Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biz 7. Takım Olarak Ne Deriz Hep ?

Bize Cuma bugün salalım yok :) Hedefler belirlenir ... Haftaya bomba gibi başlanır .....

O zaman yavaş yavaş gelsin bakalım yeni etap yarışları

14 Nisan - 21 Nisan 7.Takım Düelloları

69.9 dan koşarak kaçacak olan mimu88 ........ heeeey listeye yeniden gelişim bomba olacak diyen sarı papatya saydin78 e karşıııı ......

Yüzdeleri ile efsaneleşen istikrar kraliçesi @Lunya ve yarış varsa orda ben varım diyen Antepia27 ikilisii .... çekilin ve korkun %3 hedefledim diyen @_SARAYCA_ ve bu hafta yapacağı diyetle herkese parmak ısırtıcak olan @masumm ikilisine karşııııı .....

Listeyi bu hafta ezip geçen ama durunnn daha bitmediii diyen DelyDoly ..... rakibesi plato dönemine bir son vereceeeek cydnz_1 e karşıııı .....

Eklemeler yapılacaktır ... Unuttuğum varsa ceeee desin

Gecmis olsun canimmmm

Hoş buldum ablacım. Elhamdülillah iyiyiz bugün gördüm oğlumu maşallah herşey iyi. Ben 82 oğlum 1.333 olmuşuz
Canim biraz fazla kilo almissin 38+4 gunlukken doguma girdim 86 kiloydum ki anestezi uzmani biraz fazla kilon demisti...canim dikkat et..

Bugun menu
Kahvalti 10.30
1 yk lor peynir
1 haslanmis yumurta
2 yesil zeytin
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis etiform ekmek

Ara
Suda bekletilmis 2 adet kayisi ve suyu icildi

Aksam 17.30
Et doner
Yarim bardak ayran
1 dilim lavas ( kucuktu )

2 lt su ve yesil cay icildi... Ausencia ve Ahu060812 1 saat yuruyus bandinda yürüdüm...

Bugun esim yemegi alip geldi...ben salondaki incik cinciklari yikadim sildim yerlestirdim.. sonra buzdolabını butun raflari cikardim yikadim icini temizledim bayagi vaktimi aldi mecbur esim yemek almak zorunda kaldi..ama et ayran herzamanki gibi bi menüm oldu....

Menü nü vereyim çamaşır katlayıp ütü yapmam ve yarın için kıyafet ayarlamam lazım d.gunu partisi var ayyyy zayıf olmak çok güzel şimdi hala 70 kg olsaydım üzüntüden kahrolur dum herhalde

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Biraz peynir

Ara
Sade Türk kahvesi

Öğle azcik yoğurt
2 kaşık çorba tarhana

Akşam
Kereviz salatası

Bugün her konuda tuhaf bir gün geçirdim

Su 1.5 lt
Zencefil 2
Ausencia

Öyle gezinirken tesadüf takımın birine baktım bugünkü mesajların sayfası 2 şurdan10 dakika ayrılıp geri gediğimde bi bakıyorum 3-4 sayfa..en tatlı ve geveze takımız kesinlikle

Ay bende öyle düşünüyorum ya 7. Takım değil grup geveze ne kadar çenesi düşük var bu takımda :) maşallah bize nazar değdirmeyelim valla :)

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 512. ETAP SONUÇ LİSTELERİ

( 7 NİSAN - 14 NİSAN 2017 )

TAKİM DERECELERİ

7. Takım ..............%1,230
9.Takım.................%0,958
3. Takım..................%0,719

BİREYSEL DERECELER

1. ecemavi (7.takım) .........% 3,08

2.DelyDoly (7.takım) ........%3,00

3. Metben ( 6.Takım ).........%2,58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…