Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen arkadaşlardan biri kahveni beni şişirir yazdı korkumdan içmiyom bende ya...bi de o siyah çayı sade nasıl içiyonuz ki???
Kahve yi bende tam çözemedim ama akşamları çocuklar uyuyunca keyif yapiyorum

Siyah çay şeker atmayalı 20 seneden fazla oldu keyifle içiyorum. İçmeyince başım ağrıyor

Kahve yi bende tam çözemedim ama akşamları çocuklar uyuyunca keyif yapiyorum

Siyah çay şeker atmayalı 20 seneden fazla oldu keyifle içiyorum. İçmeyince başım ağrıyor
Ben şekerle sevmem ki...çikolata reçel unlu tatlılar...tatlı bi şey yani ama şeker deyil
Azerilerin adeti böyle...

kuzularinannesi
bilir...nerdesin canıııım?

Kızlar iyi akşamlar
Menumu vereyim bari
İlk ballı su
Peynir yeşillik iki dilim çavdar
Ceviz

Yeşil çay kahve

Kabak yogurt
Üç hurma

Kahve

Salata haşlama tavuk ayran

2 lt yı geçti
Spor yok

Dilek harikaaa .... şu performans ile devam et ... lütfen bozma .

Fatma gelmiş

Yaaaaa işte turşu ödemin baş sorumlusu .. tuz ve kadar sıvı alırsan tuttu sende .
Aman dikkat bundan sonra .

Bende göremiyorum

Ayyyy canlarım kusura bakmayın biraz moralimi bozacak şeylet yaşadım çok dikkat edemedim stre menim birinci yeme sebebim çok şükür şimdi daha iyiyim toparlanmak için cumaya kadar elimden geleni yapıcam inşallah
Bi ara acaba diyetle niyet bi arada götüremiyorum gibi geldi
Ama pes etmek yok inşaallah taö gax toparlanacağım
N Nana ablacım kusura bakma senide yanlız bıraktım ama geldim inşaallah

Ausencia canım patlıcanı az yağ ve tuzlayıp kızarttım fırında. Yoksa benim eşim combur combur yağda kızartmayınca yapılan yemeği yemezdi ama bunun tadı çok güzeldi. Bu arada elbiseyi de senin üzerinde görseydik demek istemiştim. Yani o kiloları ben de görsem olar ama öyle bi ihtimal düşünemiyorum. 58 ve ben

Sarayca canım okudum maşallah çok iyi gidiyorsun. İnşallah bu hafta da iyi bir sonuç alırsın
@Antepia27 Fatma abla bana numaranı ver de, haberleşelim olur mu? Watsaptan dürterim ben seni. Resim atarız menüleri falan

@Ahu060812 canım 1 mil leslie ekledim spora

D Dilekiyi @ecemavi teşekkür ederim sabahki destekleriniz için ❤

@Mor Vampir begum75 @masumm @betulina gelmiş geçmiş olsun arkadaşlar Allah şifa versin
@kelebekolacam ben bu perşembe ankaraya gidiyorum. 4 gün kalıp döneceğiz. Sen de bu hafta gelsen olma mı =)

@aeben canım ablam, benim de günüm var yarın. Yemek yiyip mi gitsem diyorum ama salata vs sağlıklı şeyler varsa da yemek isterim çok mu olur ki.. Benle kilo veren kızkardeşimle parti yapıcaz Ankarada. İkimiz 10 kiloya tamamlamaya çalışıyoruz o yüzden. Tartımı da yanımda götürücem inşallah

Antepia27 lütfen ... verilmiş sözlerin var ... önce kendine sonra bize ... Cumaya kadar toparlamalısın ...ve yaparsın sen ...

N Neshve tatlım o elbise ile foto paylaşmak ve ben
biliyorum biliyorum, yüzünü bilem göremedik bırak omuz dekoltesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…