Yok verom yemem ben...döneri de kaptanımla anlaşarak yedim yoksa onu da yemezdim.şimdi eve geldik.çay içiyoruz o 1koca paket oreoyu çayla tıkıştırıyo ben kekikli yeşil çayımı içiyorum...yemem dedimmi yemem...tanırsın beniiiHava güzel oldukça dışarı gezmeleri yemeleri artiyor. AsLinda zor bi donemé girdi diyet. Dikkatli ol. Arkadaşında yanındayken yeme !!
İlgi alanımSizi bu konularda pek bi uzman gördüm
İvit canım 7/24 hizmetAyyy online diyet destek sende de mi vargece gece 2 sandviç tost kaptan sana sopa yolladı de
Ooo begümmm bende öyleyim ya.dün temizledim ya evi benden iyisi yok bugüngeçen cam sildiğimde ertesi gün yağmur yağmıştı şimdi 2.günü yağdıneyse tozu gitti hem perdelerim miss gibi kokuyo evime bahar gelmiş gibi
bi yazlık kışlık değişimim kaldı oda yeni baza aldım o gelsin zaman halletcem bitti gitti
benim huzurumda bu ev mis olsun kafam rahat ediyo
hee bide evde yemek olsun lütfen
İlgi alanım
İvit canım 7/24 hizmet
Gece yememiş 6 da yemiş üstüne ekstra leslie yapmış ama affetmedim
İnsan kend yapınca başkalarına da yapabilirsin i aşılamak istiyo 10 kilo verdi 110 du ama 2 haftadır bi türlü 99 gelmedi 100.1 en son bakalım cuma ne olacak
Kolay gelsin canım.Kizlar bu hafta cook gelemiyecem bu hafta pazar temizlik icin kadin gelecek onlar gelmeden mutfak dolap iclerini bugun yapiyorum...yarinada diger odalardaki dolap iclerini yapacam ...aksama ders calismaya calisacam malum aöf sinavlarim var ...
Gelirim ama sık gelemem cook gecmis okuyamam ani yakalarim haberiniz olsun istedim ..Ausencia
Yan etki ama senin için iyi oldu.kelebekolacam
evettt ilaç çok iyi geldi kabızlıgıma bugünde test edip onayladım
hergün olmuyor tabi ama iki günde 1 işe yarıyor
Ben akşam yağmur ciselerken camlarin ic.diş tozlarini aldim.Şu an ki iç huzurum ... ev derli toplu ... silinmiş süpürülmüş ... ocakta pişmiş yemekler ...
Çamaşır yıkanmış .. ütü yok denecek kadar az ...
Ayy tamam camlar pis onu deşme
Su icemessen ayran iiicc.Yaparsınnn sen
Tuttum tuttummmmmm.biraksam yine bana zarar .bi kaveeee yapip kendimi yapboza verdimBekle sen bence de .. çok mu laf sokuyor eltin ? eşin mi fazla korumacı davrandı annesine ?
Tuttuysan iyi
canım Allah isteyenlere nasip etsin, bu yaşta 2 küçük çocuğum var, büyük olsalardı inan isterdim 3. çocuk...Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat mutluluk versin,Yok kız senin meta hızlı kaplumbağa benim bide öncesinde -18 kilonun verdiği yavaşlıkta var
Kız abla nasıl duruyorsun bi test alsana şimdi nabzın kaç bidaha bi ölç.
ton balıklı salatay yiyemedimm
orman kebabı yedim yarım tabak birde cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?