Bencedee bencedeee güzelimm azcukk elbise bol geldibiraz sporla destekleyip kas yaaprsan daha güzel görünürsün gibime geldi
şu maydonoz kürüne bende mi denesem nasıl oluyor o işler :) umay ablacımla birlikte olur mu ki bilemedim :)
biraz sporla destekleyip kas yaaprsan daha güzel görünürsün gibime geldi
Kızzz her menümdee yazdımm aşk olsun yaaa
selamlarrrr
hayırlı günler
yoğunum ben
ama hala pür dikkat devam
haberiniz ola kıslar
Ben suntada 5 tane yiyorum ama o sanırım bunun çeyreğidir ya da yarısı34 KALORİ TEK DİLİM SADE WASA YÜKSEK DEĞİL..ÜZERİNE PEYNİR YANINA 1 YUMURTA GAYET İYİ BİR KAHVALTI OLUR..
@Ausencia AUSUM YUMURTAYLA 1 WASA YEDİM ŞİMDİ..
@masumm @mimu88 KIRMIZ BİBERİ DENEYECEĞİM BENDE..
Olur olur umay abla sever maydanoz :))
bana da biraz göbek bölgesi yağlı gibi geldi
Yok yavrummmm yazıyorsun da ...eksiyi görünce maydanoza talep arttı ...işin sırrının orda olduğunu anladık 4 günle harmanlanınca
Canım benimkide daha yeni yeni kendine geliyor günde 5 tane ilaç alıyor 20 gün oldu geçmedi bu defaki salgın fena Rabbim acil şifalar versin bütün çocukları korusun inşallahAha neyapiyorsunuz şike mi var kaptannnn
Amin senin kızın nasıl oldu inş daha iyidir
Ay ondan bendede var ,anten bebekler 4 olunca herbirseyi dört defa yaşıyorum akşam hepsine kızdım dört yaşına yakın olan her akşam bir sebep bulup saatlerce ağlar zaten kaç gündür uykusuzum bide küçüğün rahatsızlığı üzüyor pek bi nanemolla bir türlü düzene girmesi görmemesine benden hep kendimi çok suçluyorum hamileyken planlı olmadığı için yavruma devamlı negatif sinyal gönderdim sonuç bu hep bu mahalle baskısı varya aaa dört mü gerçekten mi ilgilendiren ilgilendirmeyen herkes eleştirir senin gibi okumuş bilinçli biri böyle yaparsa ne yapmış sam bunu söyleyen teyzenin gelini şimdi dördüncü ye hamile
Aynenn güzelimm o şekildee yanlız posasıya içeceksiniz diyor ben öyle yapıyorumm :)
Hahahhaa kesinlikleee bu kürr bir harikaaaaaaaOlur olur umay abla sever maydanoz :))
bana da biraz göbek bölgesi yağlı gibi geldi
Yok yavrummmm yazıyorsun da ...eksiyi görünce maydanoza talep arttı ...işin sırrının orda olduğunu anladık 4 günle harmanlanınca
Aynenn güzelimm o şekildee yanlız posasıya içeceksiniz diyor ben öyle yapıyorumm :)
bende bende sana 4 cocuk cok yakısıyor walla cok nasipli onlar.sana cok dua edecekler.Ay inanmazsınız rüyamda bile millete eden 4 çocuğum olduğunu izah ediyorum hepsini salla gitsin de işte karakter takmayayım diyorum sonuç takıyorum
Bu durumdan tek memnun kişi esim
Demee kızzz kaldın o zaman sen bu dersten o üc baklavayı çıkarana kadar bırakmaz yakanı hahadün benim canım çıktı ama ben hocayla yaptım... karnın yanıyor mu diyor hayır diyorummm gören de iki karın kasın var 3. sünü çıkarmaya çalışıyorsun dedisonra ben böyle hırslı çıkınca hoca da delirdi
ben ilk defa girmiştim dersine sen hep gel dedi bana hoca bana taktı
Yok kız ne olucak Allah söyletti belkide birde kızım olur belkideAySekercikiz kuzun yazmıştım kızın çıkmış kusura bakma oğlun olduğunu biliyorum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?