Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar semizotu severler :))

Kimin omuz açıkta kalmis

Allahtan omuz

Afiyet olsun şerim ...semiz kardeşim ... :)
su 1000 ?
100 yazınca çok gelmedi gözüme bildiğin 1 lt işte içiver canım ya su önemli ...

İyi akşamlar

Menüm

Sabah :
1 hş yumurta
Peynir

Öğleyin:
1 parça somon fırında
Salata
1 kase agın

Akşam
1 kase mercimek
1 kase yogurt
1 kase agın

Su 2,5 lt
Spor yok .

kahvaltıyı sevmedim , yeşillikler aradı gözlerim ...

Sabah:
Menemen
2 dl ekmek

Ara:
1 elma

Öğle:
1 kase domates çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 domates

Akşam:
2 tavuk but
Salata

Spor yok
Suyu 2 litreye tamamlayacağım yatmadan

Sabah 1 dlm de yeterli olurmuş morvamp:)) ve gün içinde hiç yoğurt yok ...peynir yok ....süt yok ... bunlar önemli ..hele ki yoğurt mutlaka diyetin olmazsa olmazı

Afiyet olsun ececim , kuralcısın sen ben ... net kısa öz ... liste verin dayanabildiğim kadar yaparımcı deli fişek terazi daktır neler eklerdi kimbilir portakal diyetine

Menum 17.04.2017 Pazartesi
Sabah
1 yumurta
2 dlm cavdar ekmek
7 zeytin
1 kk peynir
2 bardak cay

Öğle
1 por tavuks sis
Salata

Akşam
1 kepce corba
1 tabak ispanak
Salata

2.5 lt su 1 kayisi cay 45 dk yürüyüş

Afiyet olsun canım ... yarındı değil mi diş ? hadi kurtul inşallah son bir gece

Menüm
Sabah
2 yumurta

Öğlen
Ton balıklı salata yoğurt

Akşam
Sebze çorbası yoğurt

Su 3 lt

Spor 100 dk yürüyüş

Ausencia
@Ahu060812

Wooow şaşmaz bir 4 gün menüsü daha

Boğazım kabarmış
Ama antibiyotik kullanmak istemiyorum
Yurumuycem bantta usurum çünkü

Çocuklar trasa gitti baba ile gelince yemek ,banyo yatış bende uyurum sanırım donuyorum şuan

Donuyorum boğazım bembeyaz olmuş

ya onun bir adı vardı daktırım demişti , streptokok mu ne ? yusufta da bu sene 2 kez oldu ... antibiyotiksiz geçmedi .
Bu arada aynı gün traş olmuş kuzular

Bugun menu
2 haslanmis yumurta / roka salatasi
Yesil cay

Öğle
Tonbalik ve salata

Aksam
Kabak corba ve yogurt

3 lt su icildi...

Ausencia ve @Ahu060812 1 saat 50 dakika tempolu yürüyüş yapildi.....

Adacım beyaz bayrak çekmişsin ... deneseydin çok isterdim ... inan sonucuna değecekti ama sen bilirsin tabii ... çünkü yarını atlarsın 3 ve 4 çok güzel ...

Ben beğendim ..evet kızarmış patlıcan vs ... ama kötü değil ... sen bu kiloda iken bu menülerle de verirsin daha .. yeter ki fazla ekleme yapma canım .

Eşin adına çook sevindim . 120 çok fazla ... ki muhtemelen göbek bölgesi yağıdır .
Dur şimdi hele bir diyete alışsın ..dozu yavaş yavaş ver :) spor sonra ...
Senin menüde de akşam o keke eşlik etmesen iyi olur tabii de ... niyetlenmişsin bir kere ... listede olsan sopa gelirdi kesin :)))

Gayet güzel ..klasik pamuk menüleri ... bir sabah simit eklenmiş ki ..ona da az demişsin ... bence 58 lerde gelecek pamuğummmm

sende artıları temizleyeyim derken 58 lere geleceksin tatlım ...
sporda var ...daha ne olsun ..

Menümü de yazayım
NT & NK diyeti
Sabah
Bi kaç çatal kaşarlı sucuklu omlet
Peynir
Zeytin
Söğüş
Yarım dl ekmek
Öğlen
MuZlu yoğurt
Akşam
Bi kaç çatal menemen
Peynir
Zeytin
Su 2
Spor az sonra

Fiyakalı menü adı ile ahum gelmiş ... güzel ahum ... sporda eklenince daha şahane olacak tabiii

görürsün canım ... bende nerelerden geldim buraya biliyorsun .
Sabır .

Güzel olmuş kozacım .. yaşın genç ..metabolizmanda hızlıdır ... cızları cozları kestiğinde dahi güzel kilo vereceğine eminim .

İşte ben sana bunları sordum ama değil mi saydınım ? Geliyor çünkü sana bu krizler ...
Böyle listede bunları yazınca ... sende üzülüyorsun bende üzülüyorum ...
3 günde telafi edersin etmesine de .. neden telafi için uğraşalım ki ?
Neyse ..

