Akşam geç yemem Ve de öylen arada meyve yemem leptine manii olmuştur...alkolün bendeki etkisini bilmiyorum belki yürüyüştek kurtarır sabit kalırım.bunu yarın anlıycam...o ısırk kurabiye ve meyveleri sabah yesem etkisi olmazdı bence.e bazen böyle aralarda olacak...herkes zaten aralı diyet yapar.bende arada şaşırtırım bünyemi...sabahı merakla bekliyorummm...Tartın bu sabah güzel cevap verdiyse ... yarın sabahta verebilir umarım .. şarap bir bardak içecekten 150 civarı kalori almak ... öğlen ki kurabiye .. şişiren salata :)))
Neyse sabah anlarız . Bakalım metan bunlara ne cevap verecek önemli olan bu
Akşam geç yemem Ve de öylen arada meyve yemem leptine manii olmuştur...alkolün bendeki etkisini bilmiyorum belki yürüyüştek kurtarır sabit kalırım.bunu yarın anlıycam...o ısırk kurabiye ve meyveleri sabah yesem etkisi olmazdı bence.e bazen böyle aralarda olacak...herkes zaten aralı diyet yapar.bende arada şaşırtırım bünyemi...sabahı merakla bekliyorummm...
Güzel menü , güzel spor adacım ..
Eeeeee boşuna kontes demiyorum ben ona :)) marie antionette ruhlu
yorumum bu üst mesajda:)
et bol olup bulgur bi yudum olmalıydı akşam ...
öğlen poğaçalar olmamış tabii ..
geldikleri gibi gidecekler diyorsun bebeto
gitti 1 kilolatte etkisi mi yoksaaaa
Alalım canım menü ...
Evet destek olalim canim ...bu diyeti yapan arkadaslar guzel kilo vediler darisi bize insallah..
14 Nisan - 21 Nisan 7.Takım Düelloları
Kapışma 1... Büyük Üçlü Düello
@mimu88 .....saydin78 .... _AYNURA_ birbirlerine karşı ....
Kapışma 2... Efsane Ortiler Mortilere Karşı
@Lunya veAntepia27 ikilisi ...... Nare83 ve Sarayca ikilisine karşı ....
Kapışma 3... 90 lar Topiğinden Büyük İddia
@DelyDoly ....... @cydnz_1 e karşı .....
Kapışma 4...3 Çıtır Düellosu
littlecoffeedoc .... @Mor Vampir .... koza16 .... birbirlerine karşı ....
Kapışma 5... Portakal Düellosu
@ecemavi ..... @Sherrysherrylady e karşı ....
Kapışma 6 ... Küçük Enişte Düellosu
kelebekolacam .... @ada81 e karşı .....
Kapışma 7... 4 Gün Diyeti Galibi
@ada81 ....Sarayca .... @Lunya ... birbirlerine karşı ....
Ben çok korkuyordum diyete başlamaya...yemekten o kadar zevk alan biriyim ki hayatım anlamsız kalır sanırdım.ki 2defa çok sıkı diyet yapmışlığım var.ama o enerjiyi yakalayamıyordum.çok şükür sayenizde neler neler atlattım...daha da atlatıcam.daha verecek 8kilom var.dün akşam kocam yeter canım sen kilolu deyilsin ki hadi gel yiyelim diyo bende diyom ki artık mümkün deyil kk da listedeyim...biliyor ne oldugunu kaptan oldugum dönemden...ısrar etmedi bilem...şimdi hiç vaz geçesim yok diyetten...ama spora falan çok yüklenmiyorum.çünki öyle sporlu bi hayatım olamaZ.kilo vermem durursa yürüyüş ekliycem sadece...Bende pon ponlar her daim cilalı :)... dur bakalımsaydin78 bugün iyi gitmemiş ... mimu iyidir ama ...
Ben çok korkuyordum diyete başlamaya...yemekten o kadar zevk alan biriyim ki hayatım anlamsız kalır sanırdım.ki 2defa çok sıkı diyet yapmışlığım var.ama o enerjiyi yakalayamıyordum.çok şükür sayenizde neler neler atlattım...daha da atlatıcam.daha verecek 8kilom var.dün akşam kocam yeter canım sen kilolu deyilsin ki hadi gel yiyelim diyo bende diyom ki artık mümkün deyil kk da listedeyim...biliyor ne oldugunu kaptan oldugum dönemden...ısrar etmedi bilem...şimdi hiç vaz geçesim yok diyetten...ama spora falan çok yüklenmiyorum.çünki öyle sporlu bi hayatım olamaZ.kilo vermem durursa yürüyüş ekliycem sadece...
