Yemek yapıyorum canım koşuşturmam devamNasılsın canım
Böyle bir cevap gerekiyordu o akşam içimde kaldı düşündükçe en azından küssek böyle olsuneline parmaklarına düşüncelerine sağlıkçokta güzel oldu
Yemek yapıyorum canım koşuşturmam devamsen nasılsın
gazaan mubarek olsun,bol eksili olsunkarar verdim sanırım haftaya if deneyecegimmmm
Canım bende araştırdım okudum biraz...bir az leptine uyuyor aslında.. ama akşam ye her şey ye biraz ters geldi bana...listede olduğum için deneyemem riske atamam ama listede olmayan deneye bilir...bugün akşamı erken kapatıcam 4de...18saat açlık olacak...sonucu merakla bekliyorum...akşam da yenecekse eyer o zaman sabah tartılmamalı yine geç saatte tartılmalı...mesela akşam bi yemeye gidicez...bugün akşama kadar bir şey yemeyelim akşam misafirlikte yiyelim ölçülü miktarda ama ertesi sabah tartılmayalım ve kahvaltıyı atlayalım 3 4 gibi yeyip sabahında itibaren yine eski düzene döne biliriz...karar verdim sanırım haftaya if deneyecegimmmm
Aslında yapılan diyete rağmen kilo verilemiyorsa mutlaka deyişiklikler yapılmalıDeğişikler değişikler
Canım bende araştırdım okudum biraz...bir az leptine uyuyor aslında.. ama akşam ye her şey ye biraz ters geldi bana...listede olduğum için deneyemem riske atamam ama listede olmayan deneye bilir...bugün akşamı erken kapatıcam 4de...18saat açlık olacak...sonucu merakla bekliyorum...akşam da yenecekse eyer o zaman sabah tartılmamalı yine geç saatte tartılmalı...mesela akşam bi yemeye gidicez...bugün akşama kadar bir şey yemeyelim akşam misafirlikte yiyelim ölçülü miktarda ama ertesi sabah tartılmayalım ve kahvaltıyı atlayalım 3 4 gibi yeyip sabahında itibaren yine eski düzene döne biliriz...
Yani isterseniz akşam yemeye başlayın diyor ya ondan dedim...aslında benim yaptığımda İF miş masum ya..16-8gibisi...fakat bide ben yediyime dikkat ediyirum...şimdi yapmadığım spor.onu da gerektiyinde eklerim...çünki sevmiyorum kendisiniyok akşam yemek zorunda degilsin ki cnm
sabah 6 tı oglen 2 gibide ayarlarsın o snein düzenine kalmış
Bide sende leptini kafana oturttuğun için bu tam senlik benlik bi diyetyok akşam yemek zorunda degilsin ki cnm
sabah 6 tı oglen 2 gibide ayarlarsın o snein düzenine kalmış
Raki tartıldın mı hiççç?durumlar nasıl?hellooo kızlar ben geldim nasılsınız bugün :) dün akşam fasıla gitmedim akşam bu konu yüzünden yine bana girdi patron ama napayım .
yarın cuma çok heyecanlıyımmm neler olacak :)
yaa benim yine kronik kabızlığım iş üstünde bu hafta nooo wc noo rahatlık :)
konum at o patrona girişelimhellooo kızlar ben geldim nasılsınız bugün :) dün akşam fasıla gitmedim akşam bu konu yüzünden yine bana girdi patron ama napayım .
yarın cuma çok heyecanlıyımmm neler olacak :)
yaa benim yine kronik kabızlığım iş üstünde bu hafta nooo wc noo rahatlık :)
Raki tartıldın mı hiççç?durumlar nasıl?
Aslında yapılan diyete rağmen kilo verilemiyorsa mutlaka deyişiklikler yapılmalı
konum at o patrona girişelimnedir bu yaa onun stresinden mimu kabız oldu
Benimki de olala deyil canım ya...bakalım kiminki olala olacakdurumlar stabil canım :) birincilik hedefim yok ama çok olalaala demedi tartı şimdilik iyiyim. sen nasılsın tartın napıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?