Valla bilmiyorum nazar mı ne bu iyileşemedi bi türlügeçmiş olsun canım, nazara mı geldin ne.
Amin inşallahAhu060812 bu arada cok gecmis olsun canim kilon icinde tebrik ederim.
Benimde alerji hat safhada burnum tikali gece uyuyomuyum tarladami calisiyorum belli degil sabaha yorgun ve bas agrisiyla kalkiyorum.
Bugünümüze hamd olsun günahlara kefaret olsun ins
Ben senelerce gittim lazere canım yüzde bir işe yaramıyor hatta keçi sakal gibi yapıyor yayıyor yüze şuanda iğneliye gidiyorum ve çok memnunum bende pcostan dolayı tüylüyüm
sözün dinlenir işte fenamı
bendede yaramamıştı,2 tane tüyüm ordı orduya döndüler güçlenip kuvvetlendiler,sanki gübrelemiş gibi hatta çenemden favorilerime doğru yayıldıydı ayy fenaydı
bende sonra iğneliye gidip yoluna koymuştum hatta hala arada 3-5 çıkan için gidiyorum
d vitamini bende de eksik çıktı 1 şişe bitmek üzere3 şişe kullancam
ama kansızlık ve d vitamin eksikliği insanı çok bitkin yapıyo resmen kendime geldimhayat döndüm
abe avan batsın bee
ben yaklaşık 26 yıldız kortizon kullanıyorum ve
yüzüm tüylendi
vücudum için gittiğimde -yüzümede lazer epilasyon yaptırdım yaptırmaz olaydım arttı
sabah akşam elimde cımbız delirmek üzereyim
ne yapsam şaşırsım sen nasıl yaptırıyorsun benim tüylerin %80 i
beyaz tüy ama çok kötü görüyorum aynada
Ayyy bende bende.iki tel ayva tüyü vardı.bitene kadar anlaştık bayıldım 500 yapıyo yapıyo yok bişey değişmiyor bide yapmak için jiletle temilediği için kullar daha bi coşuyor ben de fayda göremedim giden paraya mı yanayım yoksa daha beter olduğumamı yanayım bilemedim.bende iğneli başladım ama oda bişey farketmedi bende bıraktım gitmeyi.iğneli yaptırırken kılları çekerken acımaması gerekiyormuş benimki hep acıyordu mesele bilmiyom nasıl çözceği bu sorunumuKıl tüy muhabbetine kaptandan da selam olsun ... bi mağdurda benim
Vayyyy iddia ya bak
Cuma değil mübarek perşembe menüsü
Mimu fıstık kapışalım mı tekrar? Ne dersin güzellikKendimeeee rakip arıyorummmmm huhuuu son 3 haftadır rakiplerimi sahaya gömdüm :) bireysele oynamıyorum ama 4. Galibiyetimi alıp 60 lı rakamlarımı kutlamak istiyorum :)
İvittt söz sizdeeeee ahaliii :)
Mimu fıstık kapışalım mı tekrar? Ne dersin güzellik
Selam canlar
Hepiniz süpersiniz tebrik ederim
Kızzz @Lunya anamm o kadar havan 1 kilo içinmiydi len
Saydın bacım 4 günlükte süpriz sen oldun ecemavişten bekliyordum daktırımın bünyede zaten belli
Okuya bildiğim ve Aklımda kalan , mimüş kız 6 lı rajamlar gelmiş
Aynura cadısı ben sendende daga dazla bekliyordum helede saf prodan sonra
Ha bu arada saf proda su kaybıda oluyor kaslardan . Az bişi karbon alınca haliyle kilo artışı olur !!!! Akşam dikkat et
@koza16 kuzum gelinim hoşgeldin yazdım etijet yapmayınca görmedin
asfarovski sende hoşgeldin , bebiş nasıl ?
kaç kilosun fatmam ?
Haftaya 4 güncüler çogalmış
Sağlıkla doğsun kuzum .Hoş buldum ablacım. Elhamdülillah iyiyiz bugün gördüm oğlumu maşallah herşey iyi. Ben 82 oğlum 1.333 olmuşuz
Geçmiş olsun dilekcimMenumu vereyim kızlar ilaçlar m bitti durum.kotu çok ağrım var
İnşallah odemim gider
Ilık ballı su
Meyveli yoğurt
Kahve bi hurma bi ceviz
Yeşil çay
İki galeta ayran peynir
Kahve
Tavuk salata ayran
2 lt olur su spor
yapilacak inşallah
Rakipler dişli korktum valla
Kaptanım bana da bul bi rakibe
Kızlar ben geldim.öğlen bizim burda bi özel hastane var onun kulak burun Boğaz doktoruna gittim burnuma kamerayla baktı aboooo iltihaplara gömüldü kamera bide burun kıkırdağında eğrilik varmış rahat nefes alabiliyomusunuz dedi bende evet ama şöyle düzeltirken biraz da incelirse hiç fena olmaz dedim bunu bahane edip ilerde bi operasyon düşünebilirim.velhasıl kelam antibiyotiğe başladım inşallah şişirmez kaptanım
Valla bilmiyorum nazar mı ne bu iyileşemedi bi türlü
Amin inşallah
Ayyy bende bende.iki tel ayva tüyü vardı.bitene kadar anlaştık bayıldım 500 yapıyo yapıyo yok bişey değişmiyor bide yapmak için jiletle temilediği için kullar daha bi coşuyor ben de fayda göremedim giden paraya mı yanayım yoksa daha beter olduğumamı yanayım bilemedim.bende iğneli başladım ama oda bişey farketmedi bende bıraktım gitmeyi.iğneli yaptırırken kılları çekerken acımaması gerekiyormuş benimki hep acıyordu mesele bilmiyom nasıl çözceği bu sorunumu
Benim için artık her gün perşembe
Hahahah
Ausencia tatlım liste için çok teşekkür ediyorum daha çok adapte edecek listeye girmiş olmam çok sağol tatlım
Bana da en dişlisinden bir rakibe place
Hu hu kızlar beni kim ister rakibesi olarak
Veee bu hafta için hedef belirliyorumm : 61,8
Kendimeeee rakip arıyorummmmm huhuuu son 3 haftadır rakiplerimi sahaya gömdüm :) bireysele oynamıyorum ama 4. Galibiyetimi alıp 60 lı rakamlarımı kutlamak istiyorum :)
İvittt söz sizdeeeee ahaliii :)
Mimu fıstık kapışalım mı tekrar? Ne dersin güzellik
Ya bu tat alamamak çok fena yaaa artık tat almak istiyorum tatlı tuzlu yemek iyi mi kötü mü bozuk mu donuk mu yok hiçbişey yok...
Bildirim yapmayan iki takım kaldı ... onlara baktım ve ... resmi sonuç açıklanmasa da bir hata sorun yoksa ... galiba yine birinciyizzzz
ecemavi daktırın istişareleri sonucu listedesin ... eğer listede olmak istemezsen 20:00 e kadar bana bildir ki , düzenleme yapayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?