baget tabii ki .... koca budu götürmeyinnn2 şer adet
4 günlük diyet
1. ve 2. gün ...
Uyandın iki haşlanmış yumurta yiyorsun kahvaltı bitti :)))) yeşil çay içiyorsun tabii ...
5 saat ara ile öğün yapıyorsun .
Öğlen geldi ton balıklı yeşil salata yanında bir kase yoğurt ...
Akşam oldu bir kase çorba yanında yoğurt ...
Gün içinde bol su .... hoooop bitti 2 gün .....
3. ve 4. gün ....
Kahvaltıda 1 adet meyve ve 1 kase yoğurt , hamdolsun doyduk diyip kalkıyorsun :)
öğle 4 köfte kadar et ve salata ...
akşam 2 tavuk bud ve salata ...
ekliyeyim de unutmayayım
Ahu060812 canım minik kuzunun doğum günü kutlu olsun ♡♡
Ben daha hiç kokoreç yemedim bi kere bi ısırık almıştım pek beğenmedim neyse o gün yirimEvet, araba için park yeri bulamadıgın , iki kokoreç için tam bir saat sıra beklediğin aslında hiç matah olmayan fakat pek ünlü yer
Aman diyim banuuu şakın hasta olma 9.günğm hasta olalı daha tık yok burun sinüs ciğer dolu offfbilmiyorumki bogazım a cıyordu akşamm
şimdiide var dün sışarda oturduk starbuck ta ondan oldu sanırımm
Bu haftamı zor ve kaptan iki haftadır bi kilo gitti bu hafta senin yazdığın hedefi tutturayım yeter bu arada regl ye 8 gün kalmış Cuma'ya maksimum ödem olurum inşallah arkidişler safları sıklaştırır şimdiden metabolik çaya başlıycam ozaman hiç yeme atağı geçirmiyorumSıcak bir şeyler iç .. bu da bu 4 günde yeşil çay bu saatlerde iyi gidiyor .
20 demeye ne kaldı zaten kuzum .... bu hafta dersin
Amanınnn nabız say abla bi kaç çıkacak yüz üstü çıkarsa sıkıntıinşallah ya, gelsin artık , o değil başka şeylerden şüpheleneceğim neredeyse
Hepsini kk da verdim hemde....
Bana da diyo versennnn deeee koruyamazsın ama ben burdan hiç gitmeyeceğim ki koruycam inşallahbende 2 baget yedim hep ... haşlanmış bageti salatama didikledim .
heeee işte ... takıntılarını söylersen paaat diye ordan vurmaya çalışırlar ne gıcıkkkk yaaa ....
amaaaaan sen cevabı her geçen gün veriyorsun onlara ...
daha da kapark cevabı bence korumada vereceğiz ... benim içinde verdi de alacak diye düşünenler doluu ... amaaaaa bu sefer başka ...
spor gayet iyi ... .artık yediklerini mi erittti sadece :) fazlasını mı göreceğiz ?
ederiz kuzum ya ... ama şuan bende duble kahve ile tırtıngenim
enerjik ve mutlu olduğun günler her şeyin daha güzel ve yolunda gittiğini hatırla lütfen ...
bu ara iyi hissetmiyorum dedikçe kötüyü çağırıyorsunuz vallaaaa
Güvenemiyorum nasıl burnumu emanet edeceğim ya insanın tipini çok değiştiriyor bir burun
Kemik ameliyatında çok şekle özen göstermiyorlar deformasyona da uğrayabiliyor diyorlarbelki şekli değişmez nil, anneminkinde şekil hiç değişmedi ,değişirse estetiğe giriyo zaten
Geçmiş olsun canımçok başım ağrıyor, öyle böyle değilHaftasonu boyuncad da sabaha kadar dizlerim inledi . Ruh gibiyim işyerinde..
Geçmiş olsun betüüüş sende hastalanmaaaçok başım ağrıyor, öyle böyle değilHaftasonu boyuncad da sabaha kadar dizlerim inledi . Ruh gibiyim işyerinde..
