Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım çok değil sabaha telafi etmiş olurum, büyük ihtimalle artı gelmem cumaya

Menüm portakal diyeti 2. Gün

Ausencia kaptan haklısın ne diyim...bi daha öyle saçma sapan menü yok...önümüzdeki iki gün minimum ekmek hatta ekmek yokkk...pro yapıcam iki gün...tabiki günü kurtarır mı?hayıııır...

Olsun en azından haftayı kurtarır :)

Ausencia kaptanım keyfin yok galiba...iyimisin?

Bazen oluyor aynura ... hayatımla ilgili bir durum değil .. giriyorum .. daha coşturmak için , motive için ne yapabilirim ki diyorum ... Bu hafta kızlar biraz durgun ... bazen de ben onlardan güç alıyorum ..buraya girip onları bıcır bıcır görünce moralleniyorum .. bu hafta o yok ya ... ondan galiba

Hamile olduğun için menün o kadar da berbat deyil verom...tatı isteyinin silahı toz tarçın...muza kakao da serpiştirip yiye bilirsin
Evet dikkat etmeye calistigm halim bu oluo eskapiimm. Sağol yorumn için. Toz tarcini sevmedim ben ya. İncir bastırdı şimdilik. müthiş sistim gene . Karnım 5 aylık gibi bunu sevmiorum. Bulgur ve mercimek tabi karnabahar hepsi gaz !!!

Kaç günlük koşturmacanın ardından yarın monoton bi gün olur inşallah...yoruldum yahu...haftasonu annemlerdeyim inşallah...şu 2günü evde dinlenmek istiyorum...

Evvvet verom biliyosun zaten.hepsini bi günde yemişsin bi de

yok benimki söz dinliyo ablası
Masallah kuzunaa benimkinin tek kusuru inatciligi koc burcu iste ) yoksa ozur diler bidaha yapmayacam der ) cook inatci dedigi oluncaya kadar soylenir soylenir neden olmadığını defalarca anlatirim yinede israr eder tek kusur buuu )) ne yapalim utaniyorum kendimden 4 yas cocugu sikayet eder gibi oluyorum hahaha)))

9.00 yarım yufkada tavuk döneri...

15.30 2dilim salam
2yumurta
2dilim ekmek
Peynir,yeşillik,salatalık

19.00 bir dilim ekmekle salamlı sendviç
5yudum kola

3litre su
2yeşil çay

Ekmek çok oldu bugün
Ayyy bu nasıl menuuuuu

Bugün bunu bende yazacaktım aslında.. sakin burası baya...
e biliyorum kaptan ne zaman coşar takımı coştuğunda...o kadar yorulur ki bazen kızlarını coşturmak için çırpındığında 1001takla attığında.. .bazen de öylece kendi de coşmak ister onlarla...ama bu bir hakikat ikisi de 1-1ne bağlı fakat kaptanın morali çok önemli.hadi kaptanııımmmm...söyle bakalım ponponların hazır mııı?bugün çok korkuyom yaaa ya mimu88 alırsa ponponları olmazzzz...onlar benim bu haftada...

Ausencia güzelim tartılmadım kii sabah insallah bugün oglen canim istemedi aksamda hitler sinirimi bozdu ondan tikandim yiyemedim.onceden ne buluraam yerdimm sinirlenince şimdi tikaniyorum bir sey yiyemiyorum

Benimki de inatçı ama bana geçiremiyor bi tek...benimkide koç burcu bi de tüm sülalesi inat baba tarafı...hepsi anacım..dede nene halalar

:)))

Canım mimu88 ponponu daha pzt den almıştı sanki ..kaybetmemiştir inşallah ... eksisi güzeldi .

Benim pon ponlar heeeeep hazır adım deliye çıktı burada ...

Ausencia güzelim tartılmadım kii sabah insallah bugün oglen canim istemedi aksamda hitler sinirimi bozdu ondan tikandim yiyemedim.onceden ne buluraam yerdimm sinirlenince şimdi tikaniyorum bir sey yiyemiyorum

Yahu bu hitler var yaaaa .... derdi ne kuzum ?
Aman sen yine de tıkanıver :) yiyeme de

Selamlar Dershaneden eve yeni geldim, hemen menümü yazıcam Geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın yapmam gereken bir sürüü işim var çünkü okul dergisinde editör oldum
Ausencia ve diğer tüm arkadaşlarım

Menüm :
Sabah: (Alarmı duymamışız uyanamadım mecburiyet oldu)
1 bardak çay
1 açma
1 muz

Öğle: (12.00)
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ayran
4 kaşık yaklaşık pilav

Akşam: (17.00)
1 kase yayla çorbası
Ayran
1 dilim ekmek

Ara: (22.00)
6 çilek
Yeşilçay

Su: 2 litre
Spor: Bugün regl oldum o yüzden ip atlayamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…