Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alinti yapmadim unutmadan aklimdakileri yazayim
vorones canim tabiki biliyorum 2 haftadir diyet yapmiyorum bi kac gündür dikkat etmeye basladim yeniden :)
Ahu060812 canim gelicem ztn gelmedikce ibre sürekli yukari gidiyo.@Ausencia kutlayalim tabi canim bu sekilde devam edip kilo verirsem öpüp basima koyarim zaten.Ama masallah verilen kilolari görünce insan gaza gelmiyo degil,yaparim bende belki biseyler :)
@Sherrysherrylady canim Allah razi olsun bende sen ve ahuyu takipdeyim ztn masallah farki actiniz ama bende sürüne sürüne de olsa gelicem pesinizden ins :)

Evet kizlar moralim bozuk degil hatta gayet iyiyim cok sükür :)

Bu arada N Nana cadısı 90 derece dönüş. Yapmış fatmayla kanki olmuş hayır olsun
Kız ablam şevki kırılmasın ,haftaya birlikte saraycamlara karşı yarışacağız

Geçen hafta sadece perşembe ekmek hiç yememistim , pro yapıyorum , tartı öncesi

yanlışlıkla konu takibini iptal mi ettin acaba
Hayır

kuzu yaz artık şu kilonu artis
Olmaz önce şov, emek harcayıp yağ vermişim

Antepia27 ablammmm kossss kpss. Lunya geliooo
Korkusundan gelemez

Bildirimleri kapadın herhalde canım
Bilmiyorum ki nasıl yapılıyor

şu 7.takımda bi N Nana bi Ausencia pamukskr i rakip almam okadar da delü değilim.
Son kemigim kalsa onuda verir yinede yarışı bırakmam

Beni alma zaten ... yarışma gazı ile 56 olurum
Aus ablam: dur sağda kemiğim kalmış onuda vereyim

Ya bildirimler gelsin de muhteşem kapışma sonuçlarını açıklayayım

Antepia27 canım bildirim huuu ?

N Nana yı mı bekliyorsunnnn

Sekercikiz
Beklesin ablam, üzülmesin sonra
Bünyesini hazırlar

Ay N Nana geliyor men kapının arkasına saklanayımbide tartı süsleyecekmiş artis

Şuanda aradığınız kişiye fatmaya ulaşılamıyor lütfen nanadan sonra tekrar deneyin
Tamam ablam tamam yenersem söylemeyeceğim

lunya senden korksun fatmam, hadi yaz kilonu merakla bekliyoruz
Ayyy güzel espiriydi saraycam dur güleyim

Yagmur durmusken bi kosu tahlil sonuclarimi aldim geldim) kansizlik cikti herzamanki gibi ilac yazdi aksama basliyorum gunde bir kere aksam al dedi...kelébegimin onerdigi ilaci dedim onu yazdi...kabizlik yaparmi rahatsizligim var dedim dediki aksine ishal tarzi olur dedi....bi tasla uc beş kuş vuracam )) 11.1 cikti kan degerim...

Huuu kaptamiçem
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 72.3
Fark 2.3 uykusuzluktan tartısı yanlış görüyorum zannettim
Yaşadığım değişimlerin smilesi
Vayyy beee süpersin, tebrik ederim. Ama hemen geri almamak için çok çaba harca lütfen. Bak ben geçen hafta verdim diye bu hafta da veririm sandım. Verirdim de ama işteee bu haftaki psikolojik sıkıntım da yemeye itti beni. Bu arada kayınvalidem taşınmayacak alt katıma. Hatta sevdiğim bir arkadaş taşınacak inşallah. Kayınvalidem çok taşınmış yorulmuş artık. Kendi evi de değil, ev sahibi çıkarırsa korkusu, komşularımdan ayrılacak diye üzülüyordu. Biz de bir büyüğe danıştık. Düzenlerini bozmasına demiş o da. Yaşlı insanlar sonuçta. İyi oldu. Oğlu ev alacakmış, öyle taşınacakmış kayınvalidem. Ona yordu bu danıştığımız kişinin söylediğini. İnşallah alırız. Allah herkese versin. Çok önemli. Biz 11 seneden sonra aldık elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…