- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bence de ve tabii ki de burdasın52 lik çıtırımız olarak .
Şu an gayeeeeet güzel duruyor . Bir şeyler eklenmese tabii .
Neyi sevmedim bir tek ?
Tabii ki de salamı ....
Gözlerini belertti röntgene yolladiAyyy bir de soruyor :) beğenmedim tabii .. ne malum bi gece de 800 gideceği ..bak bu gece gitti mi ?
Perşembe gece 67.4 gelmeli ki ... sabaha içimiz umut ve neşe dolsun .
Zaten -100 cepte ... yarın akşama kadar bir -300 ... cumaya hooop eksi 900 ... matematiğimi çooooook seviyorummm
Bence de ve tabii ki de burdasın52 lik çıtırımız olarak .
Dellllllyyyyyyyyyyy hadi yiğidim aslanımmmmmmmmm sen korkmazsın dişçideeeen .... peeeeh dişçide neymişşşşş ? sen evdeki nazi ile ...kaynana ile boğuşan cengaversinnnnnnn
Şu an gayeeeeet güzel duruyor . Bir şeyler eklenmese tabii .
Neyi sevmedim bir tek ?
Tabii ki de salamı ....
Daktırımın akıbetini bende çok merak ediyorummmmmmmmm ... bu sessizlik hayra alamet olsun lütfeeeeen
Süt ve elma ... kesinlikle .
Tabii ki de güzelliğim ..... her yaklaşan 100 gr .. giden 100 gr. demek ...
Sende bir sonra ki hedefi tutturursun . Hem bu seferde arada kopuşlar oldu yoksa gelirdi o kilo .
Ay ne bileyim lunyam , sen sıkı geliyorsun biliyorum da ... fatma da hiç boş durmuyor ... fena mı gaza geldi @Antepia27
Tatlım 23 hedeflerini tutmayan kilolara bakarsan anlarsıntaaa 2 ay önce koymuştuk , yeni değil yani .
Ama 10 günlük hedef belirlersen , elerim istersen gülüm hemen
Sürprizleri çooook severim saraycaaaaaa
Sakinnnnnnnnn.
Hani dişçi ise bakınca korkacaktı ? pardon dişinize
Pro gününde salata tüketebilirsin ama saf proda sadece pro :)
Saf pronun daha etkili olduğu arkadaşlarda var , şişenlerde
Uyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ee eee eee ee
Onu da düş kilondan cuma günü BegüşGözlerini belertti röntgene yolladi
radyasyonu yedim bekliyorum
Kaptanım bu radyasyon kaç kaloriki
portatif tartı icat ettireceksiniz banaerken tartıldıgım için o rakammm ben eminimki enaz 600-700 gr fark var ama 1 de yatıp 6 da tartılınc adüşmüyor kio bi 10 gibi filan tartılmak lazım oda mümkün degil....
Sizlerin sayesinde olacak bu ve beraber koruyacağız inşallah hepimiz çıtırız ki
Eklenmeyecek son 2 gün hedefime de son 10 günSalam minnak aç bitir olandan ablası minnacık mini mini minnacık nasıl şirin duruyor dimi
Gözlerini belertti röntgene yolladi
radyasyonu yedim bekliyorum
Kaptanım bu radyasyon kaç kaloriki
haftaya biraz dgeiştirmek istiyorum diyetimii
Ee eee eee ee
ay yok o degil o kafayı yemişşş , fırsat buamıyoru spor yapıcamda diyorr
koşu bandı yag kırma yapmış kalçasında o yüzden kullanmıyormuş , plates yapıcamda diyorr
neresine yapıcakki bildigin kuru kemik ya yeminle et yok yaniiçok itici geliyor diyet ve spor konuştugunda
kilollu ve en az 1 kg vermesi gereken biri yürüdügüm kişi
portatif tartı icat ettireceksiniz bana
ben sana dediydim zula yap tartıyı iş yerinde bir köşeye ... çaktırmadan poşetle wc yesoyun dökün tartıl 10 da
Evet sağlıklı değil biliyorum zeytinim kalmayınca salam atayım dedim tabağa yoksa çok sağlıksızlarDiyet için değil gülüm ... zararlı salam sosis ... he he yoğurttan sonra bennnnnnnn
Sana beleş bugün
Bence deeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben diyorum uyaaaaaaaaaaaaaan begüm diyor eee eee eeee ... itiraf et hangi takımın ajanısın
O ney aboooportatif tartı icat ettireceksiniz bana
ben sana dediydim zula yap tartıyı iş yerinde bir köşeye ... çaktırmadan poşetle wc yesoyun dökün tartıl 10 da
keşke okadar kolay olsaaaaa , maleseffff elimizdeki imkanlarla bebegmm yetinmek zorundayızzz
dur bakalım belkim iner 66,9 der halime acııı
Heh iyi o zaman ... 1 kg 1 kilodur :))
Hahhahaa bendee bendeee sağlamm sıkıştırma başladıııDişçiye geldim
Sıra bekliyorum
Delyy o eski rahatım kalmadı
Ausencia ablam sen bana 10 gün için 55 yaz, haftaya yarımı bırakırım saraycam ve masumumla yarışırken
Bende dedim benim gibi bir şey herhalde 1 kiloya da takıkahahaha kız sıfır çıkmamamışşş 10 kg vermesi lazımkendeine göre
bana göre en az 20
Ausencia ablam sen bana 10 gün için 55 yaz, haftaya yarımı bırakırım saraycam ve masumumla yarışırken
O ney abooo
Kaptan dibinide siyirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?