Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

durumlar stabil canım :) birincilik hedefim yok ama çok olalaala demedi tartı şimdilik iyiyim. sen nasılsın tartın napıyor?
mısır püskülü kiraz sapı sallama çayı metetmişlerdi geçende iyi wc ye çıkarıyomuş ama sallama çayı süzgeçe koyup ya da o sallama aparatına koyup için kumaşını atın

Benimki de olala deyil canım ya...bakalım kiminki olala olacak

az giden yağdan çok giden ödemden bu da yeni bahanemiz olsun hahahaha

mısır püskülü kiraz sapı sallama çayı metetmişlerdi geçende iyi wc ye çıkarıyomuş ama sallama çayı süzgeçe koyup ya da o sallama aparatına koyup için kumaşını atın

aaa deneyeyim o çayı nerden bulucam acabaaa

Yulaf kepegi ,bol su ,seyir evresindede bol sebze .

Ama arkadaşına selam söyle ve bu yazdıklarımı ona okut lütfen !!!
Malum 10 yıldır buralardayım öncede sadece bu linklerdede değildim herşeyden haberim olurdu iyide gözlemciyimdir . Dukan yapan burda yada çevremde çogunlugu ( tanıdıklarımın hepsi diyecen ama bazılarını sobra görmedim ondan çogu diyorum ) verdikleri kiloları aldılar hemde fazla uzun sürmedi bu surumlar .
Ayrıca burda karşılaştıgım birkaç kişiden dukan sonrası tamir edilemiyen böbrek sorunları oldugunu okudum .

Arkadaşın daha önce test edip tekrar kilo aldıgı bir yönteme neden tekrar baş vuruyor ??!!.

Kısa süreli benimde denemişliğim var aynıyle bende aldım .

KİŞİ HAYATI BOYU SÜRDÜRE BİLECEGİ BİR YÖNTEMLE KİLO VERMELİ !!!!

Dukan tarzı aska hayat boyu yapılamaz ! Evet dukanın koruma evresi var fakat kimsenin bunu uygulaya bildigini görmedim .

Arkadaşına selam olsun 25 yıldır diyet içindeyim kalıcı kilo vermek istiyorsa saglıklı beslenip sporu hayatına sokacak bunun başka yolu YOK !

Ha önemli bir ayrıntıda varki dukanın ilk atak dönemi hariç normal haftalarda verilen kilo normal saglıklı beslenmeylede hayli hayli veriliyor bunu çok dikkatle takip ettim .
Yani onca eziyet ve sağlıgını tehlikeye atmasına hiç gerek yok

ben girişicem yakında begümüm :) kavgaya gelin
yettim gari

Benimki de olala deyil canım ya...bakalım kiminki olala olacak

ayy olaa laa olması için ne kadar eksi olmalı,bende seviniyodum eksideyim diye ama bizimkiler olaa laa deil deyince bi tırstım

az giden yağdan çok giden ödemden bu da yeni bahanemiz olsun hahahaha

aaa deneyeyim o çayı nerden bulucam acabaaa

doğadanın galiba tam emin değilim ama marketlerde vardır ama şu 3 harflilerde sanmam biraz dada çok harfli marketlere bak

çok anlattım hatta dedim geri alcaksın,bana kulak asmadı aha kendi gördü sonunu
neden dukan yapıyo çünkü başka türlü disiplini sağlayamıyorum diyo şimdilik evde sürekli dolap başındayım diyo

Bilmiyorum ki begümüm.her halde güzel kilo vermektir...ben yüzde 1in üzerindeyse olalaaa derim...bunun içinde verdiyin kilo gecen haftakı kilonun ilk rakamında büyük olmalıbenim taktikim böyle kaptan ne der bilmem

çok anlattım hatta dedim geri alcaksın,bana kulak asmadı aha kendi gördü sonunu
neden dukan yapıyo çünkü başka türlü disiplini sağlayamıyorum diyo şimdilik evde sürekli dolap başındayım diyo
Bende korumayı başaramıyorum.1yıl dolmadan kilo alıyom...ama bu defa burada kızlarla koruycaz inşallah. Eger hamile olursam da bi fikrim var uygulamak istediyim

mimu çok büyük rhatlık dimi benimde bu hafta wc vardı vee şişlik filan yok karında
ne güzellll

Bide sende leptini kafana oturttuğun için bu tam senlik benlik bi diyet

cnm evet ben açlıga dayanıyorum
leptin olayınada inananıyorum , kilo verebiliyorum onunlaa
zaten if yapıncada dikkat eidn yedikleirnize daha rahat gidiyor diyorlar
1 hafta deniycem bakalım

8 saat yeme 16 saat açlık diyor ya

sabah 6 bişiyler yerim yürümeye
sonra 745 kahvaltı
1 öglen yemegi sonrası oruç

evet okuyunca saglıklı gelmiyor
ama bu yöntemle insülinleri düşmüş insaların

Açlığa dayana biliyorsan 6da da yemeyi ver...8:00 ve 15.00 da yapa bilirsin... 17-7 gibi olacak...yada öyleni 16.00 yap çok daha iyi

Açlığa dayana biliyorsan 6da da yemeyi ver...8:00 ve 15.00 da yapa bilirsin... 17-7 gibi olacak...yada öyleni 16.00 yap çok daha iyi

yani şöyle iş yerinde sabah yogun oluyor 8 de evden çıkmam alzım
iş yerinde yapamam kahvaltıyı evde yapıp çıkıyorum
öglende yemek saatinde yiyorum
sonrası inip , o yemegi ısıtmak yemek vs lüks yanii

yaa ne güzel bu hafta benim sıkıntılı geçti wc şiş de karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…