Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaaaa deme beeee ...mezuniyete kaldı 2 kilo .... istesen haftaya mezunsun

Patlat bir 4 günlük sende ... @DelyDoly ve @saydin78 la beraber ...bak nasıl geliyor 72.

Kaçarı yok
bi diyet buldum onu yapacağım, meyveli etli.. Bi tek kahvaltısı güçlü değil.. Ama katlanacağız bir hafta

Canlar daha paylaşım yapmayan çok takım var .

Ben akşam yemeğine çıkar .

Sonra gelirim ... sonra 7-8 gibi hasta ziyaretine çıkacağız ... gece burdayım Allahın izniyle .... yarın cumartesi erken yatmaca da yok

Enler var bu hafta ....

İkili yarışlar ....

Geçen haftanın kazananları ...

Haftalık hedefler ...

Sonracığıma pastadan da dansöz çıkacak diyeceğim ama hadi demedim

Su çoook az

O börek bol su ile lapa olur gider ...ay lapa demiişken aklıma kim gelse beğenirsin

Valla derece ya da 1.lik gelirse %2.30 luk yüzde ile biri var listede ... bak bakayım kimmiş

Kuzummm ya

aaa kimdi bu takımın lapa güzeliii tabiki bütün lapalar benim diye pamukskr

ya unutmuşum yazmayı menümde akşam 2 keçiboynuzu vardı

Arkadaşa toplantı diye gittim anam kadının günü varmış Japon işkencesi çektim yeminle.o değil en az 10 çeşit vardı belki daha fazla ama ben oturmadım masaya hayret dolu bakışlar altında en masum bi iki şeyle köşeme çekildim nazardan yine zayıflamam duracak kaptaaannn oku beniiii

canım sen çalışıyorsun benim gibi evde olsan daha düzenli olurdun kesin.... hadi bakalım bu hafta çoşuyoruzzzzz

İşte orası biraz şüpheliduzen ve ikizler

O günler olmasa özellikle günler kraliçesinin günleri olmasa kesin 60 Lara inerdi

Şükür ler olsun bugüneeee
EMEGİNE eline sağlık . Tüm takıma teşekkürler. .mezun oldummmmmoldummmmm . Darısı en kisa zamanda isteyen herkese olsun!!!

Ne zaman diyet psikolojisinde oldum kişaka bi yana da haklisin germeden sıkmadan beslenmeliyim

Canım mezuniyet in hayırlı olsun gerçekten azm ettin başardın tekrar Kutlarım canım
Evet şükürler olsun ablam.benim okul üniversite evlilik atama bebek ehliyet zayıflama hep azmeDerek oldu. Yani hiç öyle yağ bal gelmedi. Rabbim bundan sonrada hayırlar versin.. emeklerimizi boşa cikarmasin.

Sabah karanfilli su ve 1 kase yoğurtlu çilekli pirinç buğday gevregi
Öğle
1 tabak dolusu lorlu salata
3 dilim kaşar peynirı
2 haşlama yumrta
1 köz biber patlıcan
2 sunta 1 kepekli grissini

Ara 1 avuç dut 1 hurma çay

Aksm
1 tabak yumurtali kiymali ısırgan otu
2 kase sebzeli mercimek çorbası ( 2 olunca fenà sistim )
Salata yoğurt
Biraz ekmek ucu mezunu ya yüz buldum
Spor yok su 2 yi geçti
Çay hurma incir dut igde . Olur. Sanırım. Küçük kaçamak yapcem. Vala abartmam söz Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…