Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oy anam oy iş bitmez mi yahu
evi temizle yemek yap ütü yap...hadi git kp in odasını temizle(komşuyuz.kv ile konuşmuyor odasını da temizlemiyor)şimdi Damlayı kreşten almaya gidiyorum...geç kaldım oraya bile.. bi de hava çok soğudu birden burada...

bende bulamadım, kaldırmışlar, benim pc de kayıtlı var

şimdiden gözün aydın

Cuma 63.9 kg dım canım bakalım bu cuma ne kadar olacağım
teşekürler canımmm )
sen 4 günlük diyeti iyi yaptın maşallah hiç halsiz hissetmedin mi ben direkt üşüdüm o diyette çok kötü oldum...

mimu88 Rabbim ferahlatsın inşallah kuzum ♡♡♡

amin canlarım inşallah çook teşekkür ederim.

değişiklik yapabiliyor muyuz acaba son anda

Ayağın alışsın diye yaparız bir şeyler derdim ama ... sende eskilerdensin be ceydammmm ...neyse o

Hadi bakalım ... nasipte ne var Cumaya ... çok kötü değilmiş ...yazman iyi oldu ... aklımda çok daha fenası oluşmuştu .

Ausum 73 bende anca kusuratli olacak, bunu kabul edecegini sanmam, düz 73 imkansız gibi, cumartesiye hatta pazara kadar siskinligimi atamam malesef.
Bugün resmen duba gibi hissediyor kendimi.

Buna da nasip diyelim bakalım ... artık ne kadar olursa ...senin bünye perş.akşamından cuma sabahına geçen süreyi pek seviyor ... ümitliyim ben ....

Aklıma geldi kaptanımın hedef tablosunu görünce Beraber kutlama yapalım diye şey ettim

Ne kadar doğru düşünmüşşşş , ne kadaar güzel bir noktaya parmak basmışsın :)

herkese selamlar;

geçmişi okuyamadım iş yerinde durumlar çok sıkıntılı... diyette bir sıkıntı yok ama gelince üst üste gelir derler ya o mesele...

Tatlım ... la havle de ...tüttür senlik bir durumda yokmuş ...

banum ya ben çok seviyorum, bir taneyi hüpletebilirim bir oturuşta Bi tek çok pahalı olması tutuyor beni

Sevmiyorum desen şaşıracaktım

Kaptanım aman Begüş duymasın azıcık stresli cumadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…