Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen bir daha rahatsız etmeyin the person....
Bende beğenmişimdir Allah bilir o mesajı :))
bi diyet buldum onu yapacağım, meyveli etli.. Bi tek kahvaltısı güçlü değil.. Ama katlanacağız bir hafta
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen bir daha rahatsız etmeyin the person....
Su çoook az
O börek bol su ile lapa olur gider ...ay lapa demiişken aklıma kim gelse beğenirsin
Valla derece ya da 1.lik gelirse %2.30 luk yüzde ile biri var listede ... bak bakayım kimmiş
Kuzummm ya
aaa kimdi bu takımın lapa güzeliiitabiki bütün lapalar benim diye pamukskr
ya unutmuşum yazmayı menümde akşam 2 keçiboynuzu vardı
canım sen çalışıyorsun benim gibi evde olsan daha düzenli olurdun kesin.... hadi bakalım bu hafta çoşuyoruzzzzz
Arkadaşa toplantı diye gittim anam kadının günü varmış Japon işkencesi çektim yeminle.o değil en az 10 çeşit vardı belki daha fazla ama ben oturmadım masaya hayret dolu bakışlar altında en masum bi iki şeyle köşeme çekildim nazardan yine zayıflamam duracak kaptaaannn oku beniiii
Canlar sonuç gayeeeet güzel ...
Bu pon ponlar tüm takıma gelsinnnnnnnnn
Ve kaçıncı olursak olalımbu alkışlar size .
@Bebetomm
vorones
Her ikinizi de yürekten tebrik ederim ... Mezuniyetiniz kutlu olsun
@MuMu85 hafta içinde devam edemeyeceğini belirtti . Listeye yeni girdiği için izne ayırmam kural dışı ... o da kendi isteğiyle takımdan ayrıldı . Haberiniz olsun .
Bir isim daha var .... İzne ayrılmak istiyormuşşşş muş muş ....bakalım son turu döndüm ... ikna olmazsa ... listeyi paylaşım alanına taşıyorum
Bu güzel sonuçlar bir enler listesini hakketti ... Ama yarın yapabilirim ancak
Oh misssssss temizlemisssin ablam tam gaz devamKilo bildirimi
Geçen hafta 110.2
Bu hafta 107.7
Fark 2.5
Yüzde 2.26
Ne zaman diyet psikolojisinde oldum kiEkledim:) ..... sopamı da sakladımmm...ihtiyaç olmayacak çünkü.
Dikkatli beslen ama diyet psikolojisinde olma ..sana en büyük tavsiyem bu .
Benim kadar sevmeyen olamazdı herhalde ... düşün yaniii .şimdi spor listeleri alt üst ediyorum :))
Listeler bizde son bildirim gelene kadar süpriz:))))
Tebrikler saadet ...bir daha 70 leri hiç görmemen dileğiyle ...
Ha bu arada bu 1 ...
Kaldı 19 ...
Dünden de 19 ....
Söz ağızdan bir kez çıkar :)
Az sonraaaaaaaaaaaaaa ))))
Hızlı olayım diye smiley da koymadım hiç bak ... saadet pon pon salladım say :))
Fatma kilo bildirimi yapmadın canım ? dün ölçtüğün ? iftardan önce ...ya da şimdi ki ?
Ne zaman diyet psikolojisinde oldum kişaka bi yana da haklisin germeden sıkmadan beslenmeliyim
Evet şükürler olsun ablam.benim okul üniversite evlilik atama bebek ehliyetCanım mezuniyet in hayırlı olsun gerçekten azm ettin başardın tekrar Kutlarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?