@Mor Vampirkoza16 boyunuz kilonuz kaç kızlar hesaplama yapamıyorum bu hafta birincilik benim kaptırmam çünkü
Daha önceki diyetlerde hiç kendimi analiz etmedim bi tek lahana şişiriyor beni bi de leptine güveniyorum...diyer şeylerin nasıl etki ettiyini bilmem...alkol ara spor bunları bilmem...yarın bazı şeyleri anlıycaz...hani o ısırıklarım var ya onlar da leptine güvendiyimden...yoksa yemem onu bileYok bazılarında çok işe yarar , bazılarında hiç yaramaz o aralı şaşırtmacalı diyetler :)
Umarım sende yarıyordur da şanslı kesimden olursun ne güzel ...
Ben 0 ara , 0 kaçamakla diyet bitirdim mesela .. bana gelmez .. ha ilginç olan yavaş yavaş eklediğim hiç bi şey hala kilo aldırmadı şükür
Daha önceki diyetlerde hiç kendimi analiz etmedim bi tek lahana şişiriyor beni bi de leptine güveniyorum...diyer şeylerin nasıl etki ettiyini bilmem...alkol ara spor bunları bilmem...yarın bazı şeyleri anlıycaz...hani o ısırıklarım var ya onlar da leptine güvendiyimden...yoksa yemem onu bile
Güzel değildi Ausum evetGüzel menü , güzel spor adacım ..
Eeeeee boşuna kontes demiyorum ben ona :)) marie antionette ruhlu
yorumum bu üst mesajda:)
et bol olup bulgur bi yudum olmalıydı akşam ...
öğlen poğaçalar olmamış tabii ..
geldikleri gibi gidecekler diyorsun bebeto
gitti 1 kilolatte etkisi mi yoksaaaa
Alalım canım menü ...
Senin menünde pek iç açıcı değilmiş canım :)Bugün biraz garip oldu benim de...ama tabiki dikkat ettim.bi de 1saat yürüyüşüm bile var...saatler kaydı biraz
11.00 2köfte akşamdan benim için kalma
1dilim salam
1yumurta
Lor
1dilim ekmek
14.00 2dilim elma,2dilim portakal,1ısırık kurabiye ile yeşil çay
19.00 balık
Salata(kavanoza kış için koyduklarımızdan şişire bilir belki de)
150ml kadar şarap...
3litr su
3yeşil çay
Akşam saat 9gibi arkadaşlarla gezmek yediklerimizi sindirmek adına denizkenarı parkta yürüdük 1saat belki de fazlahala arkadlardaşdayız...yarın gidicez eve...
saydin78 @mimu88
Evet kaptanım...2yumurta 2 3dilim ekmek ısırıklar spor hepsi vücuduma sakladığım silahlarımDurma noktlarına silah bırakmak :) önemli .. bende çok sonra başladım spora ..
Eşinin halden anlaması iyi olmuş .
yani foto attın aaklımda kaldığı kadarı ile evet bir 7-8 kilo gitse çook daha fit olursun .
Evet kaptanım...2yumurta 2 3dilim ekmek ısırıklar spor hepsi vücuduma sakladığım silahlarım60kiloda çok iyi olucam kaptanım...tabi o zaman kadar hamile kalmazsam...ara vermeme kararı aldık.çünki kızımın yaşı ilerliyor okulu ile üst üste düşerse çok zorlanırım.Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin...
Not:kaptanım kendimi seninle birlikte analiz etmek ayrica bi güzel,.desteyin ve varlığın için teşekkürler...
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek arasına 2 kk beyaz peynir
Çay
Öğlen
Sucuklu kaşarlı tost
Akşam
1 tabak kapuska
Ayran
Su: 2 lt
Spor yok
Yarın temizlik yapmayı düşünüyorum dip köşe ama düşüncesi bile usandırır yahu
Hayırlı geceler hanımlar
Temizlik misafir yoğun ve yorgun bi gündü ancak girebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?