Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ve aleyküm selam

Teşekkürler canım ... seninde eline emeğine sağlık listeler için .

2 hafffftaaaaaa üst üste şampiyonnnnn olduuuuu
Kk nın bireyselineeeee kondu
Ölümüneeeeee ölümüneeee ölümüneeee
7. Taaaaakımmmm

Tebrikler kızlar tebrikler cumadan başladık çünkü kimse ipin ucunu bırakmadı

@ecemavi 4 çocukla hiç bir bahane dinlemeyen mükemmel kadın kutluyorum seniiii

@DelyDoly müüükeeeemmeeeeel bir atlayış oldu tebrikler canımmmm

Okurken suratımda bir sırıtış olmuş ..eşim soruyor n'oldu ?
Hiiiç birinci olduk yine

Kesinlikle canım :) bu takım Ramazan muhabbetlerinde kaçmaz vallahi :) buralardayım Allah'ın izni ile :)

sahurlar olmasın ay gündüz vakti aç aç ne çenemize vurur benim kafaya başka şeylerde vuruyor tabii ..kim bilir ne sevimli olurum

Emeklerin, özverinnn sana duyduğumuz saygıdan birazda bakma bunca gaz kendi adıma konuşuyorum. Çok güzel sohbetimiz var tek tek. Herkes emek veriyor. Bıktım gidiyorum diyen en fAzla 1 gün sOnra geri dönüyor. Gelen gitmiyor gördüğün gibi korumada takım listeden kalabalık olacak diye korkuyorum :)

Şimdi mezuniyete yakın kimler var?

Sanırım 2 hafta içinde Betulina şuan da %80 i aştı ...

Dely bugünkü şovu ile %80 i aştı ....

Saydının 4 kilo kadar var ....

Seeeeen

Sanırım 2 hafta içinde Betulina şuan da %80 i aştı ...

Dely bugünkü şovu ile %80 i aştı ....

Saydının 4 kilo kadar var ....

Seeeeen

Mezun adaylarını gözüme kestireyim de

saydin78 im bu hafta rakibim de ona çok kıyamıyorum tam bi narin papatya değil mi hep sevecen hep pozitif :) seni çok sevdiğim birine benzetiyorum saydin78 im ben. Tabi yaş olarak senden büyükte onun gençliği ve kalbinin güzelliği sende de var hissettim ben :)

beeeeen biraz daha kalmak için hedefi 60 a mı çeksem napsam

Merhaba oynakbasi hatırladın mi beni pco grubundaydik teeee eskiden...sohbetin muhabbetin cok guzeldi...

Allah razı olsun tüm emeklerin için güzel kaptanim ve her daim yanımda olan güzel hatun lar iyiki varsın ız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…