Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sagolasin papatyamm kotta giriyordum şükür de kumasta farkli oluyor yaa şükür onda sa giydim Ausencia insallahhh kuzummm hedefimee az kaldii azz insallahhh
Benim de 42 ler bol geliyor artık bitanem cuma hastaneye gidicem sonra alışveriş e gitmeyi planlıyorum yeni ciciler alıcam kendime, alt 40, üst M yada 40 beden sonra da gelsin 38 ler

Benim de 42 ler bol geliyor artık bitanem cuma hastaneye gidicem sonra alışveriş e gitmeyi planlıyorum yeni ciciler alıcam kendime, alt 40, üst M yada 40 beden
Ayyy darisii basimaa insallahhhh canimmm benimm ust l ye düştü kot be kumas 42 şükürler olsunn

108 binde ciddi bir hasarı yok sadece farı değişti ilk aldığımda küçük bi kaza yapmıştım,
ama sana uymaz ki çok küçük ve 2006 model, sen 2010 üstü istiyordun..
ama arabam diye demiyorum sorunsuz dertsiz bi arabaydı beni hiç üzmedi hiç.
umarım yeni sahibi de benim kadar sever onu.

Yemem yemem dün yemedim bak vardı köfte aldım Mecbur kalınca yiyorum ne yapayımYalnız bu akşam annemler gelirse onlara kremalı tavukla pesto soslu makarna ve mercimek çorba yapacağım yemeyeyim mi yani
Ben de makarnaya dayanamıyorum yapmıyorum artık evde

Sheryim kaça vermeyi düşünüyorsun tatlım? Bir de otomatik miydi?

Bizimkine de Cuma serbest ... kantinden ya mantı yiyor ...kadın öğretmenlere yapıyor cumaları .. ya kumru alıyormuş..

Ya ben geçen sene sabah hamburger yapıp koymuştum , yazık yememiş soğumuş tabii :))

Hamburgere çok zahmet verdin heralde hala aklından çıkmamış

DelyDoly ne müthiş bi duygu dimi
Bende bugün 1.5 yıldır giymediğim lacivert pantolonum içine girdim superdiii

Bu arada aminnnnnnnnnnn canım ... size de kupalar kaldıralım inşallah ...

Ya insan arabasına alışınca ayrılması da zor oluyor .... bende benim kara kızı severdim çok :)
senesine göre km de azmış :)
İnşallah iyi bir alıcı bulursun güzelim .

Sagolasin papatyamm kotta giriyordum şükür de kumasta farkli oluyor yaa şükür onda sa giydim Ausencia insallahhh kuzummm hedefimee az kaldii azz insallahhh
dolicim çok sevindim bebişim.
darısı başımıza inşallah

Sheryim kaça vermeyi düşünüyorsun tatlım? Bir de otomatik
miydi?
sarı papatyam hayır otomatik değil manuel, biz ailecek manuelciyiz
valla internette 22,500 tl den kapı açtık ama 21.000 tl civarına gider diyoruz en son fiyat olarak.

evet ayrıca benzinli olmasına ragmen az yakar çok kaçar derler ya ondan
evet benim de picom ilk göz agrım, bana göre picom ufak bir fırlamaydı kız değildi
ayrılmak zor ama artık yetmiyor bize picom.

İyi akşamlar kızlar menümü vereyim biraz karbonlu oldu bugün
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su

Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin marul domates salatalık roka ceviz bak

ARA kahve 2 kayısı

Öğlen 1 lahmacun yarım porsiyon ızgara et ayran

ARA Yeşilçay

Akşam salata çorba yoğurt

Su 3 litre

Spor Ahu060812

Aynen sana katılıyorum @Ausencia abla korumada ay kontrolü baz almak lazım çünkü diyet kafasından uzaklaştığımız için ARAda ipin ucu kaçıyor ama önemli olan toparlayıp uçmamak

Aminn insallahh sari sekerimm ama kuzumm senn zayifsinn kizz zatenn masallahh kac beden giyiyon Kizz

Aminn insallahh sari sekerimm ama kuzumm senn zayifsinn kizz zatenn masallahh kac beden giyiyon Kizz
kız doli benim senin gibi boyum yok ki sen uzunsun.
valla bilmiyorum yeni birşey almadım son zamanlarda
tayt giyiyorum bu ara üstüne de uzun tunikler. en rahat ettiğim giyim şeklidir de. kumaş ya da kotları denemedm daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…