Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar kızlar menüm
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin marul bal ceviz badem

ARA kahve yanına kayısı

Öğlen çorba salata yoğurt müsakka

Ara Yeşilçay yanında bi kare bitter çiko

Akşam salata taze fasulye yoğurt

Ara form çayı kuru dut erik ve kayısı

Su 3 litre

Spor yarım saat yürüyüş Ahu060812

Tartıldın mı canım ? Bana bir kaç gündür menülerine bakınca bütün artılar gitti ... hatta yerine minik eksiler geldi gibi geliyor

acil durum planımı uyguluyorum Ausum vücudum alışmışken bildiğim şeyi yapmak istedim. Artı olamam cuma gününe asla bu arada misafir olması düzenimi değiştiremez kuzum kontrol bende

Geçmiş olsun ... tahlil kontrol amaçlı mı aeben ?
Evet canım böbrekler benim sorunlu pro kaçagım oluyor minik bir kısmı çalışmıyor çünki . Kendi dr . Var ama ona senede bir gidiyorum . Böyle arada dışardan baktirıyorum artmaz inş .
Gitmişken a dan z ye birde tatlil yaptırayım dedi . Dr diyet yapıyorum bak hepsine dedim sağolsun baktı . 10 gün sonra giderim bazı tahliller geç çıkacak . Gitmişken birde kadın doguma gittim . Oda kontrol .

Gercekten minnakti ama beyaz ekmekti maalesef ;(( ayy disari ciktik almam gereken seyler vardi kizim arabada agla agla hiccc susmadi abuk sabuk seyler icin agliyor agzimi açmadım arabada agladi agladi pasta istedi babasiyla gitti aldilar kizim kendi secti eve geldik ben bunu istemiyorum diye ayrica agladi yoruldum anlatmaktan sustummm banyoya girdim sinirden yikandim citiledim kendimi ciktigimda hala agliyordu cok gerildim...dolabi actim kapadim hos dolapta cista yok bulundurmuyorum evde ))

Hayirli aksamlar bugünkü menüm

Sabah
2 yumurta

Ögle
Somon dalata
Yogurt

Aksam
Kabak corba yogurt
Biraz kuruyemis

2 litre su
Hibiskus
Beyaz cay
Siyah cay

Suan resmen beynim zonkluyor bu sene zor gecicek anlasilan (polen alerjisu)

polen alerjisine burnun altına bıyık bölgesine işte adı ne ise :) vazelin sürüp dışarı çıkın diye haber vardı bugün ...

Menüde 4/4lük

acil durum planımı uyguluyorum Ausum vücudum alışmışken bildiğim şeyi yapmak istedim. Artı olamam cuma gününe asla bu arada misafir olması düzenimi değiştiremez kuzum kontrol bende

Artı çıkma ihtimalin olduğunu bilmiyordum hadi bakalım .. kolay gele bir kez daha o zaman .

Anladım kuzum , okuduysam da daha önce unutmuşum . geçmiş olsun tekrar . ve unutursam sormayı .. yaz sonuçları alınınca bize de ... dipçik gibi çıkarsın sen inşallah

Daha çok küçük ada ... sana göre manasız gelen bir çok şeye ağlayacak daha ... bizde hala zaman zaman var ..
Bizim baktığımız gibi bakmalarını bekliyoruz bazen de .. şu dünya da görüp gördüğü 4 sene :) kuzunun ..

Sagol canim deniyeyim bi.Menümde 4 günlükden kaydi ama basimin agrisina dayanamadim

Oylede insan geriliyor....bende bugun cook yoruldum sanirim gerildim..esim bugun diyor ki sen bugun ne yedin ne ictin normalde bu aglar ben anlatirim anlatirim ben bugun salaga bagladim agladi agladi ben baktim yuzune boyle aglama demeye halim yoktuuu hahaha

ne kadar sade duru saf minnak temiz bi menü
bunlarla doyanı öpesim geliyo

Benden yana elimden gelen yapılıyor artık ne giderse

Adacım benim kızımın inat krizleri tuttuğunda ne yapıyorum biliyon mu?2kez haberdar eduyorum bak inatlaşmak yasak yoksa köşeye(türkçesi doğrumu bilemedim) koyarım seni. susmayınca hemen köşeye sakinleşmedikce almıyorum ordan.sakinleşince tekrar orda neden olduğunu söyleyip,kucaklaşıp,birdaha yapmayacağı sözünü alıp alıyorum oradan.çokkk işe yarıyor.tüm kaprizi geçip gidiyor...dene istersen

Ausencia kaptan haklısın ne diyim...bi daha öyle saçma sapan menü yok...önümüzdeki iki gün minimum ekmek hatta ekmek yokkk...pro yapıcam iki gün...tabiki günü kurtarır mı?hayıııır...

Haha:)) benim kiz o köşede tutmak icin ayrica kavga etmemiz gerekir ..bizim yasagimiz parka gitmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…