Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooooo burada düello teklifi almışım benim haberiç yokkkk...
aeben ablaaaa Ausencia kaptanım büyük bi zevkle kabul ediyorum...ama ablaaa senin 800gramin garanti dünden onu ne yapcaz?

Ama güzel menü ve sporla yarışırız ablaaa...
Siz burada güzel düellolar teklif ederkeeen bem kendime şöyle bir şey yaptım.evdekilere gözleme pişirirken kendime el kadar incecik bi hamur açtım içini bol isirganla doldurdum katladığımda 1dilim ekmek kadar oldu yagsiz tavada pişirdim yedim yanında lor ve 1tabak ayırdigim ısırganla...e şimdi gözleme yedim desem ismi kötü anacım...rakibem sevinmesinakşama dogumgünündeyim hazırlık yapıyorum...yine imtahan yine işgence...ama ekmek ve cısss yemiycem.ekmrk hakkımı öylen kullandım çünki

Selam Canlar, sabah kaptanıma haber verdim geçmişi okuyamadım 425 mesaj :) kilolar Ne alemde ben o toplantıdan diğer toplantıya İstanbul'u tavaf ediyoeum resmen veeee bugün regl oldum :) çünkü hep cuma :)

Geçen hafta: 71.3
Bu hafta: 70.7
Fark: 600 gr cık

Merhaba kızlar ben artiyim hu hafta tartı kafayı yemediyse bu hafta hergün farklı gösterdi hemde birhayli fark vardı
Geçen hafta 66,7
Bu hafta 67,2
Fark +500

arselka canım , aklımda tutamadım ama menülerim tam gelmedi bu hafta değil mi ?
O kırmızı kartı kendinden ve benden görmemek için .. lütfen hayatından bi 2 ayı kendine ayır ve odaklan . 60 net . gelir ...
Bu şekilde sadece bildirim sonrası oluruz .

He heeeee bende evdeyim ama 30 tane hatunun kilosu ile cebelleşiyorummm
Acaba bende bazen ayyy Allahım nedir şu kadınların gırtlağından çektiğim diyor muyum bu mesajımız empati yapalım içerikli idi

Ooooooo dersin ve golu 90 a çalkarsınnnn bence çok mantıklı olmuş.
Sporda konsantre istiyor sonuçta.

Kızlar hala yoldayım kilolu yazmadığını fark ettim
74.6

Canım geldiği gibi yollayalım şu 400 gr mı ... yanına bir de yalnız yolculuk etmesin diye bi 300 koyalım kiiii .... 73.9 a pon pon sallayalım haftaya ...hadi ece yaparsın sen ...yeter ki şu oğlanın parçası kızın lokması ..aman tabakta kaldıları bir kenara koy:)

komşum beni sabah yürümeye çagırıyorrr
sabah 6 da kalkıp yürüsem mi acabaggggg

Tabiii kiiii bu hafta gidenlerde sporun payını unutma.

yüzdüm, yemeğimi yedim, şimdi toplantıya gideceğim. akşam geç saatlerde uğrarım

bu arada bana rakip olacak cengaver arıyorum. var mı bana rakip olmak isteten

ben ben bennnnnnnnn

Wowuuuuuu iki iddialı isim .... masum başladığı şova devam etmek istiyor ...sarayca sazı aldı eline bırakmıyooor....

Bu hafta maçlar yine heyecanlı

benim hedefimde 66.9 cıs yemiş olabilirim

Banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Cık mı ? cık mık yok :) tam regl olduğun gün 600 gr eksi demek pon pon demek

Haftaya ne yapıyoruz ....? ohhh regl de bitmiş o 69 u tutup getiriyoruz

Aayyy bende bunu ariyordum harıl harıl...yani ayni vermişiz veroooom...arkadaşlık kazanmış bakay bide tüm hafta o kadar cıss yedin

Evet canım , yalnız sizin yarışta kazanan vorones
Onun yüzdesi %1.34
senin 1.14 ....

açıklayacağım ikili yarış sonuçlarını da ...

Tebrikler canım o 700 bile gider ki sen 6ları rahat görürsün regl olmuşsun bir de tebrikler

Teşekkür ederim tatlim hesaplama ve iyi dileklerin için ..
Evet öyleymiş bu ara bütün cocuklarda varmış bizde biraz panikledik ilk defa olunca ama boğaz enfeksiyonu vuruyormus göze... damla merhem alip geldik

Olsun ausum bırakalım bebişimizin annesi kazansınnn...kız vero belki bebişleri de birlikte doğururuz.agzimin sürekli sulanması ve ağzımdakı bu tat kafamı karıştırıyooo

ayyyy ne yapayım hep aklım kızımda oluyordu bazen kapı çalıyor yukarda duymuyorum gümgüm vuruyorlar bu sefer kalbim atıyor bu ne diyeeee hahahasonuçta mutfakta yapıyorum yaniiii rahatsız olursa yukarı kaldırırım şansımı deniyeyeimmmm eliptik alt katta yapıyorum şimdiye kadar sorun olmadı oda ses çıkarıyor ...

cnm spor tabiki etkili

bantta yürüme beni çok terletiyor ama sıkıcı
dışarda yürümek daha keyifli ama terletmiyor bilemedimm
dışarda yürümesemm evde devam zaten cnm

Teşekkür ederim tatlim hesaplama ve iyi dileklerin için ..
Evet öyleymiş bu ara bütün cocuklarda varmış bizde biraz panikledik ilk defa olunca ama boğaz enfeksiyonu vuruyormus göze... damla merhem alip geldik

Tekrar geçmiş olsun güzelim ..
Aynen o danla merhemle bizim ki f ile başlıyordu :) sabaha açtı gözlerini Yusuf.

Ya saat rahatsız olacak bir saat değil ki ... ayrıca farzetti ki ev süpürüyorsun her gün daha çok ses çıkıyor .... Ben her gün süpürüyorum da :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…