Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam geç yemem Ve de öylen arada meyve yemem leptine manii olmuştur...alkolün bendeki etkisini bilmiyorum belki yürüyüştek kurtarır sabit kalırım.bunu yarın anlıycam...o ısırk kurabiye ve meyveleri sabah yesem etkisi olmazdı bence.e bazen böyle aralarda olacak...herkes zaten aralı diyet yapar.bende arada şaşırtırım bünyemi...sabahı merakla bekliyorummm...

Yok bazılarında çok işe yarar , bazılarında hiç yaramaz o aralı şaşırtmacalı diyetler :)
Umarım sende yarıyordur da şanslı kesimden olursun ne güzel ...
Ben 0 ara , 0 kaçamakla diyet bitirdim mesela .. bana gelmez .. ha ilginç olan yavaş yavaş eklediğim hiç bi şey hala kilo aldırmadı şükür

Yazdım ama sildim tekrar ay bu ne içime ayı girmiş gibi. Lunya yi sevindirmeyeyim kaptanim. Bu seferlik affola.

Evet destek olalim canim ...bu diyeti yapan arkadaslar guzel kilo vediler darisi bize insallah..

İnşallah canım. Ezberledim. Aslında ezberim çok zayıftır ama öyle az ki menü

Güzel olmuş kaptanım

Bende pon ponlar her daim cilalı :)... dur bakalım saydin78 bugün iyi gitmemiş ... mimu iyidir ama ...
Ben çok korkuyordum diyete başlamaya...yemekten o kadar zevk alan biriyim ki hayatım anlamsız kalır sanırdım.ki 2defa çok sıkı diyet yapmışlığım var.ama o enerjiyi yakalayamıyordum.çok şükür sayenizde neler neler atlattım...daha da atlatıcam.daha verecek 8kilom var.dün akşam kocam yeter canım sen kilolu deyilsin ki hadi gel yiyelim diyo bende diyom ki artık mümkün deyil kk da listedeyim...biliyor ne oldugunu kaptan oldugum dönemden...ısrar etmedi bilem...şimdi hiç vaz geçesim yok diyetten...ama spora falan çok yüklenmiyorum.çünki öyle sporlu bi hayatım olamaZ.kilo vermem durursa yürüyüş ekliycem sadece...

Durma noktlarına silah bırakmak :) önemli .. bende çok sonra başladım spora ..
Eşinin halden anlaması iyi olmuş .
yani foto attın aaklımda kaldığı kadarı ile evet bir 7-8 kilo gitse çook daha fit olursun .

Daha önceki diyetlerde hiç kendimi analiz etmedim bi tek lahana şişiriyor beni bi de leptine güveniyorum...diyer şeylerin nasıl etki ettiyini bilmem...alkol ara spor bunları bilmem...yarın bazı şeyleri anlıycaz...hani o ısırıklarım var ya onlar da leptine güvendiyimden...yoksa yemem onu bile

sen işini bilirsin ... yolunu bulursun ...

Güzel değildi Ausum evet ama yarın düzelticem

Senin menünde pek iç açıcı değilmiş canım :)

Evet kaptanım...2yumurta 2 3dilim ekmek ısırıklar spor hepsi vücuduma sakladığım silahlarım60kiloda çok iyi olucam kaptanım...tabi o zaman kadar hamile kalmazsam...ara vermeme kararı aldık.çünki kızımın yaşı ilerliyor okulu ile üst üste düşerse çok zorlanırım.Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin...

Not:kaptanım kendimi seninle birlikte analiz etmek ayrica bi güzel,.desteyin ve varlığın için teşekkürler...

Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun bebek için ... sonuçta gebe olduğunu öğrenene kadar sen mezun olursun zaten :)

Bende tanımayı seviyorum bünyenizi ... çünkü herbirinizin her çeşit beslenmeye öyle değişik tepkileri oluyor ki ..
Ama senin meta bana benziyor

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek arasına 2 kk beyaz peynir
Çay

Öğlen
Sucuklu kaşarlı tost

Akşam
1 tabak kapuska
Ayran

Su: 2 lt
Spor yok

Sabah öğle ekmekler gırla :)

saadet yeşilllik ..bol yeşillik.... yahu al eline salatalık kemir.

Spor yok deme artık hadiiiiiii

Yarın temizlik yapmayı düşünüyorum dip köşe ama düşüncesi bile usandırır yahu

Ben senin yerinde olsam :) bir süpür siler (kaynanamın gördüğü yerleri derler ) çamaşır varsa yıka as .. yemek .. o kadar ...
dip köşeeee ..pehhh ... pzt yine yorgun işe gitmek demek

İlk sayfadaki tabloyu güncellerken hepsi karıştı ..hani boy yaş kilo ....vs tablosu ..

pöfff .

Şu an hiç yapamayacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…