Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sonu size döner bence eşine söyleyin o desin

eşi biraz pasif söyleselerde ağzını açığ bişey diycek bi tip değil
zaten diyen bi yapısı olsa iş bu haddeye gelmezdi

evet yaa meleğin başında mert çok fena oldu orda bi açık veriyo
zaten 39 bölümde bitiyomuş dizi son 9 bölüm

heee 39 bölüm mü ? kafamdan boşa hesap yapmışım

Son düzenleme:

spor kaptanım ben bildirimler unuttum
cuma 45 dakika eliptik 20 dakika bölgesel egzersiz
pazar 1 saat eliptik 15 dakika bölgesel egzersiz
pazartesi 45 dakika eliptik 20 dakika bölgesel egzersiz

Şu an ki iç huzurum ... ev derli toplu ... silinmiş süpürülmüş ... ocakta pişmiş yemekler ...
Çamaşır yıkanmış .. ütü yok denecek kadar az ...
Ayy tamam camlar pis onu deşme

hepsi=evdeki huzur

BU hafta çok iyi değilim ... bu kapalı havada öğleden sonra alırım bi dal 25 point bence
Hadi inşallah
Benim bütün ev duruyo daha sabah bebeleri gönderdim Sonra tele geçtim
100+ zayıflatmaya çalıştığım bi arkadaşım var her öğününü foto atıyor dün akşam 2 sandwich tost yemiş bi dünya onunla konuştum sonra geçmiş okudum sonra işte pointrleri düzdüm bide hastalık kapalı hava şimdi kalkıp motoru takacam sonra sporumu yapacam offf

işte ne istediğimi bilmiyorum ben :/ ben şu an kaş'a gidip huzuru bulmak istiyorum böyle herşeyden uzakta ama diyetten değil söz

Ayyy online diyet destek sende de mi var gece gece 2 sandviç tost kaptan sana sopa yolladı de

işte ne istediğimi bilmiyorum ben :/ ben şu an kaş'a gidip huzuru bulmak istiyorum böyle herşeyden uzakta ama diyetten değil söz

Heeeee Kaşşş güzel tabiii ...onu bende isterim de ...günün şartlarındaki makul istekleri konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…