Sabah. 45 dk yürüdüm pointsiz:)
Gunaydin kizlar
Bugunde temizlige devam yukariyi temizleyecemmm ...aksama kadar anca isim biter...
Bu arada kucuk cocuklari bebeleri olanlar migrosta oyuncaklar yari fiyata indi 23 nisan dolayısıyla....esim bir suru almis sabah sabah marka oyuncaklar ...haber vereyim gidin bebelere alin)))
Günaydın tatlım :) ♡♡♡Günaydın canlar bugün sulama zamanı yarın hasat edeceğiz az kaldı
Günaydın kuzum ohh yarına şişlik iner inşallah
Benimde hafta sonuna kadar gelecek gibi inşallah yarın gelmez
Günaydın kolay gelsin canım
İnstagrama resim koydum Begüş lafta vurdum baksanabizimki az önce geldi ben hemen
Nasılsın canımGünaydın tatlım :) ♡♡♡
İnstagrama resim koydum Begüş lafta vurdum baksana
Ben gayet kibarca yazdımhuhuuuu ne edebiyat yazmışsın kızz iyi laf giydirmişsinayy o görürse salon kadını kişiliğinden çıkar çirkinleşir çok üzüldüm
aramızda kalsın sende az değilsin heeminik minnaksın ama biliyon bu işleri
yoo yoo çok güzel olmuş cuk oturmuş,iyi yaptın iyi,ben kötü diye söylemedim,hem ona laf gitmiş hemde sevginizi anlatmışsın çok güzel olmuşBen gayet kibarca yazdımYazmasa mıydım
Aynen aslında ona direk vurmadım sevgimizi anlatmak istedim ucu ona dokundu söylediği laflara cevap olduyoo yoo çok güzel olmuş cuk oturmuş,iyi yaptın iyi,ben kötü diye söylemedim,hem ona laf gitmiş hemde sevginizi anlatmışsın çok güzel olmuş
eline parmaklarına düşüncelerine sağlıkAynen aslında ona direk vurmadım sevgimizi anlatmak istedim ucu ona dokundu söylediği laflara cevap olduSalon kişiliğime olmadı ama minnaklık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?