Bitiyor gibi canim yarinda ufak tefek islerim kaldi ...cumartesine pek bisey kalmasin ogun dinleneyim pazar gunu kadinlarla birlikte bende yorulurum...darisi sana canim...ayy mis gibi olduu dolaplari acip acip bakiyorum haha:)))) ne temiz yapmisim yawww diye kendimi övüyorum..nasıl gidiyor canım, oh ne güzel azalttın neredeyse bitmek üzere, darısı bana
ben bi kaç kişiyi tanıyorumYa bişi sorcam.burada sanalda deyilde gerçekten bir birini tanıyam kimler var kim kimin nesi?
Cidden merak ediyorum niye hala deniliyor da teyze denilmiyor regliyehalam geldi
yarına şiş olurmuyum çok ümitlerim vardı ama yaa
halam geldi
yarına şiş olurmuyum çok ümitlerim vardı ama yaa
Cidden merak ediyorum niye hala deniliyor da teyze denilmiyor regliye
geçmişi okudum da aklımda kalanlar alıntısız geldim
İF diyetini daha önce de konuştuk ... @masumm a göre olduğunu düşünmüyorum . modifiye edilmeyecek bir diyet . saatler belli . 2 kez ... mantığı sahur ve iftar ... denenecekse ramazanda oruç tutanlar deneyebilir ki ... kişi zaten kendinden bilir ..bundan önce ramazanda kilo veriyorsa İF tarzı diyet işe yarıyor demektir .
Banuya göre değil çünkü öğleden sonra hiç bir şey yememesi gerek . kahve vs de ... oruç mantığıdır if .. o yüzden olmaz .
@_AYNURA_ ausun yorumlarından kim listede değil anlıyorum demişsin çok güldüm yasen karikatürünü gördün mü
nehirnil111 ne yazdın çok merak ettim ... Adam gibi adamla aşkına vurgu yaptın bence
kuzularinannesi
ada81 ne kırkladın beeee bacımmmm .... darısı başıma
kahve içiliyor diyette yapanlar sıvı gıda almışlarr hep kahve sade tabiki,su , soda gibi..
Sağol canımHaa tamam anladım...hadi bakalım iyi sınavlar sana o zaman
kıyamam ki
Ben bu topikten Begüşü tanıyorum KK da da bir kaç kişiyle ekliyiz gerçekten 1 kişiyle tanıştım henüzYa bişi sorcam.burada sanalda deyilde gerçekten bir birini tanıyam kimler var kim kimin nesi?
Aynen canım ohh mis menemen hayatta ekmeksiz yiyememaaaa benim şimdi bi işim çıktı,akşam eve geç kalabilme olasılığım var öyle olursa yemekle uğraşmam,uğraşırımda pişti etti derken geçe kalır o yüzden menemen eşliğinde çay kahvaltısı yapar yemekleride yarına sarkıtabilirim
Sabahtan bu saate raporum ...
08:00 kahvaltı
08:30 09:30 yürüyüş sahilde
09:30 10:30 denize karşı misss gibi kahvedergi okuma vs ...
10:30 12:00 çarşı işleriii
eve geliş , öğle yemeği tayfasını karşıla ... gönder .. mutfak topla ... şimdi yayılma
Benimde halam geldi gelecek... takvim ya yarın ya cumartesi diyor .. kendisi bugün gelecek gibi karın ağrısı yapmış durumda .
Evet ya kaptanımKızlaaarperşembe maksimum dikkat uyarı yapmıyormuş gibi gözüküp yapayımmmm
Ahu060812 içimi şişirmeee ...gazozunun Nuri alçosu olurum bak
verdin tabii kiiii ....o dolmaları da yeme bugünnnnn
nehirnil111 sende mercimek çorba olmuşsun dün
Ozaman if diyeti bende ise yariyor diyebilirim ramazanda en en en az 3 kilo veririm ve iftarda hersey yerdim catlayana kadar sarelleden tutunda pideye pilavlar makarnalar boreklergeçmişi okudum da aklımda kalanlar alıntısız geldim
İF diyetini daha önce de konuştuk ...Nare83 a göre olduğunu düşünmüyorum . modifiye edilmeyecek bir diyet . saatler belli . 2 kez ... mantığı sahur ve iftar ... denenecekse ramazanda oruç tutanlar deneyebilir ki ... kişi zaten kendinden bilir ..bundan önce ramazanda kilo veriyorsa İF tarzı diyet işe yarıyor demektir .
Banuya göre değil çünkü öğleden sonra hiç bir şey yememesi gerek . kahve vs de ... oruç mantığıdır if .. o yüzden olmaz .
_AYNURA_ ausun yorumlarından kim listede değil anlıyorum demişsin çok güldüm ya sen karikatürünü gördün mü
nehirnil111 ne yazdın çok merak ettim ... Adam gibi adamla aşkına vurgu yaptın bence
kuzularinannesi
ada81 ne kırkladın beeee bacımmmm .... darısı başıma
Sütlü kahve içiyorsun ya genelde ...
Zor yani..
sen bilirsin .
Öğle 1 den ertesi gün sabaha kadar ... mutfak tırtıklasan .. bi salatalık peynir atsan dün gece gibi .. yok bitti şin sırrı ...
sen bilirsin tabii de bana riskli geldi..
Ozaman if diyeti bende ise yariyor diyebilirim ramazanda en en en az 3 kilo veririm ve iftarda hersey yerdim catlayana kadar sarelleden tutunda pideye pilavlar makarnalar borekler)
Temizlik darısı size kaptanim cook yayilmisim valla temizlik sartti)
Ozaman if diyeti bende ise yariyor diyebilirim ramazanda en en en az 3 kilo veririm ve iftarda hersey yerdim catlayana kadar sarelleden tutunda pideye pilavlar makarnalar borekler)
Temizlik darısı size kaptanim cook yayilmisim valla temizlik sartti)
ben çok nadir içerimm sütlü kahve
iki haftada bir belkii
sade diye yazma geregi duymuorum oyüzdenn amaa kahvelerim hep sadedir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?