Canım çok değil sabaha telafi etmiş olurum, büyük ihtimalle artı gelmem cumayapolen alerjisine burnun altına bıyık bölgesine işte adı ne ise :) vazelin sürüp dışarı çıkın diye haber vardı bugün ...
Menüde 4/4lük
Artı çıkma ihtimalin olduğunu bilmiyordumhadi bakalım .. kolay gele bir kez daha o zaman .
Anladım kuzum , okuduysam da daha önce unutmuşum . geçmiş olsun tekrar . ve unutursam sormayı .. yaz sonuçları alınınca bize de ... dipçik gibi çıkarsın sen inşallah
Haha:))benim kiz o köşede tutmak icin ayrica kavga etmemiz gerekir ..bizim yasagimiz parka gitmeme
Ya aus bizi asar kız...bide yeni listeye girmişiz...Tam gaz olmamız gerek...Canım çok değil sabaha telafi etmiş olurum, büyük ihtimalle artı gelmem cumaya
Ennn güzeli canım.hem senin için hem bebek için faydalı...Ausencia evet kaptanim.paketli bişi yemedim. 1 incir biraz dut yedim
Menüm portakal diyeti 2. Gün
Ausencia kaptan haklısın ne diyim...bi daha öyle saçma sapan menü yok...önümüzdeki iki gün minimum ekmek hatta ekmek yokkk...pro yapıcam iki gün...tabiki günü kurtarır mı?hayıııır...
Ausencia kaptanım keyfin yok galiba...iyimisin?
Evet dikkat etmeye calistigm halim bu oluo eskapiimm. Sağol yorumn için. Toz tarcini sevmedim ben ya. İncir bastırdı şimdilik.Hamile olduğun için menün o kadar da berbat deyil verom...tatı isteyinin silahı toz tarçın...muza kakao da serpiştirip yiye bilirsin
Evvvet verom biliyosun zaten.hepsini bi günde yemişsin bi deEvet dikkat etmeye calistigm halim bu oluo eskapiimm. Sağol yorumn için. Toz tarcini sevmedim ben ya. İncir bastırdı şimdilik.müthiş sistim gene . Karnım 5 aylık gibi bunu sevmiorum. Bulgur ve mercimek tabi karnabahar hepsi gaz !!!
Masallah kuzunaayok benimki söz dinliyo ablası
Ayyy bu nasıl menuuuuu9.00 yarım yufkada tavuk döneri...
15.30 2dilim salam
2yumurta
2dilim ekmek
Peynir,yeşillik,salatalık
19.00 bir dilim ekmekle salamlı sendviç
5yudum kola
3litre su
2yeşil çay
Ekmek çok oldu bugün
Bugün bunu bende yazacaktım aslında.. sakin burası baya...
Olsun en azından haftayı kurtarır :)
Bazen oluyor aynura ... hayatımla ilgili bir durum değil .. giriyorum .. daha coşturmak için , motive için ne yapabilirim ki diyorum ... Bu hafta kızlar biraz durgun ... bazen de ben onlardan güç alıyorum ..buraya girip onları bıcır bıcır görünce moralleniyorum .. bu hafta o yok ya ... ondan galiba
Benimki de inatçı ama bana geçiremiyor bi tek...benimkide koç burcu bi de tüm sülalesi inat baba tarafı...hepsi anacım..dede nene halalarMasallah kuzunaabenimkinin tek kusuru inatciligi koc burcu iste ) yoksa ozur diler bidaha yapmayacam der ) cook inatci dedigi oluncaya kadar soylenir soylenir neden olmadığını defalarca anlatirim yinede israr eder tek kusur buuu )) ne yapalim utaniyorum kendimden 4 yas cocugu sikayet eder gibi oluyorum hahaha )))
Bugün bunu bende yazacaktım aslında.. sakin burası baya...
e biliyorum kaptan ne zaman coşar takımı coştuğunda...o kadar yorulur ki bazen kızlarını coşturmak için çırpındığında 1001takla attığında.. .bazen de öylece kendi de coşmak ister onlarla...ama bu bir hakikat ikisi de 1-1ne bağlı fakat kaptanın morali çok önemli.hadi kaptanııımmmm...söyle bakalım ponponların hazır mııı?bugün çok korkuyom yaaa yamimu88 alırsa ponponları: lmazzzz...onlar benim bu haftada...
Kes kızzz...alt tarafı ekmek fazla...yasak hüpletmedim kiiiAyyy bu nasıl menuuuuu
Ausencia güzelim tartılmadım kii sabah insallah bugün oglen canim istemedi aksamda hitler sinirimi bozdu ondan tikandim yiyemedim.onceden ne buluraam yerdimm sinirlenince şimdi tikaniyorum bir sey yiyemiyorum
Aynen canım, olmadı açlık orucu tutalım iki günYa aus bizi asar kız...bide yeni listeye girmişiz...Tam gaz olmamız gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?