Kes kızzz...alt tarafı ekmek fazla...yasak hüpletmedim kiii
Ne diyosun?Nasıl kaçırmışım ben orayı yaaa...ama 2güne toparlıycam inşallah...bu da bana ders olacak...önce şu iki günü atlatayım güzelce anlatırım ders çıkarmam gereken şey neydi diye:)))
Canımmimu88 ponponu daha pzt den almıştı sanki ..kaybetmemiştir inşallah ... eksisi güzeldi .
Benim pon ponlar heeeeep hazıradım deliye çıktı burada ...
Ne yapcak ekmeyi kaptanım onun güzelce ıvırzıvırları varkene delimi ekmek yesinVero orda yazanın 4/1 i ekmek ancak tükettiği içinçok geldi ona tabiii
Menüm :
Sabah: (Alarmı duymamışız uyanamadım mecburiyet oldu)
1 bardak çay
1 açma
1 muz
Öğle: (12.00)
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ayran
4 kaşık yaklaşık pilav
Akşam: (17.00)
1 kase yayla çorbası
Ayran
1 dilim ekmek
ekmek yerine sebze yemeği ya da pro ... hiç biri yoksa peynirli güzel bir salata
Ara: (22.00)
6 çilek
Yeşilçay
Su: 2 litre
Spor: Bugün regl oldum o yüzden ip atlayamıyorum..
Ayy rakibelerim neredesinizBirden buna yorum yazmadığım geldi aklıma
Bu hafta iki rakibin var unutma ... hani taciz hani kışkırtma ...
Menü bol pro güzel ... şnitzel kızartmadır da senin bünye yakar .akşamda salata olmalıymış
Aaaa bende ip atlayacaktım amaaa...unutmuşum...yarın bulup almam lazım hemen...menüne yorum yok...ben bugün kendi menümden utandığım için kimseye lad etmem...Selamlar Dershaneden eve yeni geldim, hemen menümü yazıcam Geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın yapmam gereken bir sürüü işim var çünkü okul dergisinde editör oldum
Ausencia ve diğer tüm arkadaşlarım
Menüm :
1 bardak çay
1 açma
1 muz
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ayran
4 kaşık yaklaşık pilav
1 kase yayla çorbası
Ayran
1 dilim ekmek
6 çilek
Yeşilçay
Ne yapcak ekmeyi kaptanım onun güzelce ıvırzıvırları varkene delimi ekmek yesin
Ayy rakibelerim neredesinizben bugün eve gelince yine uyumuşum yaa, bir hafta okula gitmedim bu hafta gidince bünye kaldırmıyor bünye
Valla ben maksimum pro takılmaya özen göstericem...en azından ekmek yok...bugün 2günün ekmeyini de yedim zatenAynen canım, olmadı açlık orucu tutalım iki günşaka şaka takılıyorum
Biri iki diğeri 3.5 tabi büyükleri saymiyorumKuzuların Kaç yaşındalar canım?
Saadet seninle tanışamadık canım ama afferim sana. Kaptanın sana olan güvenini ve insiyatifini boşa çıkarmadığın için afferim sana...eski bi kaptan olarak diyorum buraya ne kadar çok gelirsen o kadar iyi kilo verirsin...bak bu hafta bunun etkisini göreceksin inan@Mor Vampirkoza16 kızlarrrr haftanın birincisi geldi : littlecoffeedoc
Bu hafta 67 leri görecem inanıyorumsiz neler yapıyorsunuz
Ay kızlar cenaze evinde kuran a gittim o tombik ablalar bol yağlı kavurma pilav lokum helva pide nasıl görmüyor lar ağzım açık kaldı ben 2 ayran içtim sanki öcü benim gibi oldu
Canım bende acil durum diyetimi yapıyorumValla ben maksimum pro takılmaya özen göstericem...en azından ekmek yok...bugün 2günün ekmeyini de yedim zaten
Abooo açma 4 kaşık pilavSelamlar Dershaneden eve yeni geldim, hemen menümü yazıcam Geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın yapmam gereken bir sürüü işim var çünkü okul dergisinde editör oldum
Ausencia ve diğer tüm arkadaşlarım
Menüm :
1 bardak çay
1 açma
1 muz
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ayran
4 kaşık yaklaşık pilav
1 kase yayla çorbası
Ayran
1 dilim ekmek
6 çilek
Yeşilçay
Tabii iddialıyımSaadet rakiplerden birinin menüsü üstte ... bak bakalım dişli mi
sonra da sen at bir menü ortaya ... iddialısın di mi bu hafta
Tv yok muuu?ne diyosun?Aa hakketen ha 4çocuk vardı dimi sende?diyerleri kaş yaşında?Biri iki diğeri 3.5 tabi büyükleri saymiyorum
Bizde TV yok
Erkek kardeşim bize gelince diyorlardı
Abla sizin TV ye ihtiyacınız yok her daim şenlik var zaten
Hiç anlaşılmadı kaptanimDeme öyle pamuğummmm , bende çok değil 7-8 ay önce öyle mevlütlerde tencere başından kalkmazdım .... servi için yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?