Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@_SARAYCA_ ortimmmmm senin menünü göremedim sanki , alicaz mi bu yarısı evettttttt mortilerimiz N Nana ve Antepia27 yenicez mi evettttttt
He he ondan

Yarın temizlik yapmayı düşünüyorum dip köşe ama düşüncesi bile usandırır yahu
Benide mutfak bekliyor, cam önünde 2-3 karınca gördüm

Hayırlı geceler hanımlar
Temizlik misafir yoğun ve yorgun bi gündü ancak girebildim
Ablacim hiç deme benimde küçük ablamlar geldi kalmaya bide yeni yattilar

misafir varken diyet bozmadığın sürece sorun yok canım , değil mi N Nana
Benim ablam yapmaz, harika kilo verir değil mi Antepia27 ablam

cuma menü

Kahvaltı: 2 kızarmış tb ekmeği, 1 dilim süzme peynir, 4 çeri domates, 5 zeytin, salatalık ve yeşil çay.

Ara: 1 sade kahve.

Öğlen: karnabahar yemeği, yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.

Ara: 1 bardak süt ve 7 badem.

Akşam: 3 köfte (yanında közlenmiş domates ve biber ile), yeşil salata, 1 dlm tb ekmeği.

Ara: elma.

Su: 2.5 lt.
Spor; 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor.

Cumartesi menü

Kahvaltı: 1 dlm kızarmış tb ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm süzme peynir, 5 zeytin, domates, yeşillik ve yeşil çay.

Öğlen: bezelye yemeği, yoğurt.

Ara: 2 yk yoğurt, 2 kuru incir.

Akşam: tavuk sote, 1 dlm ekmek ve kırmızı lahana salatası.

Ara: elma.

Su: 2.5 lt.
Spor: 1.45 dakika yürüyüş ve 1 saat pilates.

Ohhhhh missss gibi yürüyüş ... iyileşme de başlamış ... menü de iyi yahu nesi az :)))))

Her iki günde diyetisyen dergilerine kapak olur ...

Ahu060812 canım bugün sporum var var ... fırtına değil ama esmese de çiseledim .. menü yazmayınca unutuyorum spor yazmayı :)

30 dk tempolu yürüyüş
15 dk pilates var ... gündüz.

gece de 15 dk kol ağırlık ,plank kapanış :) toplam 1 saat .

Ohhhhh missss gibi yürüyüş ... iyileşme de başlamış ... menü de iyi yahu nesi az :)))))

Her iki günde diyetisyen dergilerine kapak olur ...
Bence az onlar yazıda çokşöyke bi tabağa koy Madımak zaten ot dolmalarda minnacık bide akşam beşte.tat alsaydım daha yerdim ben.bide dönerek salatalık yemişim domates salatalık olacaktı o

Bence az onlar yazıda çokşöyke bi tabağa koy Madımak zaten ot dolmalarda minnacık bide akşam beşte.tat alsaydım daha yerdim ben.bide dönerek salatalık yemişim domates salatalık olacaktı o
ben onu çengelköy hıyarı gibi bir cins salatalık sandım

O zaman şanslıyım desene...anlatırsın bana kendinde denediklerini

nanam bak bi sen bi ben varız gecd kuşu.millet güzellik uykusunda yağ yakıyoreee...hadi bizde uyuyalım tatlım...iyi geceler
Ben güzelim bide uykuya yatıp ekstra ekstra güzel olmaya gerek yok

Ablanda bilmiyor ki güzelim ... çok istiyor ama korkuyor ve karar veremiyor diyelim duygularıma ..
Korku sebebim de hastalığım gebelikte nükseder mi ?
Ablacim zaman en güzel zaman. Ben sanmıyorum ama artık doktorlar herşeye çare buluyor. Öyle rahatsızlığı olanlar varki sorunsuz doğuruyor yani. Ama yinede dusunuyorsan doktora görünmek şart. Ben ilerde pişman olabilirsin düşün derim

hayirli geceler gecemi kazasiz belasiz yani kunefesiz atlattiktan sonra saat 11;30 gibi misafirlerim gitti bende cocuklar uyuyoken yaklasik 1,5-2 yil aradan sonra 1 saat plates yaptim
bu arada caktirmadan sadece cayla servisle cocuklarla ilgilenip arada kaynattim kunefeyi kimse yemedigimi bile farketmedi kilo vermek istedigimi esim disinda kimse bilmiyorda yoksa konusup duruyorlar emzirirken kilo verilmez soyle yapilir boyle yapilir diye

Canım kaç kiloydun, pilates için erken değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…