Sağol canımGeçmiş olsun dilekcim
Ahu060812 ahucum spor sonuçları noldu ben mı gözden kaçırdım
Ay aynen yaaa şöyle bi tane keyif yapayım diyorum yok ne koku ne duman harbi zordur içiciler içinKötüdür ya ... hele de benim gibi zıkkım kullananlar için .... hepsini geçtim de onun tadı olmayıncaaaa
Gecmis olsun canimmmmSon mesaj imdan sonra kötü oldum çarpıntı vs neyse işten çıktım direk aile hekimine ilaç verdi dideral ve tranko buskas
Sonra eve çıktım giydim eşofman ları attı kendimi sahile güzellik merkezi buldum begumu dinledim ve buz lazer diye birşey ona başladım şuan daha sakin in okul kapısında oğluma sürpriz yapacağım bekliyorum
Canim biraz fazla kilo almissin 38+4 gunlukken doguma girdim 86 kiloydum ki anestezi uzmani biraz fazla kilon demisti...canim dikkat et..Hoş buldum ablacım. Elhamdülillah iyiyiz bugün gördüm oğlumu maşallah herşey iyi. Ben 82 oğlum 1.333 olmuşuz
İyiyim çok şükür teşekkür ederim canım sağolGecmis olsun canimmmm
Saydinim süper sonuç
Ben mi bireysel 1. SiKedibochi mi de bu hafta dişli bir rakip alsın bence .... bireysel birincisi olacak kolay değil
mimu88 da iddialı ....
bu isimleri alan yaşadı
@_AYNURA_ vaaar
@Sekercikiz 59 larda iddialı ....
Daydream- pzt bomba gibi başlayacaaaaaak .....
hadi yok mu rakip olan ?
Öyle gezinirken tesadüf takımın birine baktım bugünkü mesajların sayfası 2şurdan10 dakika ayrılıp geri gediğimde bi bakıyorum 3-4 sayfa..en tatlı ve geveze takımız kesinlikle
65 olunca da gitmeyeceksin ki...bu takıma giren çıkamaz..:)Ben kilomun %80 i 68 de veriyordum sanırım :) ama 65 olmadan kovsanız da gitmem :)
65 olunca da gitmeyeceksin ki...bu takıma giren çıkamaz..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?