ayyy bende yoğurtcuyum herşeyi yoğurtla yiyebilirimBende genelde severim yerim yoğurt mantıklı yapıyorsun canım ama dediğin gibi menülerde değiştir bir gün öğlen bir gün akşam gibi mesela yoksa bende yoğurtcuyum kerevizim brokolim herşeyim yoğurtla
Bende genelde severim yerim yoğurt mantıklı yapıyorsun canım ama dediğin gibi menülerde değiştir bir gün öğlen bir gün akşam gibi mesela yoksa bende yoğurtcuyum kerevizim brokolim herşeyim yoğurtla
Aynen vallahi ekmek batırıp yemesini de yoğurda çok severim
aynennn , bugün süt istedii cnmmm te evden çıkmadan
Valla ben de unutmadım. Çok sağlıklıyım bugün. Fikir olarak da öyleyim inşallah. Herşey olacağına varıyor ama istemediğin şeyi de söylemek lazım sanırım. Sen d emi yakınsın Kayınvalidene
Olamıyoruz ama ne kadar yaklaşsak kardır be kaptanımmm23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?
OLACAĞIIIZZZZZ ...
HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...
@Betulina 69
@tuba52 78
Nare83 63
@DelyDoly 79
@Ahu060812 72
@kelebekolacam 68
@Sekercikiz 56
@Antepia27 98
@ada81 66
@mimu88 67
@Dersaadet_ 65
@Sherrysherrylady 73
@cydnz_1 71
@arselka 63
Daydream- 69
@MuMu85 74
@ecemavi 71
@Dilekiyi 69
@aeben 66
N Neshve 94
@pamukskr 58
begum75 56
nehirnil111 52
@saydin78 61
Sarayca 63
benim de dolgum düştü sanırım ama gidemiyorum korkudan. İğne değil de o ses çok korkutuyor beniAynısııı bende de var güzelimm iğnede öyle sıkarımm kendimii hemşire der bak iğne kırılcakk kasma diyee 2 side ızdırap gibii
Begüş niye bozuyorsun hemenhttp://www.cnnturk.com/video/tv-cnn...r-yogurttaki-kanser-iddialarina-yeni-aciklama
yoğurtçular bilin istedim acı ama gerçek(
izlemeden yorum yapma önce videoyu bi izleBegüş niye bozuyorsun hemen
http://www.cnnturk.com/video/tv-cnn...r-yogurttaki-kanser-iddialarina-yeni-aciklama
yoğurtçular bilin istedim acı ama gerçek(
bi izleyin kız videoyuhiç sanmam fos haber
bir dönemde yumurta yedirmediler millletee , şimdi aman yumurta yiyin diyorlar
bi izleyin kız videoyu
adam zaten direk kanser yapıyo demiyo
hazır yoğurtla ilgili çıkan haberler yeni bişey değil zaten hep vardı
Tamam izliyorum zaten ama böyle yiyeceklerin hepsi zarar ya o yüzden ne yapacağım bilemiyorum hamile kalmamdan itibaren yoğurt mayalayayım diyorumizlemeden yorum yapma önce videoyu bi izle
adam direk kanser yapıyo demiyo o yüzden özellikle koydum videoyu
Hehehhe beni miOyyyyy anammm anammmm....
Fatmaaaaaaa
Lunyayı devirecen mi neeee@Lunya
Ekmekte yokbi dlm yiyeydin ama ...
168 boyunda minnakGayet sağlıklı menü lunyam ... her şeyden var .
Sadece akşam mercimek çorbası eşliğinde ekmek olmayabilirdi . Malum minnaksın artık , çorba=ekmek dersek sana o çorba yeterdi bence
Kaptanım çorbayı dolu bi kase salatayıda bi kase yiyince çok şükür doydum bu hafta ya özel belki cumadan sonea Tekrar eklerim inşallah
Bakıyorum bakıyorum yine bakıyorum23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?
OLACAĞIIIZZZZZ ...
HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...
@Betulina 69
@tuba52 78
Nare83 63
@DelyDoly 79
@Ahu060812 72
@kelebekolacam 68
@Sekercikiz 56
@Antepia27 98
@ada81 66
@mimu88 67
@Dersaadet_ 65
@Sherrysherrylady 73
@cydnz_1 71
@arselka 63
Daydream- 69
@MuMu85 74
@ecemavi 71
@Dilekiyi 69
@aeben 66
N Neshve 94
@pamukskr 58
begum75 56
nehirnil111 52
@saydin78 61
Sarayca 63
Tünaydınnn premsess
Masumum videoyu izlemedim ama hazır yoğurtlar çok masum değil aslında...içine ne koyuyorlar o lezzeti yakalamak için bilmiyoruz..en iyisi evde mayalamak..yogurtçular kardeştirr....begum75 begüm yememiş içmemiş nasıl muhalefet olurumd iye araşttırma yapmış
kız yok cumartesi günü tesadüfen bu programa takıldımyogurtçular kardeştirr....begum75 begüm yememiş içmemiş nasıl muhalefet olurumd iye araşttırma yapmış
Hmmm ilginççç ... masum gaza gelmesin diye sağ gösterip sol mu vuracaksın sarayca
Bende dün çilek gördüm dedimkız yok cumartesi günü tesadüfen bu programa takıldım
4 konuk vardı 4 üde doktor,gece 1,30 a kadar bunu izledim şimdi yoğurt konuşulunca tamda konuyla alakalı diye ekledim videoyu
sorun yanlızca yoğurtta değilki,paketli koruyuculu,boyalı her gıda için söz konusu hani bu yeni bi mesele dağil zaten
şuan çıkan çilekler bile mesela,hepsi zirai ilaçlı,özellikle belirtmiyomu doktorlar zamanında olmayan şeyleri yemeyin diye,heleki çilek üzerinde en çok ilaç kalıntısı kalan meyvaymış
haa diyeceksinizki onlara kalsa hiçbişey yemiycez,o herkesin kendi tercihi kendi kararı
yanlız bu doktor bu programda şunuda belirtti,sağlık bakanlığının verilerine göre türkiyede son 10 yılsa kanser vakası %90 artmış
yani zaten dünyanın çivisi çıkmış ben sadece bunu dile getirdim,kral çıplak olayı yanlızca
Masumum videoyu izlemedim ama hazır yoğurtlar çok masum değil aslında...içine ne koyuyorlar o lezzeti yakalamak için bilmiyoruz..en iyisi evde mayalamak..
regl den dolayı ödemdir, yani öyle olmak zorunda çünkü yeterince dikkat ettim bu hafta,Günaydın canım nedeni reglidir benim 1 kilo bile artı çıkar
Hayırlı sabahlar canım inşallah bir şey olmaz sanırım onunla girebiliyorsun sadece buraya
Ahahahha bende istiyorum şiir bende
Ayy ne zorlu hayatlar var ya Rabbim yardımcısı olsun
Kuru kayısı iyi gelecektir canım bünyeden bünyeye bu iş değişiyor işte
Masumum videoyu izlemedim ama hazır yoğurtlar çok masum değil aslında...içine ne koyuyorlar o lezzeti yakalamak için bilmiyoruz..en iyisi evde mayalamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?