Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şu maydonoz kürüne bende mi denesem nasıl oluyor o işler :) umay ablacımla birlikte olur mu ki bilemedim :)

Olur olur umay abla sever maydanoz :))

biraz sporla destekleyip kas yaaprsan daha güzel görünürsün gibime geldi

bana da biraz göbek bölgesi yağlı gibi geldi

Kızzz her menümdee yazdımm aşk olsun yaaa

Yok yavrummmm yazıyorsun da ...eksiyi görünce maydanoza talep arttı ...işin sırrının orda olduğunu anladık 4 günle harmanlanınca

Ben suntada 5 tane yiyorum ama o sanırım bunun çeyreğidir ya da yarısı Haklısın canım sabah kahvaltıda ya da akşam canım bir şey istemediğinde yiyebilirim

o sarı eteğin altına saklamış ama gözümüzden kaçmaz hedefe az kalmış ama

Canım benimkide daha yeni yeni kendine geliyor günde 5 tane ilaç alıyor 20 gün oldu geçmedi bu defaki salgın fena Rabbim acil şifalar versin bütün çocukları korusun inşallah

N Neshve kuzum rakibem yarışımızı unuttum zannetme ha valla bendede sendeki fertlerin katmerlisi var amma ne edecen kilolu olmak sadece dertlerimize dert katar elimizde olmaya tevekkül Edip elimizde olana gayret edecegiz bide tabi hep şükredeceğiz

Hahahhaa kesinlikleee bu kürr bir harikaaaaaaa

07 - 14 Nisan Bireysel Kapışmalar

Bu hafta çetin geçen yarışlar olsun . O yüzden farkındaysanız kendim herkesi eşleştirmiyorum . Gönlü olan , gerçekten rakibini de kendini de biraz daha motive etmek için gaza getirecek olanlar kendilerini seçiyor .

Kimler kimlere meydan okudu bakalım bugün ?

Ya da kimler orti olup beraber bu hafta baş koydu ?

İddialı İkili Kapışma

@fatmanurkaya ....... @Lunya ' ya karşııııııııı

4 Gün Diyeti Kapışması

saydin78 ...... DelyDoly ya karşııııııııı

ecemavi ........... kelebekolacam a karşıııııııııııııııı

Büyük Düello

aeben ........ _AYNURA_ ya karşıııııı

4 lü orti /morti Savaşı

Sağ köşede ada81 ve @_SARAYCA_ ...... sol köşede kelebekolacam ve @daydream- a karşıııııı

Cengaver İkilinin Kapışması

@masumm ..... @_SARAYCA_ ya karşıııııı

Sen mi 59 Ben mi 69 Yarışması

mimu88 ........ Sekercikiz a karşııııı

Büyük Meydan Okuma

N Neshve ....... ecemavi ye karşııııııı

İnsanoğlunun En Çetin Savaşı

Ahu060812 ............ @Nefsineee karşı

Dediğim gibi yarışta olmak için olmak değil ... dişe diş gaz ve motive için

Ay inanmazsınız rüyamda bile millete eden 4 çocuğum olduğunu izah ediyorum hepsini salla gitsin de işte karakter takmayayım diyorum sonuç takıyorum
Bu durumdan tek memnun kişi esim
bende bende sana 4 cocuk cok yakısıyor walla cok nasipli onlar.sana cok dua edecekler.
ama istersen bi tane de ben dogurup 4 leyim bütünnnnn şimşekleri üzerime çekeyim sırf senin için ha.

Demee kızzz kaldın o zaman sen bu dersten o üc baklavayı çıkarana kadar bırakmaz yakanı haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…