Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hemen menü vereyim

Sabah
2 yumurta yulaf kepeği 1 kaşık zeytinyağı ile krep
2 kk peynir
Marul maydanoz nane domates salatalik

Öğlen
1 kepçe etli çorba
1 tabak ıspanak içinde az bulgur vardı
Ayran
Salata

Akşam
Adını bilmediğim bir ot yemeği içinde bulgur var
Kefir

Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş 1 saat yüzme

Ausencia Ahu060812

Kızlar ben geldim.öğlen bizim burda bi özel hastane var onun kulak burun Boğaz doktoruna gittim burnuma kamerayla baktı aboooo iltihaplara gömüldü kamera bide burun kıkırdağında eğrilik varmış rahat nefes alabiliyomusunuz dedi bende evet ama şöyle düzeltirken biraz da incelirse hiç fena olmaz dedim bunu bahane edip ilerde bi operasyon düşünebilirim.velhasıl kelam antibiyotiğe başladım inşallah şişirmez kaptanım

geçmiş olsun canım, nazara mı geldin ne.
Valla bilmiyorum nazar mı ne bu iyileşemedi bi türlü
Amin inşallah
Ben senelerce gittim lazere canım yüzde bir işe yaramıyor hatta keçi sakal gibi yapıyor yayıyor yüze şuanda iğneliye gidiyorum ve çok memnunum bende pcostan dolayı tüylüyüm

Kıl tüy muhabbetine kaptandan da selam olsun ... bi mağdurda benim
Ayyy bende bende.iki tel ayva tüyü vardı.bitene kadar anlaştık bayıldım 500 yapıyo yapıyo yok bişey değişmiyor bide yapmak için jiletle temilediği için kullar daha bi coşuyor ben de fayda göremedim giden paraya mı yanayım yoksa daha beter olduğumamı yanayım bilemedim.bende iğneli başladım ama oda bişey farketmedi bende bıraktım gitmeyi.iğneli yaptırırken kılları çekerken acımaması gerekiyormuş benimki hep acıyordu mesele bilmiyom nasıl çözceği bu sorunumu

Kendimeeee rakip arıyorummmmm huhuuu son 3 haftadır rakiplerimi sahaya gömdüm :) bireysele oynamıyorum ama 4. Galibiyetimi alıp 60 lı rakamlarımı kutlamak istiyorum :)

İvittt söz sizdeeeee ahaliii :)

Ausencia tatlım liste için çok teşekkür ediyorum daha çok adapte edecek listeye girmiş olmam çok sağol tatlım

Bana da en dişlisinden bir rakibe place
Hu hu kızlar beni kim ister rakibesi olarak
Veee bu hafta için hedef belirliyorumm : 61,8

Kendimeeee rakip arıyorummmmm huhuuu son 3 haftadır rakiplerimi sahaya gömdüm :) bireysele oynamıyorum ama 4. Galibiyetimi alıp 60 lı rakamlarımı kutlamak istiyorum :)

Mimu fıstık kapışalım mı tekrar? Ne dersin güzellik

Hoş buldum ablacım. Elhamdülillah iyiyiz bugün gördüm oğlumu maşallah herşey iyi. Ben 82 oğlum 1.333 olmuşuz

Geçmiş olsun dilekcim

Rakipler dişli korktum valla
Kaptanım bana da bul bi rakibe

Canım rakipleri ben seçmiyorum aslında ... kim gözüne kimi kestirirse .. öyle daha çekişmeli oluyor ... sen de seç bakalım bi rakip .... bu hafta az verdin haftaya coşma zamanı zaten çok geçmiş olsun bu arada ....

Şişirmez şişirmez :)
Bende uğraşmıyorum artık iğneli iğnesiz

Benim için artık her gün perşembe

Hahahah

ama sıkı pazarlık yaptım kabul et hadi bakalım saydınımmmm ..dayanamadım kazındım..regl geldi yok artık ... tam gaaaaaz yola devaammmmmmmm

Mimu fıstık kapışalım mı tekrar? Ne dersin güzellik

Wooooow burda burnuma fena rekabet kokusu geldi

Bildirim yapmayan iki takım kaldı ... onlara baktım ve ... resmi sonuç açıklanmasa da bir hata sorun yoksa ... galiba yine birinciyizzzz

ecemavi daktırın istişareleri sonucu listedesin ... eğer listede olmak istemezsen 20:00 e kadar bana bildir ki , düzenleme yapayım .

Ya bu tat alamamak çok fena yaaa artık tat almak istiyorum tatlı tuzlu yemek iyi mi kötü mü bozuk mu donuk mu yok hiçbişey yok...

Kötüdür ya ... hele de benim gibi zıkkım kullananlar için .... hepsini geçtim de onun tadı olmayıncaaaa

Herkeslere tebrik ederim inş elimden geleni yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…