He he ondan@_SARAYCA_ ortimmmmm senin menünü göremedim sanki , alicaz mi bu yarısı evettttttt mortilerimiz N Nana veAntepia27 yenicez mi evettttttt
Benide mutfak bekliyor, cam önünde 2-3 karınca gördümYarın temizlik yapmayı düşünüyorum dip köşe ama düşüncesi bile usandırır yahu
Ablacim hiç deme benimde küçük ablamlar geldi kalmaya bide yeni yattilarHayırlı geceler hanımlar
Temizlik misafir yoğun ve yorgun bi gündü ancak girebildim
Benim ablam yapmaz, harika kilo verir değil mi
Spor: 1.45 dakika yürüyüş ve 1 saat pilates.- c.tesi
Spor; 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor.---cuma
Ahu060812
Gece kuşu geldi hanııımmmm
Hemide gece intervali yaparaktaan ay komşularımla gittik harikaydı burnum açılmıştı o an
sabah da 8 de gidecez inşallah eşim evde olsa her akşam yürürüm onlarla gece 1 demezler yürürler onlar bugün hala tat alma duygum yok ve yine çok az yedim anam artık hiç gelmeyecek diye korkmaya başladım
Menümü yazayımda Aus sabah görür en kötü daha geçmişe dönecem okuyodum baktım bitecek gibi değil en iyisi yazıp döneyim dedim
Sabah 11 00 de
3 yk kıyma
Peynir
Zeytin
Dönerek salatalık
Akşam 17 00 de
Bi kaşık madımak
2 kuru dolma
2 sarma
Avuç içi kadar yufka
Su saydığım 1.5 dışarda sayamadım
Spor
60 dk interval yürüyüş
Şu an çoooook açıım
cuma menü
Kahvaltı: 2 kızarmış tb ekmeği, 1 dilim süzme peynir, 4 çeri domates, 5 zeytin, salatalık ve yeşil çay.
Ara: 1 sade kahve.
Öğlen: karnabahar yemeği, yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara: 1 bardak süt ve 7 badem.
Akşam: 3 köfte (yanında közlenmiş domates ve biber ile), yeşil salata, 1 dlm tb ekmeği.
Ara: elma.
Su: 2.5 lt.
Spor; 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor.
Cumartesi menü
Kahvaltı: 1 dlm kızarmış tb ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm süzme peynir, 5 zeytin, domates, yeşillik ve yeşil çay.
Öğlen: bezelye yemeği, yoğurt.
Ara: 2 yk yoğurt, 2 kuru incir.
Akşam: tavuk sote, 1 dlm ekmek ve kırmızı lahana salatası.
Ara: elma.
Su: 2.5 lt.
Spor: 1.45 dakika yürüyüş ve 1 saat pilates.
Bence az onlar yazıda çokşöyke bi tabağa koy Madımak zaten ot dolmalarda minnacık bide akşam beşte.tat alsaydım daha yerdim ben.bide dönerek salatalık yemişimOhhhhh missss gibi yürüyüş ... iyileşme de başlamış ... menü de iyi yahu nesi az :)))))
Her iki günde diyetisyen dergilerine kapak olur ...
Bence az onlar yazıda çokşöyke bi tabağa koy Madımak zaten ot dolmalarda minnacık bide akşam beşte.tat alsaydım daha yerdim ben.bide dönerek salatalık yemişimdomates salatalık olacaktı o
O zaman şanslıyım desene...anlatırsın bana kendinde denedikleriniHakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun bebek için ... sonuçta gebe olduğunu öğrenene kadar sen mezun olursun zaten :)
Bende tanımayı seviyorum bünyenizi ... çünkü herbirinizin her çeşit beslenmeye öyle değişik tepkileri oluyor ki ..
Ama senin meta bana benziyor
Sabah öğle ekmekler gırla :)
saadet yeşilllik ..bol yeşillik.... yahu al eline salatalık kemir.
Spor yok deme artık hadiiiiiii
Teşekkür ederim ablacimAyyy maşallah kardeşime ne güzel menü ne güzel spor
İçli dışlı olduğumuzdan rahat ezberledikOhhhhh missss gibi yürüyüş ... iyileşme de başlamış ... menü de iyi yahu nesi az :)))))
Her iki günde diyetisyen dergilerine kapak olur ...
Tamam canım...bakıcam artık...teşekkürler_AYNURA_ tarif ettiğin alerjik reaksiyona benziyor evet stres ve bahar böyle şeyleri tetikler.kendiliginden kaybolabilir devam ederse bi test yaptirabilirsin
İç açıcı olmayan,hoşuna gitmeyen şeyler ne canım?merak ettim bakSenin menünde pek iç açıcı değilmiş canım :)
nanam bak bi sen bi ben varız gecd kuşu.millet güzellik uykusunda yağ yakıyoreee...hadi bizde uyuyalım tatlım...iyi geceler
Ben güzelim bide uykuya yatıp ekstra ekstra güzel olmaya gerek yoknanam bak bi sen bi ben varız gecd kuşu.millet güzellik uykusunda yağ yakıyoreee...hadi bizde uyuyalım tatlım...iyi geceler
Ablacim zaman en güzel zaman. Ben sanmıyorum ama artık doktorlar herşeye çare buluyor. Öyle rahatsızlığı olanlar varki sorunsuz doğuruyor yani. Ama yinede dusunuyorsan doktora görünmek şart. Ben ilerde pişman olabilirsin düşün derimAblanda bilmiyor ki güzelim ... çok istiyor ama korkuyor ve karar veremiyor diyelim duygularıma ..
Korku sebebim de hastalığım gebelikte nükseder mi ?
Canım kaç kiloydun, pilates için erken değil mihayirli gecelergecemi kazasiz belasiz yani kunefesiz atlattiktan sonra saat 11;30 gibi misafirlerim gitti bende cocuklar uyuyoken yaklasik 1,5-2 yil aradan sonra 1 saat plates yaptim
bu arada caktirmadan sadece cayla servisle cocuklarla ilgilenip arada kaynattim kunefeyi kimse yemedigimi bile farketmedikilo vermek istedigimi esim disinda kimse bilmiyorda yoksa konusup duruyorlar emzirirken kilo verilmez soyle yapilir boyle yapilir diye
ben 72,800kg yim plates icin neden erken?Canım kaç kiloydun, pilates için erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?