anenn senden çok şikayetçi olmalıAnnemle kuzum aramda 24 yas var amaa ben azcukk fenaa oluncaa hahaha aaa bu güzel aaa su güzel deyip yatiyorumm ustunee
Sağol bitanem ♡♡♡ hayırlısı hepimiz içinhayırlısı olsun şekerim, kısmet
ayrıca teşekkürler canım, yeni koyduk ilana, epey bir mesaj var, çok durmayacak galiba.
aralık gibi de az daha satıyorduk son anda ertelemiştik
senin için de hayırlısı olsun, ben otomatike alışmak istemedim manuele alıştım sanırım iyi de oldu.
metroda buldum masumum tchiboda bile bulamadım oradan aldığım çok sert geldi.
beni türk kahvesi çok acıktırıyor resmen midemi kazındırıyor ama sütlü kahve mesela mescafe ya da filtre kahve tok tutuyor.
diyet boyunca her halde en büyük dostum kahve olacak.
hele yazın bol bol buzlu kahve yaparım mmm çok seviyorum yaa
Aynen tatlım hepsine yakışırtamam tatlım aklımda bulunsun
zaten hangi yeşilliğe limon yakışmaz ki ya
O lekelenmeler tam adet sayılmıyor.arada olabilir.kelebekolacam canım Doktorum bizim kadı doğumcu bi daha adet olmassın dedi ama lekelenmeler var normalmi en son 3 4ay önce hasta olmuştum
ikizler farkı ikizler
harbi mi ?
vayy, senden kaçar mı
Dün beni 1 ay önce gören kankilerden ve bugun sohbet kankilerinden çokkk iltifatlar aldım.
65 şi göreyim yetecek bana inş.
Ayyyy bir daha içmem açken yeşil çayda aynısını yapıyor bende 1 salatalık 3 çatal peynir yedim ama kesmedi
Bu cuma neler olacak acaba
Anaaaaaam ne ara duydun da geldin .... daha gıyabında konuşmaya devam ediyordum
Kulaklarım cin cinAnaaaaaam ne ara duydun da geldin .... daha gıyabında konuşmaya devam ediyordum
fit ekrandan oku canım çok bilgilendirici gerçekten.Bende meşhur bi kahve video gördüm hafta sonu , kahve candır ya
Ha bu arada şu if diyetini araştıracağım yeniden
benim dolapta dolu, gerçekten acıkınca saldırıyorum iyi oluyorAynen tatlım hepsine yakışıryeşilliklerle doldurdum buzdolabımı bugün ohh bol bol yeriz eşimle
KK ve sahibinden şu ara hiç kapanmayan sekmelerim tatlım :)) açıkken bakayım dedim mavişte diyince anlamıştım zaten .
canım bana ufaklığı da sorun değil ... evde büyük araç var . sadece 2013 tü eskisi ... çok yaş düşürmek istemem .
Hercai gönül ooo ... iyi bu kadar süre bizden sıkılmadı şükür
KK ve sahibinden şu ara hiç kapanmayan sekmelerim tatlım :)) açıkken bakayım dedim mavişte diyince anlamıştım zaten .
aldığımız iltifatlar artık daim olsun aebenim .
canım bana ufaklığı da sorun değil ... evde büyük araç var . sadece 2013 tü eskisi ... çok yaş düşürmek istemem .
Keser keser ...20 dk sonra en erken beyne sinyal gidiyor ...ordan mideye ...
Salatalık peynir keserse güzel şeyler olacak inşallah .
Olabilir .asm de igE baktirabilirsin.kelebekolacam doktorum bu göz yanması neden olur yanıyor ve yaşarıyor sonra. 10 gündür falan var. Birde burnumda doluluk hissi var kardeşim de polen alerjisi var. Bende de olabilir mi acaba?
Sabah 1 yumurta bi kaç çatal peynir
Öğle 2 ceviz şekersiz dut pestili azcık
Akşam yumurtalı ıspanak
Cacık
Ara 2 ceviz şekersiz dut pestili
2 lt su 45 dk yürüyüş
açım ay ne tuhaf bi hafta oldu.arafta gibiyim.he bu azıcık menü ile demin ki yorumumu yüzüme yüzüme vurdun heeee ... gidiyor bu hafta 1 kilo desene
Her türlü yerim çok severim sabah aksamay daha cıkarmadım dolişm ne zamandır bazanın altındalar.
bi ara çıkarıp denerim belki olur evet.
yeni bişi deneyemiyorum bile, ece dışarı çıkınca hep kucak istiyor
rahat rahat bişi denetmiyor ki.
ben çok maydonoz yyorum, roka da öyle ama tere yemiyorum
çok acı geliyor
nasıl yiyorsun, sade mi ?
Hicc sorma kuzummm hahahaha ama o da annaneme yapıyordu eeee siraylaa canimm benimmanenn senden çok şikayetçi olmalı
zavallı teyze
Benim kizim suan butun tokalarima taclarima kremlerime ortak....inşallah en yakın arkadaşım olur dolişim.
annenle yaş farkı çok yok galiba benim kızımla aramda 38 yaş olacak sanırım pek ortak gardrop edinemeyiz
ya da manyak yaşlı kadınalr var ya yaşını önemsemeyen , belki onlardan olurum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?