Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyyy ne sevimli anlatmışımmmm

Ahu060812 canım minik kuzunun doğum günü kutlu olsun ♡♡

Evet, araba için park yeri bulamadıgın , iki kokoreç için tam bir saat sıra beklediğin aslında hiç matah olmayan fakat pek ünlü yer
Ben daha hiç kokoreç yemedim bi kere bi ısırık almıştım pek beğenmedim neyse o gün yirim
bilmiyorumki bogazım a cıyordu akşamm
şimdiide var dün sışarda oturduk starbuck ta ondan oldu sanırımm
Aman diyim banuuu şakın hasta olma 9.günğm hasta olalı daha tık yok burun sinüs ciğer dolu offf
Sıcak bir şeyler iç .. bu da bu 4 günde yeşil çay bu saatlerde iyi gidiyor .

20 demeye ne kaldı zaten kuzum .... bu hafta dersin
Bu haftamı zor ve kaptan iki haftadır bi kilo gitti bu hafta senin yazdığın hedefi tutturayım yeter bu arada regl ye 8 gün kalmış Cuma'ya maksimum ödem olurum inşallah arkidişler safları sıklaştırır şimdiden metabolik çaya başlıycam ozaman hiç yeme atağı geçirmiyorum
inşallah ya, gelsin artık , o değil başka şeylerden şüpheleneceğim neredeyse
Amanınnn nabız say abla bi kaç çıkacak yüz üstü çıkarsa sıkıntı
Ahu060812 Ablaaa 18 kilo mu ayy süpersin maşallah
Hepsini kk da verdim hemde....
Bana da diyo versennnn deeee koruyamazsın ama ben burdan hiç gitmeyeceğim ki koruycam inşallah

öyle ama kendi kendime edinmedim ki bunu oofff neyseee Allah yardımcım olsun...

çok başım ağrıyor, öyle böyle değil Haftasonu boyuncad da sabaha kadar dizlerim inledi . Ruh gibiyim işyerinde..

bu hafta baş ağrısı haftası heralde baya bi kişi muzdarip
geçmiş olsun betül,bizi bu havalar mafetti

Kemik ameliyatında çok şekle özen göstermiyorlar deformasyona da uğrayabiliyor diyorlar

yok okadar araştırıp kafaya takma,öyle yaptıkça insana stres basıyo,rahat ol pozitif bak

4 günlük diyet

anlatımaaaa bak , diyet yapmayanın yapası gelirrrrrrrr

ada81 niyet varmış baksanaaa
nabız yokladı

ahahahahah bencedeee çok mandıklııııı
birden hayal ettiimde

ay nasıll nasıllllllllllll

üşüyorum başımda agrıyorrrrrrr

evet kaptanım senin alıntını alıntılayamadım öyle kopyala yapıştır yaptım

saydım 86

çok başım ağrıyor, öyle böyle değil Haftasonu boyuncad da sabaha kadar dizlerim inledi . Ruh gibiyim işyerinde..

geçmiş olsun canım

Kemik ameliyatında çok şekle özen göstermiyorlar deformasyona da uğrayabiliyor diyorlar

iyi bir doktor bulursan, hem tedavini yapar hem estetiğini.

Geçmiş olsun betüüüş sende hastalanmaaa
Başım haftasonu yorgunluğundan olsa gerek. Ama bacak ve dizlerimden neyim var bilmiyorum.. Kemiklerimi inliyor... dizimdeki kist hortlamış olabilir. Acil sülük yapmam gerekiyor, iyi gelmişti bana. Pazar günü için aradım yapmıyorlarmış. Kaldı gelecek haftaya inş.

anlatımaaaa bak , diyet yapmayanın yapası gelirrrrrrrr

ahahahahah bencedeee çok mandıklııııı
birden hayal ettiimde

ay nasıll nasıllllllllllll

üşüyorum başımda agrıyorrrrrrr

Ama cidden güzel bir liste ... ne hikmetse acıkmıyor insan ..
Benim reelden bir arkadaşıma verdim , kendisi 800 verdi , eşi 3 kilo erkekler niye böyle yaaaaa

geçmiş olsun çok betül ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…