Yamimu88 desemmi demesemmi bilemedim.dun umayın listeyi yapayım dedim kinoali kerevizli corba pisirdim.ogle zorla içtim resmen depresyona girdim.
Umay depresyonunu dibinde yaşadım ben Mr değnekte ...yeminle adam 5 gün hayattan soğudu .. tek yaptığı ...açımmm ....öğle ne var ... ikindi ne var ?
Ara öğünleri yanına koyuyordum , çocuk gibi wp tan mesaj sürekli ... fotolarını çekip ne zaman yiyecem bunları
Tünaydııııınnn
Kendi hasta bebeleri hasta hasta da hasta dolapta pasta hanıııııımmmmm
Yemekleri de halledip geldim şükür ...
İşler de bitti.
Kahvemi ancak aldım .
Güzel menü olmuş betül ... bu şekilde devam ediyorsun ama hedefin 500 gr:) zaten kaçamaklı menülerle 400 veriyorsun .. bu şekilde çok daha iyi gider , gitmesi gerek .. sadece matematik tabii bu .
Tamam canım ... her şey kolay ve sağlıkla geçsin senin için .
Günaydın daktırım , günaydınnn saydınnnn .
Gayeeeet güzel , dengeli menü nil . nohut akşam akıbeti ne olur bilmiyorum da ... menü güzel .
Hadi bakalım mücverimmm ... sevindim çok . kırtul şu kaknem sayıdan artık .
Yahuuuuu melek öldü mü sence :)))
Daha önce yazmıştım canım ... benim meta hızlıdır bilenler bilir :) 4 günde ilk gün 100 gr...ikinci gün onu sıfır :))) ne olduysa 3 ve 4 ten sonra oldu bende.
Diyet önce insanı mutlu etmeli ... bu diyetin sonucu mutlu ediyordu evet ama yaparken işkenceye dönüyorsa ... zorlamanın alemi yok . Ben zorladım mesela zamanında isveç diyetinde .... bir diyetten bu kadar nefret etmemiştim ... böğüre böğüre tamamladım o 13 günü seneler evvel.. yeminle şu an isveç adı duyduğumda bi tuhaf oluyorum ...
Ne güzel an ...kalp atışları .. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin .
Verooo ..ben sana menü yazma demedim ... ben onu niye yedin bunu niye yedin diye hamile birine ikazda bulunmam kolay kolay dedim . Abur cubur ve paketli , sağlıksız ürünler hariç . Onlara da zaten gerek yok diye yazdım .
Açıklama 200 oldu bu ...
Günaydınnnn ...burnuma sağlıksız poğaça , börek kokuları geliyor ... keşke soğuk sandviç tarzı bir şey olsa mesela:)
Hadii gazan mübarek olsun ...
Bence değişebilir ama tahmin sadece :)
Ya regl bi başlar gibi oldu. Gerisi yok.karnim davul.agrim var.biri hamilemisin diye sordu soracak.
Sorma sorma aklimdaki oydu zatenHe benim aklım neden ekmek arasına gitti ki hep onları ekmek arası hayal ediyorum
1 adet.düne göre arti 400 cumaya göre arti 100 'şeri geldi haaaniimmm.
Yarin ovulasyon gunum, sizde.regl bende ovulasyon.
Napek
Ay ama hic su icemiyorum ben ya.
Dün 1000 ml yazdim menume icerim.o kaa.diye ama 500 ml.de.kaldim maalesef
Yamimu88 desemmi demesemmi bilemedim.dun umayın listeyi yapayım dedim kinoali kerevizli corba pisirdim.ogle zorla içtim resmen depresyona girdim.
Dün menumu paylasmamisim
Sabah bademli kurukayisili erikli tarcinli laktizsuz süt
Ara sebze suyu
Öğle kimi ali çorba
Akşam ton balıklı salata
Kuru bi kaç meyve
Öğleye kadar umay gerisi nanayyyy
Ahu060812 40 dk yuruyus
Aynen hatta kayseri de diyet yemek yeri açılmış.5 günlük paket mi alsam.
