yüzdüm, yemeğimi yedim, şimdi toplantıya gideceğim. akşam geç saatlerde uğrarım
bu arada bana rakip olacak cengaver arıyorum. var mı bana rakip olmak isteten
masumm tamam canım hadi bu günden itibaren başlıyoruz. ben cuma olmasına rağmen cıs yemedim, tadını unuttum artık, hedefim 63.4 kgben ben bennnnnnnnn
masumm tamam canım hadi bu günden itibaren başlıyoruz. ben cuma olmasına rağmen cıs yemedim, tadını unuttum artık, hedefim 63.4 kg
Kalkabileceksen git yürü canım ohh mis hava ben açıkcası cumartesi pazar kalk yürüyelim deseler gitmem hafta içi ya da hafta sonu evde spor yapmaya çalışırım uykum tatlıdırkomşum beni sabah yürümeye çagırıyorrr
sabah 6 da kalkıp yürüsem mi acabaggggg
Teşekkür ederim tatlimgeçmiş olsun canım
Aayyy bende bunu ariyordum harıl harıl...yani ayni vermişiz veroooom...arkadaşlık kazanmış bak7 .takım guzelleerii. .Bugün pek hoş bi cuma. KiLo bildirm yapayimmm
geçen hafta 59.7
Bu hafta 58.9
Fark 800Eki Görüntüle 1978686
Merhaba kızlar ben artiyim hu hafta tartı kafayı yemediyse bu hafta hergün farklı gösterdi hemde birhayli fark vardı
Geçen hafta 66,7
Bu hafta 67,2
Fark +500
Allahım sen ferahlık verŞu kadınlardan çektiğimin 100 birini erkeklerden çekmedim - düşünüyorum hayır çekmedim
Sinirim bozuktu bunları yazdığımda ama araya iki saat girdiO gazla niye olduğunu da yazıyordum ki artık sinirimin geçtiğini farkettim.. Sadece ev hanımı olmak çok güzel evde oturup insanlarla uğraşmamayı çok isterdim Tabi evde işlerim olsun, bebiş bakmak, ademoğlu, havvakızı yetiştirmek gibi
kızlarr benim yürüyüş bandım yukarı kattyadı kızımı yatordıktan sonra spora başlıyordum ama kızım 1 satte anca uyuyor aklım onda kalıyordu sürekli in çık onu kontorl ediyordum spordan soğuyordum... şimdi öğle eşim bi ara uğradı yalvar yakar aşağıya indirttim. mutfağım büyük mutfağa koydum inşallah aşağıdakiler rahatsız olmaz demiiii yani sonuçta mutfakta yaptığım saatler beli 2 ile 4 arası bi saatte yapıyorum böyle benim için iyi oldu ama şimdide düşüyorum rahatsız olurlarsa hooppp tekrar yukarı eşim çok söylenir offfff ........ama onunda pasta kokusuna ben dayanıyorum yutkunuyorummmm demiiii bende öyle çemkiririm sende pasta yapma hıh derimmm
Kızlar hala yoldayım kilolu yazmadığını fark ettim
74.6
komşum beni sabah yürümeye çagırıyorrr
sabah 6 da kalkıp yürüsem mi acabaggggg
yüzdüm, yemeğimi yedim, şimdi toplantıya gideceğim. akşam geç saatlerde uğrarım
bu arada bana rakip olacak cengaver arıyorum. var mı bana rakip olmak isteten
ben ben bennnnnnnnn
Teşekkür ederim canım inşallahTebrik ederim canlar
Geçmiş olsun canım iyi olur inşallahKilon içinde tebrik ederim
benim hedefimde 66.9 cıs yemiş olabilirim
Selam Canlar, sabah kaptanıma haber verdim geçmişi okuyamadım 425 mesaj :) kilolar Ne alemde ben o toplantıdan diğer toplantıya İstanbul'u tavaf ediyoeum resmen veeee bugün regl oldum :) çünkü hep cuma :)
Geçen hafta: 71.3
Bu hafta: 70.7
Fark: 600 gr cık
Aayyy bende bunu ariyordum harıl harıl...yani ayni vermişiz veroooom...arkadaşlık kazanmış bakay bide tüm hafta o kadar cıss yedin
Tebrikler canım o 700 bile gider ki sen 6ları rahat görürsün regl olmuşsun bir de tebriklerSelam Canlar, sabah kaptanıma haber verdim geçmişi okuyamadım 425 mesaj :) kilolar Ne alemde ben o toplantıdan diğer toplantıya İstanbul'u tavaf ediyoeum resmen veeee bugün regl oldum :) çünkü hep cuma :)
Geçen hafta: 71.3
Bu hafta: 70.7
Fark: 600 gr cık
Teşekkür ederim tatlim hesaplama ve iyi dileklerin için ..Geçmiş olsun canım .
