Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:)))

Canım mimu88 ponponu daha pzt den almıştı sanki ..kaybetmemiştir inşallah ... eksisi güzeldi .

Benim pon ponlar heeeeep hazır adım deliye çıktı burada ...
Ne diyosun?Nasıl kaçırmışım ben orayı yaaa...ama 2güne toparlıycam inşallah...bu da bana ders olacak...önce şu iki günü atlatayım güzelce anlatırım ders çıkarmam gereken şey neydi diye

Kırmızılar

Ayy rakibelerim neredesiniz ben bugün eve gelince yine uyumuşum yaa, bir hafta okula gitmedim bu hafta gidince bünye kaldırmıyor bünye

Aaaa bende ip atlayacaktım amaaa...unutmuşum...yarın bulup almam lazım hemen...menüne yorum yok...ben bugün kendi menümden utandığım için kimseye lad etmem...

Ayy rakibelerim neredesiniz ben bugün eve gelince yine uyumuşum yaa, bir hafta okula gitmedim bu hafta gidince bünye kaldırmıyor bünye

Saadet rakiplerden birinin menüsü üstte ... bak bakalım dişli mi

sonra da sen at bir menü ortaya ... iddialısın di mi bu hafta

@Mor Vampir koza16 kızlarrrr haftanın birincisi geldi : littlecoffeedoc
Bu hafta 67 leri görecem inanıyorum siz neler yapıyorsunuz
Saadet seninle tanışamadık canım ama afferim sana. Kaptanın sana olan güvenini ve insiyatifini boşa çıkarmadığın için afferim sana...eski bi kaptan olarak diyorum buraya ne kadar çok gelirsen o kadar iyi kilo verirsin...bak bu hafta bunun etkisini göreceksin inan

Ay kızlar cenaze evinde kuran a gittim o tombik ablalar bol yağlı kavurma pilav lokum helva pide nasıl görmüyor lar ağzım açık kaldı ben 2 ayran içtim sanki öcü benim gibi oldu

Deme öyle pamuğummmm , bende çok değil 7-8 ay önce öyle mevlütlerde tencere başından kalkmazdım .... servi için yanlış anlaşılmasın

Abooo açma 4 kaşık pilav kuzucuk ben seni geçerim ya ohh relakss

Saadet rakiplerden birinin menüsü üstte ... bak bakalım dişli mi

sonra da sen at bir menü ortaya ... iddialısın di mi bu hafta
Tabii iddialıyım benim menüm şu:
Sabah çay sadece

Öğlen
Köfte ızgara 4-5 tane
Ayran

Akşam
Patlıcan kebabı
Ayran
Salata

Su:2 lt yaklaşık
Spor yürüyüş (yarım saat anca vardır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…