Ay benim eşinde karışacak oluyor onun eşi var sen lütfen karışma diyorum şükür daha karışmadı ama hazirYok küstüler bakalım ne olacak bayağı celallendi kavga insanlareltimle eşim girdi birbirine kayınvalideye imalarda bulunuyor diye eltim sürekli eşim patladı Bende sessizce bekliyorum öyle
Yok kız senin meta hızlı kaplumbağa benim bide öncesinde -18 kilonun verdiği yavaşlıkta varBurdakı kamlumbaga kim ahum?her halde hiç spor yapmayan ben oluyom
Kız abla nasıl duruyorsun bi test alsana şimdi nabzın kaç bidaha bi ölç.ayyy benim halam gelemedi gitti ya, kaç kilo oldun de hele begüm
Verooo dur bişiy sorcamHadi ben kaçar bugün de kaçamaklı bu gün olur koce evde . Yarın dan sonra iyiyim insallah
aynen artık kurTulmak istiyorum
kaptanım melek ölmez bölümlerce süründürülür bence finale yakın da anca uyanır
yanlız mertin celaal ın adamı olduğunu füzun teyze nerden öğrendiler acaba
sende alternatif tıptan yararlan daktırım içlelim soğan suyu
yarın akşam patronlar fasıl ayarlamış. gitsem bi türlü gitmesem bi türlü hiç bi organizasyona gitmiyorum ben.. gitsem yemicem içmicem. o da olmayacak. bu haftasonunda bi önemi kalmadı artık... oofff herşeye geriliyorum vallahi.
Eşi pek laf konuşamadığından sessiz kaldığından kv de pek ses etmez öyle ihale bize patladıÇok az su bende icemiyorum zorla 2 lt tamamliyorum ama sen 500 çok az biraz bu gün zorla shery
sende icemediysen gerçekten merak ettim
Ciddimisin sen dışarda pek yemezsin ama bence bakıcıya rica et yemek yapsın
Ay benim eşinde karışacak oluyor onun eşi var sen lütfen karışma diyorum şükür daha karışmadı ama hazir
Hayir ihmal değil gerçekten icemiyorum boğazıma diziliyor o su.Su içemiyorum diye bir şey var mı şeri.. ? senin menülerde su 3 ü bulur geçerdi... demek ki içebiliyorsun .
Bence ihmal ediyorsun .
Diğer konu no comment . Cumaya kadar geçer umarım .
2 güne gelir o ...
Verooo dur bişiy sorcam
Yok mu kesenin fotosu bana keseni göster sana ne doğuracağını söyleyim
Eşi pek laf konuşamadığından sessiz kaldığından kv de pek ses etmez öyle ihale bize patladı
Daha olan oldu zaten canım küstükSonu size döner bence eşine söyleyin o desin
Pastaa derkenTünaydııııınnn
Kendi hasta bebeleri hasta hasta da hasta dolapta pasta hanıııııımmmmm
aynen artık kurTulmak istiyorum
kaptanım melek ölmez bölümlerce süründürülür bence finale yakın da anca uyanır
yanlız mertin celaal ın adamı olduğunu füzun teyze nerden öğrendiler acaba
sende alternatif tıptan yararlan daktırım içlelim soğan suyu
dün menümü yazamadım;
sabah: yulaflı süt detox içeceği
ara: detox içeceği
öğlen: semizotu
ara: kuru kayısılı yoğurt
akşam: semizotu
yarın akşam patronlar fasıl ayarlamış. gitsem bi türlü gitmesem bi türlü hiç bi organizasyona gitmiyorum ben.. gitsem yemicem içmicem. o da olmayacak. bu haftasonunda bi önemi kalmadı artık... oofff herşeye geriliyorum vallahi.
Evet ya insafsızlık o durumda calisilmax hastalik surecini uzatiyorlar.
Umay depresyonunu dibinde yaşadım ben Mr değnekte ...yeminle adam 5 gün hayattan soğudu .. tek yaptığı ...açımmm ....öğle ne var ... ikindi ne var ?
Ara öğünleri yanına koyuyordum , çocuk gibi wp tan mesaj sürekli ... fotolarını çekip ne zaman yiyecem bunları
Dün menumu paylasmamisim
Sabah bademli kurukayisili erikli tarcinli laktizsuz süt
Ara sebze suyu
Öğle kimi ali çorba
Akşam ton balıklı salata
Kuru bi kaç meyve
Öğleye kadar umay gerisi nanayyyy
Ahu060812 40 dk yuruyus
Ne güzel ya biri yemeklerimi hazirlayip önüme koysa varya deli diyet yaparim
Yaz geldi domateste eklenecek off
He benim aklım neden ekmek arasına gitti ki hep onları ekmek arası hayal ediyorum
Küçük kız yeniden kulak enfeksiyonu oldu büyük de bende bulaştı sanırım grip oldu her kafadan bir ah offf sesi çıkıyo akşam herüf erken geldi bende erken geldi diye yürüyüşe çıktım akşam 10-11 arası anam adam bidaha erken gelmeyecek bebeler kafayı yedirtmiş sonra geldim uyut et ben oturana kadar adam yattı öncesinde de iş güç oturamamıştım görüşemedik yine kendimi suçlu hissettim amaaa çok güzel bi intervaldi yaaa harikaaaa bişiy
Melek mı vuruldu anam umut yine sır kaldı evlatttt
hee yaa meleği vurdular umudun umudu başka bölüme kaldı
Gitmek zorunda mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?