cık mık yok :) tam regl olduğun gün 600 gr eksi demekpon pon demek
Haftaya ne yapıyoruz ....? ohhh regl de bitmiş o 69 u tutup getiriyoruz
Evet canım , yalnız sizin yarışta kazanan @vorones
Onun yüzdesi %1.34
senin 1.14 ....
açıklayacağım ikili yarış sonuçlarını da ...
Tebrikler canım o 700 bile gider ki sen 6ları rahat görürsün regl olmuşsun bir de tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?