Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende genelde severim yerim yoğurt mantıklı yapıyorsun canım ama dediğin gibi menülerde değiştir bir gün öğlen bir gün akşam gibi mesela yoksa bende yoğurtcuyum kerevizim brokolim herşeyim yoğurtla
ayyy bende yoğurtcuyum herşeyi yoğurtla yiyebilirim Nare83

Valla ben de unutmadım. Çok sağlıklıyım bugün. Fikir olarak da öyleyim inşallah. Herşey olacağına varıyor ama istemediğin şeyi de söylemek lazım sanırım. Sen d emi yakınsın Kayınvalidene
Olamıyoruz ama ne kadar yaklaşsak kardır be kaptanımmm
Aynısııı bende de var güzelimm iğnede öyle sıkarımm kendimii hemşire der bak iğne kırılcakk kasma diyee 2 side ızdırap gibii
benim de dolgum düştü sanırım ama gidemiyorum korkudan. İğne değil de o ses çok korkutuyor beni

Oyyyyy anammm anammmm....
Fatmaaaaaaa
Lunyayı devirecen mi neeee @Lunya

Ekmekte yok bi dlm yiyeydin ama ...
Hehehhe beni mi dunde demiştim sana değil mi ablacim çarşamba perşembe pro yapacagim. Sabahta haftalık nasıl ilerledigimi gördüm zaten gerisini Tembel Fatma ablam düşünsün

Gayet sağlıklı menü lunyam ... her şeyden var .
Sadece akşam mercimek çorbası eşliğinde ekmek olmayabilirdi . Malum minnaksın artık , çorba=ekmek dersek sana o çorba yeterdi bence
168 boyunda minnak evet aslında ekmek değilde mercimek olmasa çok iyi olurdu ama düşüncelerime bunu maalesef geciremiyorum

Kaptanım çorbayı dolu bi kase salatayıda bi kase yiyince çok şükür doydum bu hafta ya özel belki cumadan sonea Tekrar eklerim inşallah

Haftaya kurtuldum sanma ablam, aynı grupta olacağız, sıkı yönetim ilan edeceğiz ikimiz için

Bakıyorum bakıyorum yine bakıyorum

Tünaydınnn premsess
nasılsin tatlım

yogurtçular kardeştirr.... begum75 begüm yememiş içmemiş nasıl muhalefet olurumd iye araşttırma yapmış
Masumum videoyu izlemedim ama hazır yoğurtlar çok masum değil aslında...içine ne koyuyorlar o lezzeti yakalamak için bilmiyoruz..en iyisi evde mayalamak..

yogurtçular kardeştirr.... begum75 begüm yememiş içmemiş nasıl muhalefet olurumd iye araşttırma yapmış
kız yok cumartesi günü tesadüfen bu programa takıldım
4 konuk vardı 4 üde doktor,gece 1,30 a kadar bunu izledim şimdi yoğurt konuşulunca tamda konuyla alakalı diye ekledim videoyu

sorun yanlızca yoğurtta değilki,paketli koruyuculu,boyalı her gıda için söz konusu hani bu yeni bi mesele dağil zaten
şuan çıkan çilekler bile mesela,hepsi zirai ilaçlı,özellikle belirtmiyomu doktorlar zamanında olmayan şeyleri yemeyin diye,heleki çilek üzerinde en çok ilaç kalıntısı kalan meyvaymış

haa diyeceksinizki onlara kalsa hiçbişey yemiycez,o herkesin kendi tercihi kendi kararı
yanlız bu doktor bu programda şunuda belirtti,sağlık bakanlığının verilerine göre türkiyede son 10 yılsa kanser vakası %90 artmış

yani zaten dünyanın çivisi çıkmış ben sadece bunu dile getirdim,kral çıplak olayı yanlızca

Bende dün çilek gördüm dedim daha mevsimi değil eşim bilmediğinden tabi alacaktı ben izin vermedim Ülkemizin durumu vahim

regl den dolayı ödemdir, yani öyle olmak zorunda çünkü yeterince dikkat ettim bu hafta,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…