Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay evdesin şeker git tabi ya
kız biz hem çalışıyoz hem o işleri yapıyoruz vallaa
ben evdeyken iki bebek baktıgım halde spora daha çok zaman ayırırdımm
Kız bende iki sene önce her sabah yürürdumde şimdi gözüme bir büyüyor sorma...
Canım senle çektirdiğimiz resmi bana atarmisin watsapptan saklayın hatıra olarak

tabiki şartlara göre değişiyo o heyecan
vero istemsiz mi oldu yoksa bu bebiş kazamı yani
Yok kuzum ben istiodum. Son zmanda biraz vazgecer gibj olmuştum yaz tatilini rahat gecircem die. Böyle de zor olmucak gibı daha minnak olucak o yüzden çok sevindirik olduk . Bi de em önemlisi kiloyu vermeden geleydi çok üzülürdüm. Böyle iyi

hee tamam o zaman sevindim
yani istemen ve zamanında gelmesi çok güzel
rabbim hayırlısıyla kucağına alıp büyütmek nasip etsin

Bence yaz zaten hamilelik cısslı şeylerde de işe yaramıyor ki sağlıklı güzel beslenmeliyiz bebek vitamin alsın diye

Bence yaz zaten hamilelik cısslı şeylerde de işe yaramıyor ki sağlıklı güzel beslenmeliyiz bebek vitamin alsın diye
Ayy sen de olursun belkimmmm allah aratmasin kuzum. Çok erteleme derim evet çok haklisin bu yeme düzenine devam etsem süper olur. Canım bişi cekrse yerim de. Ama öyle birakmaya niyetim yok. Geçenkinde 57 idim hamis olmdgmu duyunca ipini koparms gibi saldirdim ekmek poğaça . . Bu kez dikkatli olucam. . Yazın insanlar beni tombak gormemeli. Gobus çıkarsa çıksın da

hee tamam o zaman sevindim
yani istemen ve zamanında gelmesi çok güzel
rabbim hayırlısıyla kucağına alıp büyütmek nasip etsin
Sağol begümüm . Eksik olma. Aksma ne yicen kız. Ben ısırgan otu ve ıspanak yumurta li yapcem bi de mercimek çorbası dusunuom

Amin canım inşallahAynen öyle benimde amacım mesela hamilelikte ne iyiyse onu yemek zaten araştırdım sebze protein öneriliyor yeşil yapraklı sebzeler proteinli ürünleri onun dışında hamur işi abur cubur tatlı önerilmiyor misal aynı diyetteki gibi sağlıklı beslensek aldığımız kilolar sağlıklı olur yulaf öneriliyor mesela sütte yapıyormuş beyaz ekmek neden yiyeyim

Aynneeeenn . Ben yazsam böyle yazardim. Çok Haklisn . Sen ensemde olmaya devam et. Ekmek nayyynnn. Bugün sunta ve kepekli grissini yedim. Ekmek aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…