- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
kolay gelsin canım,Artık kalkayım işlerimi yapayım...ütü yapıcam,
Dovga(azeri yoğurt çorbası baya bi vakit alır.koca tencere yapılır) yapıcam...ohhh misss...işlere koyulma zamanı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin canım,Artık kalkayım işlerimi yapayım...ütü yapıcam,
Dovga(azeri yoğurt çorbası baya bi vakit alır.koca tencere yapılır) yapıcam...ohhh misss...işlere koyulma zamanı![]()
Bol şans tatlımGünaydınBugün çok yoğunum okulu temsilen bir genel kültür yarışmasına katılıyorum
Bana şans dileyin görüşmek üzere
![]()
Günaydın kizlarrr birazdan ameliyata gidicem dualarınızı eksin etmeyin lutfen öpüyorum hepinizi çıkınca görüşürüz insallah
haftasonunu sabitleyerek atlattım canım, eğer ctesi dikkat etseydim süper bir sonuç gelirdi
He kız yazarken laf dir yazdimdj . Hatırlayamadim yeşillik varmi deyeCadı ben salata yapmıyorum çok vakit...ama maydanoz dereotu salatalık yazdım ya menüme...nerenle okuduysan artıkın![]()
Ayy süper tabakkk . Afiyet olsunGünaydınlar kızlaaar...son 2günnn...ben bu muhteşem tabakla başladım güne...inşallah günümüz de böyle rengarenk olurrr...saat geç olmadan tabağımı bitirip geliyom
Allah yardimcin olsun, geçmiş olsun canım.Günaydın kizlarrr birazdan ameliyata gidicem dualarınızı eksin etmeyin lutfen öpüyorum hepinizi çıkınca görüşürüz insallah
Ayy ne güzel. .. çokk zekice not verdim gitti 100 ...Size yaptığımız ödevi göstereyim olmuş mu hocalarım.bir çöplükte iki horoz ötmez atasözü
Bu horozlar kağıtı çekince birbirine kafa atıyo
Eki Görüntüle 1984327
Görünüşüü çokk güzel kaptaniçemm ama bu hafta ben pek ümidim yok![]()
![]()
hep @kelebekolacam daktırımm bizim listede değil diye olmiyy olmiyy olmiyyy o olmayınca ben gaz alamıyyyyyy
![]()
Günaydın arkadaşlar @Sekercikiz Allah yardımcın olsun Can'ım kaptanımAusencia sabah tartıldım Cuma'ya göre -200 gitmiş ama geçen haftadan kalan 100 gram var Hale'n Cuma'ya kadar verecek inşallah
Dün ki menümü yazayım
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 2 ad.yuvarlak fırın köfte + 2 dilim fırın patlıcan + 2 elma dilim fırın patates + 3 çtl mevsim salata
Ara; 14:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 16:30 - 1 ad.maden suyu
Akşam; 18:45 - 104 gr yağı süzülmüş ton balığı + yarım marul
Ara; 20:30 - 1 ad.yeşil elma + 1 ad.muz
Ausencia
![]()
Günaydın kızlar, sabah yoğurdumu ve 1 adet küçük muzumu yedim ohhh misss
1. gün -300
2. gün -400
Günaydınlar kızlaaar...son 2günnn...ben bu muhteşem tabakla başladım güne...inşallah günümüz de böyle rengarenk olurrr...saat geç olmadan tabağımı bitirip geliyom
GünaydınBugün çok yoğunum okulu temsilen bir genel kültür yarışmasına katılıyorum
Bana şans dileyin görüşmek üzere
![]()
Günaydın kızlar
dün bir gittim bir daha gelemedim spor yaptım spordan sonra yemek telaşına düştüm sonra çocuklar geldi küçük bir tencere yaprak sardım beni çok oyaladı ondan sonra daha sofrayı toplayamadan kızımın proje ödevine geçtik bir çöplükte iki horoz etmez atasözünün üç boyutlu olarak Maketli açıklayacaktık
düşün bul et çok uzun sürdü mutfağa bile toplamadan gece bire kadar onla uğraştık şu anda da mutfak geçiyor ama önce geçmiş okudum spor puanlarını kayıt altına aldım dün menümü de yazmadım Aussss akşam tat koku geldi benim frenler tutmadı![]()
Beklenen gün geldi, regl oldum. Sütü sağılmamış inek gibiyimİnşallah akşama kadar tüm şişliğim ve acılarım gider...
Asusum senin dediğin gibi Cumaya -600 olabilirÖyle görünüyor
![]()
Ausencia
SALI MENÜSÜ
SABAH
1 dl tam buğday ekmek
bir yumuırta
zeytin
ARA
bir elma
ÖĞLEN
bir dl tam tahıl ekmek arasına avakado ve peynir
patlıcan köz
kırmızı biber köz
ARA
2 kuru kayısı
badem
yoğurt
AKŞAM
küçük kase taze yeşil zeytin
avakado
1 portakal
2 lt su
Ausencia
hani liste sormuştun ya ne zaman başlıyorsun diye, listelerden sonra bir sıkıntı ile bozduğumu farkettim. Stres oluyorum istediğimi yiyemeyince sonra patlak veriyor diye başlamadım.. Sağlıklı sağlıklı dilediğimi yiyiyorum böyle..
öyle bir wc ye çıkardıkı aynı gün aynı menüyü yapmayı düşünüyorumMeyve ağırlıklı değişik bir menü ... avakado yağ yakımında da çok etkilidir.