bende pahalıya aldım diyodum yine burda iyiymiş fiyatıPortakal diyetinde var bende dün mecbur aldım 6.5
Benim vazgeçilmezim zaten yulaf ve süt arada da tarçın miss
aynenn cnmm
yulaf ezmesi+süt+gurma yiycem bir kaç gün haftaya oda dgeişik geliyor güzel oluyor
Ebru Şallı da her sabah kahvaltısında bulunduruyor maydanozu sürahiye koymuş limon eklemiş sürekli içiyor onu diye biliyorum arada elmayı da görüyorum1 demet maydanoz 1 elma 1 limon 2 çubuk tarçın zencefil karanfil 1 lt kaynar su
Arkadaşın gittiği diyetisyenin ödem atıcı tarifi 3 gün uygulanacak
Deneyenler pek memnun
Benim vazgeçilmezim zaten yulaf ve süt arada da tarçın miss
Beni tok tutuyor canım afiyet olsun bende bu akşam öyle mi atlatsam acababu hafta bende öyle yiycem cnm hatta eve gidince bile yiyebilirm..
Diyetler bize pahalıya mı patlıyor
Dünkü menüde köfte var dışında bir baktım evde kıyma yok bı koşu gittim Etimek domates portakal kıyma az birbakayım hesap kabardi değer mı değer gidenler için
Kilo vermekte parayla vallahi
Ayy hele baharatçıma hiç gitmemem lazım uzuuuun bir müddet
Canım hayırdır inşallah iş yerinde ne oldu
Menün gayet güzel
Canım yaz geliyor sebzeler çoğaldı taze fasulye, semiz var şuanda fasulye tam zamanı değil ama yenir yani bir de zamanı geçmediyse ben yoğurtlu kereviz çok yerim bence değişiklik olsun arada ye derim
mimu88 cnmmm hayırdır ne oldu iş yerinde sıkma canınıı
Bende bir kaç şeyi bekliyorum alacağım mesela kivi ama çok pahalı baharatçıdan nasıl aklıma geldiyse
bi müşterimiz aylık büyük bi müşteri projenin koordinatörü benim sözleşmeyi fesh ediyor. sorun sizle ya da performansla ilgili değil dediler. amaaa trip yedim sabah sabah bi ton. genel müdürü değişti yeni firmanın.. bu suratı çekemeyeceğimi düşünüp istifa etmeme ramak kalıyor gidip bi duman çekiyorum geliyorum.
bu mudur sarayca hemen indireyim
Sorun yok o halde.
Teşekkürler tatlımbizim evde ütü hergün olur yapsam, şu an yığılan Everest dağını eritmeye çalışıyorum bildiğin sayasım geldi utulediklerimi birkaç kalori daha gider belki
sarayca ögle tatilin mi var nasıl gidiyorsun ?
bi müşterimiz aylık büyük bi müşteri projenin koordinatörü benim sözleşmeyi fesh ediyor. sorun sizle ya da performansla ilgili değil dediler. amaaa trip yedim sabah sabah bi ton. genel müdürü değişti yeni firmanın.. bu suratı çekemeyeceğimi düşünüp istifa etmeme ramak kalıyor gidip bi duman çekiyorum geliyorum.
sıra kitap dolabını temizleye geldiii tek tek kitapların tozu alınıp yerleştirilecek offf pofff zorla yapıyorum bi pazar olsada bitse şu temizlikk sonra yan gel yat spor yap olsun benim için))
canım bu videonun fragmanı , benim dediğim 56 dk lık bi video
inşallah canım, açıkçası test yapmaya bile korkuyorum
benimde öyle ya bu gün son gömleğimi giyindim, mecburen yapacağım yoksa giyecek bir şey kalmadı
öğlen tatilimiz 12.30-1.30 arası, ama ben 12 ye 15 kala çıkıyorum, aslında herkes öyle çıkıyor, yemeğe, dışarıya, pek sorun olmuyor. iş yerimin hemen karşısında kapalı havuz,
Canım Hakkında hayırlısı olsun, madem müdür değişti, biraz sabırlı ol derim.
kolay gelsin canım, pazar gününden sonra rahat edersin.
misler gibi kıyma kavurmamı ve boool salatamı yedim, bizim yemekhanede mikrodalga var, ilk defa kullandım, çok iyi oldu, yoksa soğuk kıyma çekilmezdi
canım bizim burada 12 ye kadar herkes yemeğini yer, sonra dışarı çıkan çıkar, cafe , gezme, saat 13:30 da mesai başlar, gerçekten bana çok iyi geliyor..bizim dışarı imkanımız yok
yemekhaneye inip yiyoruzzz
süpermiş seninkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?