çok başım ağrıyor, öyle böyle değilHaftasonu boyuncad da sabaha kadar dizlerim inledi . Ruh gibiyim işyerinde..
Kemik ameliyatında çok şekle özen göstermiyorlar deformasyona da uğrayabiliyor diyorlar
4 günlük diyet
1. ve 2. gün ...
Uyandın iki haşlanmış yumurta yiyorsun kahvaltı bitti :)))) yeşil çay içiyorsun tabii ...
5 saat ara ile öğün yapıyorsun .
Öğlen geldi ton balıklı yeşil salata yanında bir kase yoğurt ...
Akşam oldu bir kase çorba yanında yoğurt ...
Gün içinde bol su .... hoooop bitti 2 gün .....
3. ve 4. gün ....
Kahvaltıda 1 adet meyve ve 1 kase yoğurt , hamdolsun doyduk diyip kalkıyorsun :)
öğle 4 köfte kadar et ve salata ...
akşam 2 tavuk bud ve salata ...
ekliyeyim de unutmayayım
Ayyyy ne sevimli anlatmışımmmm
Ben daha hiç kokoreç yemedim bi kere bi ısırık almıştım pek beğenmedim neyse o gün yirim
Aman diyim banuuu şakın hasta olma 9.günğm hasta olalı daha tık yok burun sinüs ciğer dolu offf
Bu haftamı zor ve kaptan iki haftadır bi kilo gitti bu hafta senin yazdığın hedefi tutturayım yeter bu arada regl ye 8 gün kalmış Cuma'ya maksimum ödem olurum inşallah arkidişler safları sıklaştırır şimdiden metabolik çaya başlıycam ozaman hiç yeme atağı geçirmiyorum
Amanınnn nabız say abla bi kaç çıkacak yüz üstü çıkarsa sıkıntı
Bana da diyo versennnn deeee koruyamazsın ama ben burdan hiç gitmeyeceğim ki koruycam inşallah
Ayyyy ne sevimli anlatmışımmmm
Ben daha hiç kokoreç yemedim bi kere bi ısırık almıştım pek beğenmedim neyse o gün yirim
Aman diyim banuuu şakın hasta olma 9.günğm hasta olalı daha tık yok burun sinüs ciğer dolu offf
Bu haftamı zor ve kaptan iki haftadır bi kilo gitti bu hafta senin yazdığın hedefi tutturayım yeter bu arada regl ye 8 gün kalmış Cuma'ya maksimum ödem olurum inşallah arkidişler safları sıklaştırır şimdiden metabolik çaya başlıycam ozaman hiç yeme atağı geçirmiyorum
Amanınnn nabız say abla bi kaç çıkacak yüz üstü çıkarsa sıkıntı
Bana da diyo versennnn deeee koruyamazsın ama ben burdan hiç gitmeyeceğim ki koruycam inşallah
çok başım ağrıyor, öyle böyle değilHaftasonu boyuncad da sabaha kadar dizlerim inledi . Ruh gibiyim işyerinde..
Kemik ameliyatında çok şekle özen göstermiyorlar deformasyona da uğrayabiliyor diyorlar
Başım haftasonu yorgunluğundan olsa gerek. Ama bacak ve dizlerimden neyim var bilmiyorum.. Kemiklerimi inliyor... dizimdeki kist hortlamış olabilir. Acil sülük yapmam gerekiyor, iyi gelmişti bana. Pazar günü için aradım yapmıyorlarmış. Kaldı gelecek haftaya inş.Geçmiş olsun betüüüş sende hastalanmaaa
anlatımaaaa bak , diyet yapmayanın yapası gelirrrrrrrr
ahahahahah bencedeee çok mandıklııııı
birden hayal ettiimde
ay nasıll nasıllllllllllll
üşüyorum başımda agrıyorrrrrrr
Başım haftasonu yorgunluğundan olsa gerek. Ama bacak ve dizlerimden neyim var bilmiyorum.. Kemiklerimi inliyor... dizimdeki kist hortlamış olabilir. Acil sülük yapmam gerekiyor, iyi gelmişti bana. Pazar günü için aradım yapmıyorlarmış. Kaldı gelecek haftaya inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?