hahahabende armut yemeyi düşündüm 2 gün meyve olarak hem wc güzel çalışır güzel kilo gider inşallah ))
bişey soracaktım bu 3,ve 4 günde 2adet tavuk bud denilmiş çook değil mi ??ben baget olarakta yiyebilirim elimden geldikçe tam uymaya çalışacam bud fazla geldi bana 2 baget yeterli olmaz mıı ??
Bende öyle dedim haa ozaman yağdan veriyorum diye ama o biliyor ben yüzümüzde biraz küçülmesini istiyorum ilk bakışta ablak bi suratla zayıf bile olsan şişman gibi görünüyorsun ama bence indi tabi yüzün kaşım gözüm ortaya çıktı da o bana gıcıklığına öyle diyo
Eki Görüntüle 1983350Ausencia
Bu dünkü sporum .. Yaklaşık 1.5 saat yürüdüm ablacımMenüm birazcık kötüydü Şimdi tartılıcam bakalım tartı nasıl .. Bir de hala regl olamadım yaaaa
Sağol canımcımnehirnil111 begum75 geçmiş olsun canlar,
Ahu060812 tekrar geçmiş olsun, bu halde spor yapıyorsun maşallah sana
Ausencia ctesiyi telafi ettim , şimdi sıra Cuma hedefimde meraktayım bakalım ne kadar gidecek. Çarşamba yüzme var, bu akşam spor yapmayı düşünüyorum salı da yaparsam var ya süper olacak bide regl olaydım çok iyi olacaktı
Nare83 geçmiş olsun bizi bu bahar havaları mafediyo aman dikkat et kendine
nehirnil111 kafaya takacak bişey yok o kesin burundan kaynaklanıyo,anneminde burnunda eğrilik ve et vardı ağzından nefes alırdı boğazları hep kızarırdı hasta olurdu,ameliyat oldu bi süre iyi gitti burnundan nefes aldı ama et yine büyüdü şimdi yine aynı
sendeki eğrilikse ameliyatla rahata kavuşursun
Diyetimde 5 ay bitti Şubat ve martı duraklama döneme olarak geçirdim hep -200 -300 gitti yenilerde çözüldüm onuda 79 a bağlıyorum on yıldır görmediğim için vücut tepki verdi 79 da baya süründümmaşallah kuzum ya, dile kolay 18 kg.daha ne kadar vermeyi düşünüyorsun ahucum,
Oyy Ada'm sağol kuzum
anaaam ben 2,5 kg a odaklandım , çok mu fazla
4 günlük diyeti yapacam diyeee yataktan erken kalkınca işlerde çabuk bitti)))
verirsin canım, onca kilo vermişsin, çoğu gitmiş yaniDiyetimde 5 ay bitti Şubat ve martı duraklama döneme olarak geçirdim hep -200 -300 gitti yenilerde çözüldüm onuda 79 a bağlıyorum on yıldır görmediğim için vücut tepki verdi 79 da baya süründüm
Daha kalan kilolara gelirsek benim öncelikli hedefim 65 emmeee 65 e varınca da hedefim 57 boy 1.57 başa baş olsun istiyorum ama işte
önce 65
en çok 65
Görümcem olamazsın imkansız dedi kızım da hala sesini telefona kaydedicem dedi kaydetti 65 olmaz diye.
Birinci ihtimale yormak istiyorumbende 2 baget yedim hep ... haşlanmış bageti salatama didikledim .
heeee işte ... takıntılarını söylersen paaat diye ordan vurmaya çalışırlar ne gıcıkkkk yaaa ....
amaaaaan sen cevabı her geçen gün veriyorsun onlara ...
daha da kapark cevabı bence korumada vereceğiz ... benim içinde verdi de alacak diye düşünenler doluu ... amaaaaa bu sefer başka ...
spor gayet iyi ... .artık yediklerini mi erittti sadece :) fazlasını mı göreceğiz ?
gel seni burda ameliyat yaptıralım :))Sağol canımcım
Bende öyle düşünüyorum kuzum bakalım devlette kime güvenip yaptırırım özelde iyi araştırma gerek ve çok para isterler
bu hafta spora ağırlık verirsem neden olmasınbence deeeamaaaaa imkansız değil .... 2.3 veren oldu
hahahabende armut yemeyi düşündüm 2 gün meyve olarak hem wc güzel çalışır güzel kilo gider inşallah ))
bişey soracaktım bu 3,ve 4 günde 2adet tavuk bud denilmiş çook değil mi ??ben baget olarakta yiyebilirim elimden geldikçe tam uymaya çalışacam bud fazla geldi bana 2 baget yeterli olmaz mıı ??
Güvenemiyorum nasıl burnumu emanet edeceğim ya insanın tipini çok değiştiriyor bir burungel seni burda ameliyat yaptıralım :))
istanbulda özele pek güven olmaz hatta hiç bi yerde olmuyo malesefdevlettede allaha emanet gibi geliyo yine iyileride vardır tabide güvenmek zor geliyo bana
Sağol canımcım
double türk kahvesine rağmen ayamadım vallahi... bana dua edin bu ara hiç iyi hissetmiyorum kendimi... Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?