Bilemedim kaptanim sabah olsun bi bakayim kendime....suan üşüyorum resmen...

Bilemedim kaptanim sabah olsun bi bakayim kendime....suan üşüyorum resmen...

Oyyy yeşil çayını içtin mi ısıtıverirdi azıcık ..
bak bakalım canım ... psikolojik biraz da ... çünkü senin standart kahvaltını biliyorum ...ballar börekler yok sonuçta :) 2 yumurta ile eş değer doyuruculukta ... ama burda çeşit az ya ... göz beyin doymadı bence sende

İyi akşamlar arkadaşlar...tüm gün akşama kadar ev işleri ile uğraştım,işler bitmediki.daha bitmeden arkadaşlar eldi.yine döner partisi yine ıvır zıvır ...yine sınav yine eziyet...neyseki yemek yok tabiki...ne güzel menüm vardı ziyan etmemki hiçAma gerçekten çok zor böyle günlerde...ben fasfoodu çok severim...

10:30 2yumurta
Maydanoz+dereotu+peynir+z.yagı
2dilim ekmek
1kaşık lor
1dilim ekmek

6.30 işlerden dolayı geç yedim...
3parça tavuk
Lor
Dereotu,maydanoz,salatalık

3litreden fazla su
2yeşil çay

Gerçekten güzel menü aynura ... kıysan çok yazık olurdu çok .

Tak tak takatakevlaaattt
Bende semize bayilirumkaptanum
Nare83 geçmiş olsun ılık çay iç istersen

Şimdi açacağım daha ... 1 saat geriden ancak yetişirim sana ... spoiler verme sakın mücverim

Ne yedin reklam arası falan yazıver hele .

Ausencia canım dünki artılar gitmiş tamamen hatta azcık eksi bile var...haftasonunu -300le tamamladık.demekki turşu içki şişirmiş beni:hafta içi kolay olur diyodum bu gün yine işgencedeydim
Yarın saat 8de çıkıcaz kızımı kreşe bırakıp alışverişe.diyorum ki yufkada döner kaldı bi tane onu kahvaltıda yesem mi kaptanım?bence bünyem bunu güzelce eritir.sonuçta ince yufka bi de et sebze...sen ne diyosun?

Tonsilitmiydi neydi aus
Halsiz bıraktı beni
Nasıl geçer bu hafta bilemiyorum

Boğazlarınız hassas bölgeniz demek , yaramaz bakteri midir virüs müdür oraya yerleşiyor hemen .. ama sana daaa davetiye çıkarmışsın resmen okudum

Ku
Neden oluyor böyle bilmiyorum tatlım, kusura bakma lütfen pişman oluyorum hep sonrasında. Telafi edicem inşallah

Sabah sabah yemek senin için sorun olmayacaksa :) bence olmaz . nasıl olsa sabah ekmeğin 1-2 dlm hep var ... eee yufka daha ince .... diğeri zaten et ..pro misss ...
Diğer öğünü de ona göre dengelersin sen .
Olur bence .
Bu arada evet ... şişkinlik nedeni belli ... demek bir süre uzak duruyorsun canım

Boğaz için adaçayı gargara ve çay içimi bir dene masum ama geçmezse Dr git adacayının antibiyotik etkisi varmiş

Gerçekten güzel menü aynura ... kıysan çok yazık olurdu çok .

Şimdi açacağım daha ... 1 saat geriden ancak yetişirim sana ... spoiler verme sakın mücverim

Ne yedin reklam arası falan yazıver hele .
Yok yok demem, zaten hiç heyecanlı değil

Sabah(07:45)
2 dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Zeytin çeşitleri
Domates/salatalık

0glen(11:50)
Ayran
Kuru fasulye

Ara (15:00)
Ayran

Akşam (19:00)
Nohut
Yoğurt

Kızlar bu akşam yemeği beni çok fazla doyurdu acaba bu diyet bana kilo verdirecek mi

Yapan herkesi verdirdi ... bende şerinin menüleri ilk gördüğüm de geçen yaptığında ... dur bakalım ne olacak bu yemeklere diyordum .

Ama aklına çok takdıysa da sabah tartıl ..bak bakalım ne vermiş ne almış senden ...

Yok yok demem, zaten hiç heyecanlı değil

Sabah(07:45)
2 dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Zeytin çeşitleri
Domates/salatalık

0glen(11:50)
Ayran
Kuru fasulye

Ara (15:00)
Ayran

Akşam (19:00)
Nohut
Yoğurt

Deeeemmmeeee

Ohhhh öğle kuru akşam nohut :)))

Göbiş çıkmıştır kesin bu gece

dilek cumartesi akşamı bende de ağrı başladı,gece ağrıyla uyandım,pazar sabahı dayanamayıp ilaç aldım sonra akşamına yine başladı ağrı yine ilaç
migren çok fena bişey
Geçmiş olsun canım streste etkiliyor herhalde ev okul iş diyet spor yetiştirelim derken bi yerden patliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…