benim de oram buram kabadı dökülüyor sanırım kelebekin dediği gibi alerjik reaksiyon buPortakal 3 gün menü biraz tere ekledim biftek yerinede köfte yedim bende modifiye ye başladım sanırım
Ama birazda şartlardan oldu kasapa gitmem lazim uzak terede allerjiye iyi geliyor onun dışında asayiş berkemal
Belkidee inmissindir guzelimm kizz bencee bir dene almasanda yanii çünkü masallahinn var 41 kerekız doli benim senin gibi boyum yok ki sen uzunsun.
valla bilmiyorum yeni birşey almadım son zamanlarda
tayt giyiyorum bu ara üstüne de uzun tunikler. en rahat ettiğim giyim şeklidir de. kumaş ya da kotları denemedm daha
Ay inşallah kuzum yaa inşallahEvettt guzelimmm süper olacakk bu yazz ruzgarimizzz esssinnn
Kuzummm dişin ne alemdee sıkıntı yok dimiii
Yook aç gelmesi aklımdan çıkmayaaaan .
Eki Görüntüle 1984683
Bendenizinn ruhh halii hahahaahah
İyi akşamlar kızlar menümü vereyim biraz karbonlu oldu bugün
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin marul domates salatalık roka ceviz bak
ARA kahve 2 kayısı
Öğlen 1 lahmacun yarım porsiyon ızgara et ayran
ARA Yeşilçay
Akşam salata çorba yoğurt
Su 3 litre
Spor @Ahu060812
Aynen sana katılıyorum @Ausencia abla korumada ay kontrolü baz almak lazım çünkü diyet kafasından uzaklaştığımız için ARAda ipin ucu kaçıyor ama önemli olan toparlayıp uçmamak
Portakal 3 gün menü biraz tere ekledim biftek yerinede köfte yedim bende modifiye ye başladım sanırım
Ama birazda şartlardan oldu kasapa gitmem lazim uzak terede allerjiye iyi geliyor onun dışında asayiş berkemal
Ohooo herkes toplanmış...bende geldim ama çok uykum var...iyi geceler diyip uyuycam...cuma ya da cuma akşamı bir arkadaşımız daha pizzaya çağırıyo.2 kez gidicem onlara.yememek olmaz yesem hiç olmazzz...oy anam oy...sanki bu defa dietimde biri bana "sürün"diye beddua etti...kız vero senin ahına düştüm kuşum...vorones her gün işgence hergün eziyet
benim de oram buram kabadı dökülüyor sanırım kelebekin dediği gibi alerjik reaksiyon bu
tere iyi mi geliyormuş ? bende alayım, sevmem gerçi
arabayı merak edenler için ilan numarası
424444289 arkadaşlar
Bittii sukurr canimm bugunde 2 agri kesici bitirdimm amaa hafifledi sukurr canimm Rabbim senide kurtarsinn şu dis olayı fenaaSali gidicem delyy sen ne yaptın bittimi tedavin?
Ana yüreği
Bunu o gün gelince konuşalım kaptanım...bakalım cuma ne olcek sonuç...Aynen senin yaptığın gibi tatlım :)
lahmacun yiyip akşamda götürürsek :))) ama bu şeilde dengelemek ... inan bir süre iniş çıkış olacak ama zamanla oturacak ... en kötü 57-60 arası dönüp dolanacağız ... yıllar içinde . öyle umuyorum yani .
performansına bayılıyorum ececim .... bu arada daktırım az senden diyet performansı alaydı ya
Yemesen olur ... muhabbetin yeter .
Biraz erken basladim aslinda haftaya misafirlerim var onlar gelmeden bitsin istedim ama zormus yoruldum 3 gunluk isim kaldi sonra bitiyor şükür havlarda bi ısınmadı dışarısı iyi ama evler soğuk...Kolay gelsin ada zor işler benimde başlamam lazım da tatil bekliyor um
Aynen senin yaptığın gibi tatlım :)
lahmacun yiyip akşamda götürürsek :))) ama bu şeilde dengelemek ... inan bir süre iniş çıkış olacak ama zamanla oturacak ... en kötü 57-60 arası dönüp dolanacağız ... yıllar içinde . öyle umuyorum yani .
performansına bayılıyorum ececim .... bu arada daktırım az senden diyet performansı alaydı ya
Yemesen olur ... muhabbetin yeter .
Biraz erken basladim aslinda haftaya misafirlerim var onlar gelmeden bitsin istedim ama zormus yoruldum 3 gunluk isim kaldi sonra bitiyor şükür havlarda bi ısınmadı dışarısı iyi ama evler soğuk...
ay daha cıkarmadım dolişm ne zamandır bazanın altındalar.Belkidee inmissindir guzelimm kizz bencee bir dene almasanda yanii çünkü masallahinn var 41 kere
ben çok maydonoz yyorum, roka da öyle ama tere yemiyorumSaraçoğlu öyle diyor haftada 2 bağ alırım
Tatlım otomatik olsaydı gelirdim almayaarabayı merak edenler için ilan numarası
424444289 arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?