Abla akşam yemeğini dershanede yiyiyorum ve yiyebileceğim en sağlıklı şey bunlardıKırmızılar
Yok almadık alıştık 14 ve 10Tv yok muuu?ne diyosun?Aa hakketen ha 4çocuk vardı dimi sende?diyerleri kaş yaşında?
İp atlamak müthiş birşey abla yaa ama regl oldum o yüzden ara verdim birkaç güünAaaa bende ip atlayacaktım amaaa...unutmuşum...yarın bulup almam lazım hemen...menüne yorum yok...ben bugün kendi menümden utandığım için kimseye lad etmem...
@Mor Vampirkoza16 kızlarrrr haftanın birincisi geldi : @Dersaadet_
Bu hafta 67 leri görecem inanıyorumsiz neler yapıyorsunuz
Biri iki diğeri 3.5 tabi büyükleri saymiyorum
Bizde TV yok
Erkek kardeşim bize gelince diyorlardı
Abla sizin TV ye ihtiyacınız yok her daim şenlik var zaten
Canım bende acil durum diyetimi yapıyorumumarım Ponponlar benim olacak
Sabah açlık hiç sevmem bilirsin .Abooo açma 4 kaşık pilavkuzucuk ben seni geçerim ya ohh relakss
Tabii iddialıyımbenim menüm şu:
Sabah çay sadece
Öğlen
Köfte ızgara 4-5 tane
Ayran
Akşam
Patlıcan kebabı
Ayran
Salata
Su:2 lt yaklaşık
Spor yürüyüş (yarım saat anca vardır)
Bakalım görücez cumaaAbooo açma 4 kaşık pilavkuzucuk ben seni geçerim ya ohh relakss
Tabii iddialıyımbenim menüm şu:
Sabah çay sadece
Öğlen
Köfte ızgara 4-5 tane
Ayran
Akşam
Patlıcan kebabı
Ayran
Salata
Su:2 lt yaklaşık
Spor yürüyüş (yarım saat anca vardır)
Ay kızlar cenaze evinde kuran a gittim o tombik ablalar bol yağlı kavurma pilav lokum helva pide nasıl görmüyor lar ağzım açık kaldı ben 2 ayran içtim sanki öcü benim gibi oldu
Vallaaa kuzummm bir bilsemm çarşı herşeye karsiiii misaliii komedii gibii düz duvae tirmanma rekoru kesin bendedirr soran olursa buu kuruutttuu dicemm hahahahaha tamm hitler.yeminle nYahu bu hitler var yaaaa .... derdi ne kuzum ?
Aman sen yine de tıkanıver :) yiyeme de
Ben susuyorum cuma tartım konuşsuuuun@Mor Vampirkoza16 kızlarrrr haftanın birincisi geldi : @Dersaadet_
Bu hafta 67 leri görecem inanıyorumsiz neler yapıyorsunuz
Oy maşallah...Rabbim huzurunuzu ve neşenizi bozmasın kuzum..Yok almadık alıştık 14 ve 10
Kesinlikle canım senide tebrik ederim iraden içininsan kendiyle gurur duyuyor dimi...bugün arkadaşım bana diyor ki Aynura sende amma irade varmış inanmazdım asla bu fasfoodlara ıvırzıvırlara dayanacağına...onlar 2koca sandviçi gömdüler sonra ay patladık oy patladık diye sızlanırken...ohh ben kurtuldum bu duygulardan sizin yiyun şişin didim
Hiç anlaşılmadı kaptanim
Ya aslında çok kilolular vardı üzüldüm onlara ya
Büyüğün sınavı oğlanın okulu kızın 3 yaş sendromu faaliyetleri küçüğün dişi çişi hastalığı derken ömür geçiyor bir kosturmacayla Rabbim yokluklarını göstermesin
Abla akşam yemeğini dershanede yiyiyorum ve yiyebileceğim en sağlıklı şey bunlardıÖğlende yemekhanedeyim o yüzden.. Akşam ekmek vs. de yemezsem eve gelene kadar acıkıyorum ne yazık kii tüm gün dışarıdayım
Vallaaa kuzummm bir bilsemm çarşı herşeye karsiiii misaliii komedii gibii düz duvae tirmanma rekoru kesin bendedirr soran olursa buu kuruutttuu dicemm hahahahaha tamm hitler.yeminle n
Bana bunlarla gelin
ya ne güzel yaaaa ... Rabbim huzurunuzu da neşenizi de daim etsin .
Sabah açlık hiç sevmem bilirsin .
Metanı çalıştırmak için vaktin yoksa da ... eline bir elma al ... ağzına bir iki parça peynir at .. ama mutlaka ye bir şey .
Onun dışında güzel .
Oy maşallah...Rabbim huzurunuzu ve neşenizi bozmasın kuzum..
Ooo bitanesin kozam kuzum...ben eski kaptanın olarak seni tutuyom bak.. yürüüüü koza...koşşş...al kaptanın ponponlarınıııı...Ben susuyorum cuma tartım konuşsuuuunBugün arkadaşlarımın tüüm tatlı tekliflerini reddettim regl olmama rağmen bakalım cuma ne olucaaaak
Olsun canım.çocuklarınla kocanla evinde mutluysan vardır huzur mutlakaAmin neşe varda huzur sonra gelecek inşallah daima bir hareket bir hareket
Haklısın ben 70 kg olduğum da 2 kez başıma geldi doğum hariç hiç bir yere gitmezdim işe giderken bile orami burami nasıl kapatacam diye üzülüyor dumCanım sen şimdi hiç o kilolara çıkmadın .
İnan artık kilo denen şeyi görmüyorsun . 100 kilo iken 90 kilo iken , işi deliliğe mi vurmak dersin , battı balık yan gider mi dersin yoksa umutsuzluk mu ? Yiyorsun ..bildiğin yiyorsun yani .
Ta kiii ... gözlerin açılıp ne oluyor ya , ben ne yapıyorum diyene kadar .
Alalım o ablalaır da takıma :))
Aminnnn .... ve seni de başlarından eksik etmesin . Sen o evde müthiş bir denge sağlayıcısın bence ... öyle seziyorum ..
O zaman günü en az zararla atlattığına sevinelim .
Shery menüsünü paylaştı...bol aralı tonton dolu dolu bi menüsü vardıShery rakibem neler yiyorsun cumayi bana hediye mi edecen
Kesinlikle huzur bir arada olmak sağlıklı olmak ve sevmek tırOlsun canım.çocuklarınla kocanla evinde mutluysan vardır huzur mutlaka
O zaman günü en az zararla atlattığına sevinelim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?