Bu ara göz mikrobu salgını da var .
Yusufta da geçen haftalarda oldu .
Bir damla ile ertesi güne kalmadı bir şey .
Çapaktan gözü açılmıyordu sabah ... içi kızarmıştı . Telaş yapma .dedim ya şu an çevremde en 3 çocukta daha oldu .
Hesapladım canım . tamamdır .
Olsun ausum bırakalım bebişimizin annesi kazansınnn...kız vero belki bebişleri de birlikte doğururuz.agzimin sürekli sulanması ve ağzımdakı bu tat kafamı karıştırıyoooBanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cık mı ? cık mık yok :) tam regl olduğun gün 600 gr eksi demekpon pon demek
Haftaya ne yapıyoruz ....? ohhh regl de bitmiş o 69 u tutup getiriyoruz
Evet canım , yalnız sizin yarışta kazananvorones
Onun yüzdesi %1.34
senin 1.14 ....
açıklayacağım ikili yarış sonuçlarını da ...
ayyyy ne yapayım hep aklım kızımda oluyordu bazen kapı çalıyor yukarda duymuyorum gümgüm vuruyorlar bu sefer kalbim atıyor bu ne diyeeee hahahaarselka canım , aklımda tutamadım ama menülerim tam gelmedi bu hafta değil mi ?
O kırmızı kartı kendinden ve benden görmemek için .. lütfen hayatından bi 2 ayı kendine ayır ve odaklan . 60 net . gelir ...
Bu şekilde sadece bildirim sonrasıoluruz .
He heeeee bende evdeyim ama 30 tane hatunun kilosu ile cebelleşiyorummm
Acaba bende bazen ayyy Allahım nedir şu kadınların gırtlağından çektiğim diyor muyumbu mesajımız empati yapalım içerikli idi
Ooooooo dersin ve golu 90 a çalkarsınnnnbence çok mantıklı olmuş.
Sporda konsantre istiyor sonuçta.
Canım geldiği gibi yollayalım şu 400 gr mı ... yanına bir de yalnız yolculuk etmesin diye bi 300 koyalım kiiii .... 73.9 a pon pon sallayalım haftaya ...hadi ece yaparsın sen ...yeter ki şu oğlanın parçası kızın lokması ..aman tabakta kaldıları bir kenara koy:)
Tabiii kiiiibu hafta gidenlerde sporun payını unutma.
Wowuuuuuu iki iddialı isim .... masum başladığı şova devam etmek istiyor ...sarayca sazı aldı eline bırakmıyooor....
Bu hafta maçlar yine heyecanlı
arselka canım , aklımda tutamadım ama menülerim tam gelmedi bu hafta değil mi ?
O kırmızı kartı kendinden ve benden görmemek için .. lütfen hayatından bi 2 ayı kendine ayır ve odaklan . 60 net . gelir ...
Bu şekilde sadece bildirim sonrasıoluruz .
He heeeee bende evdeyim ama 30 tane hatunun kilosu ile cebelleşiyorummm
Acaba bende bazen ayyy Allahım nedir şu kadınların gırtlağından çektiğim diyor muyumbu mesajımız empati yapalım içerikli idi
Ooooooo dersin ve golu 90 a çalkarsınnnnbence çok mantıklı olmuş.
Sporda konsantre istiyor sonuçta.
Canım geldiği gibi yollayalım şu 400 gr mı ... yanına bir de yalnız yolculuk etmesin diye bi 300 koyalım kiiii .... 73.9 a pon pon sallayalım haftaya ...hadi ece yaparsın sen ...yeter ki şu oğlanın parçası kızın lokması ..aman tabakta kaldıları bir kenara koy:)
Tabiii kiiiibu hafta gidenlerde sporun payını unutma.
Wowuuuuuu iki iddialı isim .... masum başladığı şova devam etmek istiyor ...sarayca sazı aldı eline bırakmıyooor....
Bu hafta maçlar yine heyecanlı
Teşekkür ederim tatlim allah razı olsunGeçmiş olsun güzelim oğluşuna acil şifalar diliyorum
Teşekkür ederim tatlim hesaplama ve iyi dileklerin için ..
Evet öyleymiş bu ara bütün cocuklarda varmış bizde biraz panikledik ilk defa olunca ama boğaz enfeksiyonu vuruyormus göze... damla merhem alip geldik
ayyyy ne yapayım hep aklım kızımda oluyordu bazen kapı çalıyor yukarda duymuyorum gümgüm vuruyorlar bu sefer kalbim atıyor bu ne diyeeee hahahasonuçta mutfakta yapıyorum yaniiii rahatsız olursa yukarı kaldırırım şansımı deniyeyeimmmm eliptik alt katta yapıyorum şimdiye kadar sorun olmadı oda ses çıkarıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?