Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanım bugün ki menümü erken vereyim diyorum kendime plan yaptım çıkacağımı da pek sanmıyorum

Ausencia

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 20 gr çeçil peyniri + 1 ad.macar salam ince dilim
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ad.yumurtalı ıspanak + 5 ad.zeytinyağlı brüksel lahanası minik + 50 gr manda yoğurdu
Ara; 15:00 - 1 ad.şekersiz sade nescafe
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon kıymalı ıspanak yemeği + 50 gr yoğurt (dün yaptım bugün yenecek bu yemek ondan biliyorum)
Ara; 19:30 - 1 ad.yeşil elma (bu belki yerim belki yemem)

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum csnım meninde iğne dişçi fobim vardır acaip tırsarım strese girerin
Geçmiş olsun canım
Aynısııı bende de var güzelimm iğnede öyle sıkarımm kendimii hemşire der bak iğne kırılcakk kasma diyee 2 side ızdırap gibii

evet 2 adet 1 dlm ekmek degerinde ve baya tok tutuyor cnm

Bende alayım bari marketten

Afiyet olsun canım değiştir sende her gün yoğurt bayabilir insanı Benimde ekşi elmam bekliyor benisütlü kahve güzel tercih tok tutar

Bende alayım bari marketten

Afiyet olsun canım değiştir sende her gün yoğurt bayabilir insanı Benimde ekşi elmam bekliyor benisütlü kahve güzel tercih tok tutar

nil ben günde 1 kez kesin yogurt tüketiyorum
karın yagları için çok iyi geliyor
ama bu öglen cacık oldugu için malesef yiyemiycem sütüm vardı çekmecemde
sütü öyle iççerim elma ile yanında iki ceviz tamamdır.

sütlü kahvede olabilir bilemedim..

Bende genelde severim yerim yoğurt mantıklı yapıyorsun canım ama dediğin gibi menülerde değiştir bir gün öğlen bir gün akşam gibi mesela yoksa bende yoğurtcuyum kerevizim brokolim herşeyim yoğurtla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…