cıssss yeidm ama en az 700 gr verecegim hafataaaaa
bunuda favorine eklermisin , eger aksi olursa odunla mı kovalarsın sopa ile mi bilemedim
Ne biliuim ya. Böyle sankim buraya ait değilmişim gibi oluo. Mezun olucam zaten de . KorumA için burda olmak istiom aslında . 57 hedef var da..işte . Kafam karisik. Menü yazayı.m .gene ben yaaa
. Cızs yersem yazmamaya calisirim. Yazmam
İşte canım sevmeyince hep bi bahane buluyorum kendime yapmamak için ve inan Hergün de bi bahanem var
herkesin kilosunu kaçırdım bugün listeyi paylaşırsa kaptan görecegim inşşş
Listeyi çok merak ediyorum
Geçmişe dönemiyorum akşam sürpriz var mı bakalım
ay bende bendeeee
Heyecan la bekliyoruz
Mercimek köftesi dışında uygun canımKızlar iftara mercimek köftesi salata ayran çorba diyete uygun olurmu sizve
offfff kafamda deli planlar varrrrr
1-limonlu suyumu içip yürümeye gidecegim sabahları
2-tarçın, yeilçay,limon ,soda kürü yapacagım
3- bol proteinli günler geçiricem
4- akşam ögünüm yogurt+elma+kuruyemış olacak
5-akşamları 30 dk bol tempoda yürüyecegimm
sonraaaaaaaa
Bendee kendimii deniz kumsal ve şezlongaa atmak istiyorummm canımmm vallahii al benden de o kadarr kaçp gidesim var bu şehirdennnsıkıldım duvarlar üstüme üstüme geliyor.
ben kendimi sokak lara atmak istiyorum yahu
gezmek istiyorum sahil istiyorum orman istiyorum
bu yelşil duvarları
istemiyorum
He heeeee bende evdeyim ama 30 tane hatunun kilosu ile cebelleşiyorummm
Acaba bende bazen ayyy Allahım nedir şu kadınların gırtlağından çektiğim diyor muyumbu mesajımız empati yapalım içerikli idi
Ne dedim ben, çocuk bakacaksın, insanlarla uğraşmayacaksınSen gel şurda 20 hatuna sağlık- besin- spor- moti- azim koçluğu yap, sonra ev hanımıyım de
Vallaa kuzumm anlamadım kiii tartı öylee çıktıı neyse onu yazdım kaçamağımda yokk amaakızlar maşallah herkes çok kilo vermişş
DelyDoly cnm senden daha fazla gitmesi lazım yaa
ilk zamanlardaki heycan ve hırsın yok sanki
Vallaa kuzumm anlamadım kiii tartı öylee çıktıı neyse onu yazdım kaçamağımda yokk amaa
ben de odada 3 erkekle tekim, ve çok seviyorum her birini. Ama tabi müdürlükte kadın da var ve onlardan biri şefimAhaha biraz karışık olmuş ama sinirinin geçmesine sevindim canım bende kadınlarla pek anlaşamam o yüzden 5 erkek içinde tek kadınım şansa denk geldi mutluyum
benim deeeeeeeekız işte bu tam bu ayağını kaldır
üstüne basmışsın
hayallerimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?