Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence de ve tabii ki de burdasın 52 lik çıtırımız olarak .

Şu an gayeeeeet güzel duruyor . Bir şeyler eklenmese tabii .
Neyi sevmedim bir tek ?
Tabii ki de salamı ....

Sizlerin sayesinde olacak bu ve beraber koruyacağız inşallah hepimiz çıtırız ki

Eklenmeyecek son 2 gün hedefime de son 10 gün Salam minnak aç bitir olandan ablası minnacık mini mini minnacık nasıl şirin duruyor dimi

Gözlerini belertti röntgene yolladi
radyasyonu yedim bekliyorum
Kaptanım bu radyasyon kaç kaloriki

Pro gününde salata tüketebilirsin ama saf proda sadece pro :)
Saf pronun daha etkili olduğu arkadaşlarda var , şişenlerde

Uyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yemegin içine bişiy koydular kesinnn
su filanda içemiyorum yaaaa
sular kesik yine, nasıl uykum geldi anlatamamm

erken tartıldıgım için o rakammm ben eminimki enaz 600-700 gr fark var ama 1 de yatıp 6 da tartılınc adüşmüyor kio bi 10 gibi filan tartılmak lazım oda mümkün degil....
portatif tartı icat ettireceksiniz bana

ben sana dediydim zula yap tartıyı iş yerinde bir köşeye ... çaktırmadan poşetle wc ye soyun dökün tartıl 10 da

Nare83 senin yürüyüş komşun çok mu kilolu ? yoksa o 48 kilo olan mıı

ay yok o degil o kafayı yemişşş , fırsat buamıyoru spor yapıcamda diyorr
koşu bandı yag kırma yapmış kalçasında o yüzden kullanmıyormuş , plates yapıcamda diyorr
neresine yapıcakki bildigin kuru kemik ya yeminle et yok yanii çok itici geliyor diyet ve spor konuştugunda

kilollu ve en az 1 kg vermesi gereken biri yürüdügüm kişi

Diyet için değil gülüm ... zararlı salam sosis ... he he yoğurttan sonra bennnnnnnn

Gözlerini belertti röntgene yolladi
radyasyonu yedim bekliyorum
Kaptanım bu radyasyon kaç kaloriki

Sana beleş bugün

haftaya biraz dgeiştirmek istiyorum diyetimii

Bence deeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ben diyorum uyaaaaaaaaaaaaaan begüm diyor eee eee eeee ... itiraf et hangi takımın ajanısın

Heh iyi o zaman ... 1 kg 1 kilodur :))

portatif tartı icat ettireceksiniz bana

ben sana dediydim zula yap tartıyı iş yerinde bir köşeye ... çaktırmadan poşetle wc ye soyun dökün tartıl 10 da

keşke okadar kolay olsaaaaa , maleseffff elimizdeki imkanlarla bebegmm yetinmek zorundayızzz
dur bakalım belkim iner 66,9 der halime acııı

Evet sağlıklı değil biliyorum zeytinim kalmayınca salam atayım dedim tabağa yoksa çok sağlıksızlar

Ausencia ablam sen bana 10 gün için 55 yaz, haftaya yarımı bırakırım saraycam ve masumumla yarışırken

Kendini göremeyince canın çekti hedef sandım

Harbiden haftaya ne olacak ?

Fatmada sende çook dişlisiniz ... saraycam regl ödemlerini haftaya atacak ... Allahını seven şu banuya da bir el atsın da .. haftaya direkt 65 i görsün

O ney abooo

Kaptan dibinide siyirdi

Neyin dibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…