Geçmiş olsun canım ama boğaz zor geçer işin zor Allah yardımcın olsunBoğazım kabarmış
Ama antibiyotik kullanmak istemiyorum
Yurumuycem bantta usurum çünkü
Çocuklar trasa gitti baba ile gelince yemek ,banyo yatış bende uyurum sanırım donuyorum şuan
Bende cook severim semizotunu....en bi sevdiğim yemek semizotu yedim ... ya semizotu yerken mest olan kaç kişi vardır
Güle gule kullan canim..
gecmis olsun Allah sifa versin insallah..İşi olmayan bi yardıma gelsin hele
Sen sporla sıfır göbek olursun ben gördüm olanlarıDeveye demişkerki boynun niye eğri ,oda demişki nerem doğruki
O hesap bu yaşta sanki 90-60-90 da göbüşüm uymamış
Hem kendime yakıştıramam ahum o çizgide biri değilim az çok tanıdın beni
Yok ablam gündüz herkes başım ağrıyo hasta olacam yazdı bende dedim telefon ekranına hapşırdım hepinize bulaştı diyeKendinide tvyi de suçlama ahum o mikroplar bi yolunu bulur bulaşır aynı evde.
Kız havalarda ısındı ya ondandır ben benim alt katta hiç terlemezken ablamların sıcak spor salonunda yaptığım sporlarda daha çok terlerdim ondan da olabilir1 saat 10 dakika yürüyüş bandinda yürüdüm bana ne olmus anlamadim su icinde kaldim ilk defa kafamdan boncuk boncuk terler aktii hic boyle olmuyordum..
Bu 4 gunluk diyetten mi yoksaAusencia canim kaptanim demistiki roka meta calistiriyor bende kahvaltida yumurtami roka ile yedim ogle baligimida roka salatali yedim ondan mi acep kafamda deli sorular
Sabret adacın zafer senin olacakCoook aciktim yaaa niye boyle oldu normaldede az yerdim saatlerde degisiklik oldu ondan mi nedir cook aciktimm
Regliye tam 10gun var ondan dolayida olamaz
Banu sen geçen ayda aynı olmadınmı kız ???Donuyorum boğazım bembeyaz olmuş
Ayy yook bugun dayanirimda yarin yapmam herhal olmadi bu diyet bana elim ayagim buz gibi oldu usuyorum ders calisacaktim konsantre bile olamadim ....tansiyonum dustu...demek kahvaltim beni saglam tutuyormus ogle lahana aksama kabak yemegi falan beni tutuyormus aralarda badem kuru uzum simdi bunlar olmayinca ellerim ayaklarim buz kesildi resmen...Sabret adacın zafer senin olacak
Geçmiş olsun Banuş hep bu değişken havalardan oluyo yaaa çok zorDonuyorum boğazım bembeyaz olmuş
Çok güzel kaptanım güle güle giy. 58 kiloya ne yakışır ama. Keşke biz de görebilsek =)Eki Görüntüle 1983545 bu ben değilim  
Banu sen geçen ayda aynı olmadınmı kız ???
Bukadar sık oluyorsa bu bademciklerin bi çaresine bak nereye kadar antibiyotik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?