Cidden merak ediyorum niye hala deniliyor da teyze denilmiyor regliye
gelmek üzereyken eksiydim hep gelince dahadamı eksilirim kigelen hala şişirmez ... gelmek üzere hala şişirir
Halalar teyzelere göre genelde sevilmez diye bence
6-1 derkensaatleirni sen belirliyorsun cnm hangi saat uygunsa onu yapıyorsun
bennn 6-1 arası diye düşünüoum mesela
oruçta iftar sahur gibi olur
Ahhh sahilde yurumek gibisi yokSabahları o saatte bizimkilerle evden çıkıp yürüyüş yapmayı ...haftada en az 3-4 kez yapmalıyım .... hem saat uygun ..hem hava güzel ... hem sahilde bulduğum huzur var yaaa
hiç aklımada gelmedi bilmem ki ama aus un tahmini mantığa yatkın
gelmek üzereyken eksiydim hep gelince dahadamı eksilirim ki
anlamlıyanlız aramızda hala olan varsa onları hariç tutalım
Himmm o acıdansa ben teyzede diyebilirim hahahaHalalar teyzelere göre genelde sevilmez diye bence
6-1 derken
sabah 6 öğlen 1 mi
Tam sana göre İF begüm
Tam sana göre İF begüm
Himmm o acıdansa ben teyzede diyebilirim hahaha
Evet benim metam buna cevap veriyorYani asıl mantığı tam olarak oruç çünkü ... o yüzden oradan anlaşılır ...
Ben sahurda hep kahvaltı .. iftarda Allah ne verdiysegirdiğim gibi çıkarım genelde ...
sende yarıyor demek , 3 kilo hele senin içinnn
Oruc degilsen zor bence cunku oructa bozamiyorsun psikolik olarak ben orucum mantigi var kendini iyi hissediyorsun ama oruc degilken sahsen ben bu diyeti yapamam...Valla banu yaparım diyorsan ..bilemedim ... 17 saat açlık ... lokma koymadan .. kalan 7 saatte de git gel ye yok ... 2 öğün ..
sen Ramazanda oruç tutuyorsan , oradan bilirsin kilo alıyor musun veriyor musun ?
Aynen benim başım çatlar oruçta ilk günler hep ağrı çekerim meselaOruc degilsen zor bence cunku oructa bozamiyorsun psikolik olarak ben orucum mantigi var kendini iyi hissediyorsun ama oruc degilken sahsen ben bu diyeti yapamam...
Oruc degilsen zor bence cunku oructa bozamiyorsun psikolik olarak ben orucum mantigi var kendini iyi hissediyorsun ama oruc degilken sahsen ben bu diyeti yapamam...
Benimde olur hafif bi agri olur esim ilk iki gun kusacak kadar fenalasir sonra gecer oda cok kilo verir sahur yapmasina ragmen 7 kilo verir ...Aynen benim başım çatlar oruçta ilk günler hep ağrı çekerim mesela
bende 2-3 gün ruh gibi dolanıyorum,migrenim tavan yapıyo ama alışıyorum sonraAynen benim başım çatlar oruçta ilk günler hep ağrı çekerim mesela
Ben kilo pek vermem ama almam da sanki sabitimdirBenimde olur hafif bi agri olur esim ilk iki gun kusacak kadar fenalasir sonra gecer oda cok kilo verir sahur yapmasina ragmen 7 kilo verir ...
bende 2-3 gün ruh gibi dolanıyorum,migrenim tavan yapıyo ama alışıyorum sonra
bu sefer orucun ilk güneri ilaç alcam belki daha iyi olurum
Oruca bir hafta kala yavas yavas hazirlasan kendini canim belki siddeti azalir...bu yil esime oyle yapacagiz bir hafta boyunca ogle yemeklerine gelmeyecek alistiracagiz bunyeyi birden soka girmesin diye...Ben kilo pek vermem ama almam da sanki sabitimdirbende aynı eşin gibiyim işte fenalaşırım
Bende sahurda keskin ağrı kesici düşünüyorum kuzum ilk günler
Valla banu yaparım diyorsan ..bilemedim ... 17 saat açlık ... lokma koymadan .. kalan 7 saatte de git gel ye yok ... 2 öğün ..
sen Ramazanda oruç tutuyorsan , oradan bilirsin kilo alıyor musun veriyor musun ?
Benle dalga gecer hatta bak sen sahur yapmadın giden 4-5 kilo ben yaptim 7 kilo gitti derr7 kilo mu
Oruca bir hafta kala yavas yavas hazirlasan kendini canim belki siddeti azalir...bu yil esime oyle yapacagiz bir hafta boyunca ogle yemeklerine gelmeyecek alistiracagiz bunyeyi birden soka girmesin diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?