OF of Allah acil şifalar versin güzelim benim...Hem de nasıl abla gözlerim de iltiapladı bi de faranjitim
Çok iyi dilekcim supersin...ammman hurmaya dikkatKızlar iyi akşamlar
Menumu vereyim bari
İlk ballı su
Peynir yeşillik iki dilim çavdar
Ceviz
Yeşil çay kahve
Kabak yogurt
Üç hurma
Kahve
Salata haşlama tavuk ayran
2 lt yı geçti
Spor yok
Kahve yi bende tam çözemedim ama akşamları çocuklar uyuyunca keyif yapiyorumGeçen arkadaşlardan biri kahveni beni şişirir yazdı korkumdan içmiyom bende ya...bi de o siyah çayı sade nasıl içiyonuz ki???
Hem de nasıl abla gözlerim de iltiapladı bi de faranjitim
Olur Aynuram senle yarışımız kaplumbağa ile tavşan yarışı gibi olsa da yarışalım yinedeVau ahum yıkılıyorsunnn...bu haftayı atlat iyileş gelecek hafta rakip olalım senle...gözüme kestirdim seniiii...
Ben şekerle sevmem ki...çikolata reçel unlu tatlılar...tatlı bi şey yani ama şeker deyilKahve yi bende tam çözemedim ama akşamları çocuklar uyuyunca keyif yapiyorum
Siyah çay şeker atmayalı 20 seneden fazla oldu keyifle içiyorum. İçmeyince başım ağrıyor
Benimki 4 günlük olamıyor saraycam yarın günüm var sonraki günde sohbetSende 4 gün mü yapıyorsun aebenim
Burdakı kamlumbaga kim ahum?her halde hiç spor yapmayan ben oluyomOlur Aynuram senle yarışımız kaplumbağa ile tavşan yarışı gibi olsa da yarışalım yinede
Bak abla benim de günlerim seninki gibi olmaya başladı ya...ama bak ben tutuyom kendimi.sen niye yiyon ki?tutsan yaBenimki 4 günlük olamıyor saraycam yarın günüm var sonraki günde sohbet. Oldugu kadar işte benimki gün arası diyet
Bende göremiyorum
Kızlar iyi akşamlar
Menumu vereyim bari
İlk ballı su
Peynir yeşillik iki dilim çavdar
Ceviz
Yeşil çay kahve
Kabak yogurt
Üç hurma
Kahve
Salata haşlama tavuk ayran
2 lt yı geçti
Spor yok
Menü
Sabah: 2 haşlanmış yumurta ve yeşil çay.
Öğlen:ton balıklı salata ve yoğurt.
Akşam: 1 kase mercimek çorbası ve yoğurt.
Su: 2.5 lt.
Spor: 1.15 saat yürüyüş, 30 dakika aktif spor.Ahu060812
Bende senin gibi düşünmüştüm,.e aklın yolu bir.bi de yarınki kiloma bakarım mutlaka...uygun olursa yerim...bu akşamı 1saat geç yedim ya sanki kilo veremeyecekmişim gibi geldi ya
Turşu salatayı çok çok yedim aus ondan.nerdeyse yarım koca kavanozu gözüme soktum ya...ye ye tekrar ye...o yüzdendi...
Bende göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?