Geçmiş olsun ablam ikinizé de . Bizim de k.v. Grip olmuş. Yavruma bize gecemse bari
Geçmiş olsun kuzum, iyileşmeye bak kiloyu nasılsa verirsin.
yanlışlıkla konu takibini iptal mi ettin acabaBana niye bildirim gelmiyor etiket olunca
haftaya yine eğitimdeyim.spor için iyi fırsat.umarım hava güzel olur.haftaya da spora yükleneyim bide pro.
anam bütün planlarım deşifre
inşallah canım.pazar bütün gün sandık başındayım o gün nasıl geçer bilmiyorum...pazartesiye nasıl başlayacağım bakalım..
kuzu yaz artık şu kilonu artisBana niye bildirim gelmiyor etiket olunca
Turbo yağ yakıcıdan da yap ... arada içersin lıkır lıkıryollamıştım sana galiba
turbo yağ yakıcı da ne neden benim haberim yokTurbo yağ yakıcıdan da yap ... arada içersin lıkır lıkıryollamıştım sana galiba
Yorucu gün olur evet ... pzt hadi bakalım
Bende bu hafta hurma ile vedalasiyorum bu hurmalar bana yaramiyorhaftaya yine eğitimdeyim.spor için iyi fırsat.umarım hava güzel olur.haftaya da spora yükleneyim bide pro.
anam bütün planlarım deşifre
kızlar hala regl olamadım ve sanırım bu aralar kendimi çok üşüttüğümden belim tatlı tatlı ağrıyor.
Bana niye bildirim gelmiyor etiket olunca
Banada yollayin ama olmaz kiiidu hemen bakim.
Canim bi tarcinli cay yap yani tarcin reglinin olmasini kolaylastiriyirmus...ben toz tarcini bir cay kasigindan az buyuk bardak suyun icine atiyorum...kızlar hala regl olamadım ve sanırım bu aralar kendimi çok üşüttüğümden belim tatlı tatlı ağrıyor.
turbo yağ yakıcı da ne neden benim haberim yok
Bende bu hafta hurma ile vedalasiyorum bu hurmalar bana yaramiyor))
Bu hafta hem kadin almadan ev temizlemece hemde spor) artik mayışmak yook ablam gelecek o gelmeden minnakimsi olmam lazim....
Olleyyy
tamam len yapıyorummmm , adım çıkmış dokuza ,inmez sekize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?