Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende 2 baget yedim hep ... haşlanmış bageti salatama didikledim .

heeee işte ... takıntılarını söylersen paaat diye ordan vurmaya çalışırlar ne gıcıkkkk yaaa ....
amaaaaan sen cevabı her geçen gün veriyorsun onlara ...

daha da kapark cevabı bence korumada vereceğiz ... benim içinde verdi de alacak diye düşünenler doluu ... amaaaaa bu sefer başka ...

spor gayet iyi ... .artık yediklerini mi erittti sadece :) fazlasını mı göreceğiz ?

Sağol canımcım

Bende öyle düşünüyorum kuzum bakalım devlette kime güvenip yaptırırım özelde iyi araştırma gerek ve çok para isterler

maşallah kuzum ya, dile kolay 18 kg. daha ne kadar vermeyi düşünüyorsun ahucum,
Diyetimde 5 ay bitti Şubat ve martı duraklama döneme olarak geçirdim hep -200 -300 gitti yenilerde çözüldüm onuda 79 a bağlıyorum on yıldır görmediğim için vücut tepki verdi 79 da baya süründüm
Daha kalan kilolara gelirsek benim öncelikli hedefim 65 emmeee 65 e varınca da hedefim 57 boy 1.57 başa baş olsun istiyorum ama işte
önce 65
en çok 65
Görümcem olamazsın imkansız dedi kızım da hala sesini telefona kaydedicem dedi kaydetti 65 olmaz diye.

verirsin canım, onca kilo vermişsin, çoğu gitmiş yani

Birinci ihtimale yormak istiyorum Yataktan kalkabilsem tartılıcam da tatil diye iyice miskinleştim ..

Sağol canımcım

Bende öyle düşünüyorum kuzum bakalım devlette kime güvenip yaptırırım özelde iyi araştırma gerek ve çok para isterler
gel seni burda ameliyat yaptıralım :))
istanbulda özele pek güven olmaz hatta hiç bi yerde olmuyo malesef devlettede allaha emanet gibi geliyo yine iyileride vardır tabide güvenmek zor geliyo bana

o bence baget cnm but dedigi

double türk kahvesine rağmen ayamadım vallahi... bana dua edin bu ara hiç iyi hissetmiyorum kendimi... Rabbim herşeyin hayırlısını versin...

ederiz kuzum ya ... ama şuan bende duble kahve ile tırtıngenim

enerjik ve mutlu olduğun günler her şeyin daha güzel ve yolunda gittiğini hatırla lütfen ...

bu ara iyi hissetmiyorum dedikçe kötüyü çağırıyorsunuz vallaaaa

4 günlük diyet

1. ve 2. gün ...

Uyandın iki haşlanmış yumurta yiyorsun kahvaltı bitti :)))) yeşil çay içiyorsun tabii ...

5 saat ara ile öğün yapıyorsun .

Öğlen geldi ton balıklı yeşil salata yanında bir kase yoğurt ...

Akşam oldu bir kase çorba yanında yoğurt ...

Gün içinde bol su .... hoooop bitti 2 gün .....

3. ve 4. gün ....

Kahvaltıda 1 adet meyve ve 1 kase yoğurt , hamdolsun doyduk diyip kalkıyorsun :)

öğle 4 köfte kadar et ve salata ...

akşam 2 tavuk bud ve salata ...

ekliyeyim de unutmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…