Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Portakal 3 gün menü biraz tere ekledim biftek yerinede köfte yedim bende modifiye ye başladım sanırım
Ama birazda şartlardan oldu kasapa gitmem lazim uzak terede allerjiye iyi geliyor onun dışında asayiş berkemal
benim de oram buram kabadı dökülüyor sanırım kelebekin dediği gibi alerjik reaksiyon bu
tere iyi mi geliyormuş ? bende alayım, sevmem gerçi

kız doli benim senin gibi boyum yok ki sen uzunsun.
valla bilmiyorum yeni birşey almadım son zamanlarda
tayt giyiyorum bu ara üstüne de uzun tunikler. en rahat ettiğim giyim şeklidir de. kumaş ya da kotları denemedm daha
Belkidee inmissindir guzelimm kizz bencee bir dene almasanda yanii çünkü masallahinn var 41 kere

Ohooo herkes toplanmış...bende geldim ama çok uykum var...iyi geceler diyip uyuycam...cuma ya da cuma akşamı bir arkadaşımız daha pizzaya çağırıyo.2 kez gidicem onlara.yememek olmaz yesem hiç olmazzz...oy anam oy...sanki bu defa dietimde biri bana "sürün"diye beddua etti...kız vero senin ahına düştüm kuşum... vorones her gün işgence hergün eziyet

Aynen senin yaptığın gibi tatlım :)
lahmacun yiyip akşamda götürürsek :))) ama bu şeilde dengelemek ... inan bir süre iniş çıkış olacak ama zamanla oturacak ... en kötü 57-60 arası dönüp dolanacağız ... yıllar içinde . öyle umuyorum yani .

Portakal 3 gün menü biraz tere ekledim biftek yerinede köfte yedim bende modifiye ye başladım sanırım
Ama birazda şartlardan oldu kasapa gitmem lazim uzak terede allerjiye iyi geliyor onun dışında asayiş berkemal

performansına bayılıyorum ececim .... bu arada daktırım az senden diyet performansı alaydı ya

Yemesen olur ... muhabbetin yeter .

Bunu o gün gelince konuşalım kaptanım...bakalım cuma ne olcek sonuç...

Kolay gelsin ada zor işler benimde başlamam lazım da tatil bekliyor um
Biraz erken basladim aslinda haftaya misafirlerim var onlar gelmeden bitsin istedim ama zormus yoruldum 3 gunluk isim kaldi sonra bitiyor şükür havlarda bi ısınmadı dışarısı iyi ama evler soğuk...

ikizler farkı ikizler

Belkidee inmissindir guzelimm kizz bencee bir dene almasanda yanii çünkü masallahinn var 41 kere
ay daha cıkarmadım dolişm ne zamandır bazanın altındalar.
bi ara çıkarıp denerim belki olur evet.
yeni bişi deneyemiyorum bile, ece dışarı çıkınca hep kucak istiyor
rahat rahat bişi denetmiyor ki.

Saraçoğlu öyle diyor haftada 2 bağ alırım
ben çok maydonoz yyorum, roka da öyle ama tere yemiyorum
çok acı geliyor
nasıl yiyorsun, sade mi ?

arabayı merak edenler için ilan numarası
424444289 arkadaşlar
Tatlım otomatik olsaydı gelirdim almaya ilk arabam sarı şekerimden olurdu ne güzel de olurdu inşallah gönlünce bir satış olur, güzel yeni bir araba alırsın Shery'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…