Ayyy bardak desen hirlaaa kendime yazik etmisim kirmamda oyle pek kizim iki tane kirdi bu sene..Allahtan ablam geliyor masallah o her öğün bi tane kirar)) bi gun misafir var bizde ablam mutfakta sak suk kiriyor ama be ben ne annem ne babam kimse kalkmıyor yerinden misafir kadin ayyy bisey oluyor mutfakta dedi )) annem yok yok bisey kizim cay hazirliyirda o kiriyordur dedi...kadin saskin bize bakiyor biz alisigiz )
Haklisin canim inan igidirdan tasinirken bir yemek takimi esimin bekar arkadaslarina verdim....ama yuk iste daha yukarda acmadigim ceyizlik bilmem kac parcalik yemek takimi ve catalbicak setlerim kutuda duruyor daha onlari acmadim....Canım kaldırsaydın keşke ...kıyamıyorsun elin gitmiyor ama ihtiyacı olan birine versen inan bana iyi ki çıkarmışın elden dersin
süper afiyet olsun şimdiden
ama mercimek akşam çok yeme şişirmesin
kadın üzümü görünce şok olmuştur sonrada ne desin mecbur kabullenmiş işte
Benim rakipler temizliğe vurdu galiba kendini
Ben bi ada ya yaramadim ne zaman rakip olsak pert oluyoruz
Yokk kuzummm onu iptal ettim dolgu ve kanal yaptıgı diş hala zonkluyorr yüreğim sızlıyor teee kadının yüzünüü göresimm yok
Nasıll oldun pekii güzelimm daha mı kötüsünİzin alıp eve geldimmm
Nasıll oldun pekii güzelimm daha mı kötüsün
Kyamamm kuzumm geçmiş olsunn ilaç felan aldınsa onlarda acıktırıyorPertim, ama iştahım dehşet açık normalde hasta olunca hiç bisiy yememe bu kez anlamadım
Kyamamm kuzumm geçmiş olsunn ilaç felan aldınsa onlarda acıktırıyor
Yok canim ben almanyadayim sende burdasin diye aklimda kalmis :)canim sendemi hollandadasin yoksa? ben zwolla/Kampenda oturuyorum bizim onumuzdeki hafta bahar tatli (voorjaar vakantie) basliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?