Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya mimu88 desemmi demesemmi bilemedim.dun umayın listeyi yapayım dedim kinoali kerevizli corba pisirdim.ogle zorla içtim resmen depresyona girdim.

ben bayaa alıştım sanırım umaya 7. haftadayım :) çorbaları kendime göre şekillendiriyorum ben blendar tutmuyorum falan gibi... pancar da ve kırmızı lahana da çok kötü olmuştum çünkü ama diğer yemeklerini seviyorum bayaa

aynen artık kurTulmak istiyorum

kaptanım melek ölmez bölümlerce süründürülür bence finale yakın da anca uyanır
yanlız mertin celaal ın adamı olduğunu füzun teyze nerden öğrendiler acaba

Ya regl bi başlar gibi oldu. Gerisi yok.karnim davul.agrim var.biri hamilemisin diye sordu soracak.

sende alternatif tıptan yararlan daktırım içlelim soğan suyu

yarın akşam patronlar fasıl ayarlamış. gitsem bi türlü gitmesem bi türlü hiç bi organizasyona gitmiyorum ben.. gitsem yemicem içmicem. o da olmayacak. bu haftasonunda bi önemi kalmadı artık... oofff herşeye geriliyorum vallahi.

Küçük kız yeniden kulak enfeksiyonu oldu büyük de bende bulaştı sanırım grip oldu her kafadan bir ah offf sesi çıkıyo akşam herüf erken geldi bende erken geldi diye yürüyüşe çıktım akşam 10-11 arası anam adam bidaha erken gelmeyecek bebeler kafayı yedirtmiş sonra geldim uyut et ben oturana kadar adam yattı öncesinde de iş güç oturamamıştım görüşemedik yine kendimi suçlu hissettim amaaa çok güzel bi intervaldi yaaa harikaaaa bişiy

Çok az su bende icemiyorum zorla 2 lt tamamliyorum ama sen 500 çok az biraz bu gün zorla shery

Ya mimu88 desemmi demesemmi bilemedim.dun umayın listeyi yapayım dedim kinoali kerevizli corba pisirdim.ogle zorla içtim resmen depresyona girdim.

sende icemediysen gerçekten merak ettim

Aynen hatta kayseri de diyet yemek yeri açılmış.5 günlük paket mi alsam.

Ciddimisin sen dışarda pek yemezsin ama bence bakıcıya rica et yemek yapsın

Yok küstüler bakalım ne olacak bayağı celallendi kavga insanlar eltimle eşim girdi birbirine kayınvalideye imalarda bulunuyor diye eltim sürekli eşim patladı Bende sessizce bekliyorum öyle
Ay benim eşinde karışacak oluyor onun eşi var sen lütfen karışma diyorum şükür daha karışmadı ama hazir

Melek mı vuruldu anam umut yine sır kaldı evlatttt

Gitmek zorunda mısın?

Eşi pek laf konuşamadığından sessiz kaldığından kv de pek ses etmez öyle ihale bize patladı

Su içemiyorum diye bir şey var mı şeri.. ? senin menülerde su 3 ü bulur geçerdi... demek ki içebiliyorsun .
Bence ihmal ediyorsun .
Diğer konu no comment . Cumaya kadar geçer umarım .

2 güne gelir o ...
Hayir ihmal değil gerçekten icemiyorum boğazıma diziliyor o su.
Eskiden içebilirdim şimdi zorluyor.
Zaten kiloma göre 3 lt yi bulmasi gerekmiyor bendeki programa gire 2335 ml.yeterli.
Onu.bulsam.yeterdi.
Diğer konuda, gecer, bir kac gun icinfe artilarim gidecek inşallah.
Kiraz sapi.cayi içiyorum ve bugun.suya abanmaya.caliscam
Olmadi ayran icicem

Tünaydııııınnn
Kendi hasta bebeleri hasta hasta da hasta dolapta pasta hanıııııımmmmm
Pastaa derken

Canım yine yeni yeniden geçmiş olsunnnnn ailecek ... havalar cidden davetiye hastalığa .

Bende Yusufu Aile hekimine götürdüm dün .. öksürük var sende .. neyse ki ilaca gerek yok ciğerler temiz.. mevsimsel dedi.

Canım bence o vurulma anında tepkilerinden ... düşünsene elin polisi Melek vuruldu diye niye yırtsın kendini . Orda belli edecek ... şüphe çekecek olabilir.
Bir ihtimalde Kudret haber uçurmuş olabilir.
Düğümler çözülüyor ..hazirana kalmaaz biter ..son 5-6 bölüm bence .

dün menümü yazamadım;

sabah: yulaflı süt detox içeceği
ara: detox içeceği
öğlen: semizotu
ara: kuru kayısılı yoğurt
akşam: semizotu

Heeeey sakin şampiyon .
Gitmek istemiyorsan gitmezsen , istersen gidersin . Hadiii bilmiyordum bunu deme ... valla çoğu zaman uygulayamıyoruz bunu ...içimizden ne geliyor onun sesini dinleyemiyoruz

Evet ya insafsızlık o durumda calisilmax hastalik surecini uzatiyorlar.

daktır bakış açısı

öğleye kadar umay
gerisi nanayy
çekelim halayyy

Ne güzel ya biri yemeklerimi hazirlayip önüme koysa varya deli diyet yaparim

en büyük hayalim hergün evde taze yemekler hazır olsa,o zaman çalışmak daha kolay olurdu
Yaz geldi domateste eklenecek off

bugün pazara çıkıcam yine geldi salı
alıcam domates salatalık hemde en çeryy sinden

He benim aklım neden ekmek arasına gitti ki hep onları ekmek arası hayal ediyorum

benim nazarımda bu 3'ü saç ayak gibidir,hep birlikte ya varlar ya yok

spor kaptanım çok geçmiş olsun

Melek mı vuruldu anam umut yine sır kaldı evlatttt

hee yaa meleği vurdular umudun umudu başka bölüme kaldı

Gitmek zorunda mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…