Regl oldun korkmuyormusun saraycam?
ödem varsa iner yarına, kilo veremezsem de regl ye bağlarım işi
Aslında 11den 6ya kadar 17saatlik bi açlık oluyor...normal yani...tabi zorlanmazsın inşallah...dene bakalım...
okadar aç kalıncada sabah bir şey yemedeb yürüsem bayılırım vallah
o sebepten sabah birşeyler yerim meyve+uryemiş sonra yürüme gel kahvaltı
öglen yemegi sonra finitoo
öglen 1 de yiyip
sabah 6 ya kadar nasıl çokmu
böyle okuyunca çok gibi geldi
ödem varsa iner yarına, kilo veremezsem de regl ye bağlarım işi
Olabilir canım benim ki psikolojik zaten heyecan yapıyorumuzun süre aç kal...
sabah 1 saat yürü
bak nasıl yersin
Akşama yemek yaptım...kendime de et haşladım...tostere koyucam azcık kurusun diye...haşlama et sevmem hiç...saat 4gibi bitiririm...hiç acıkmadım ama.. çok tokum...
canım sabah yine -200 gitmişti, sanırım bu saatten sonra ödem olmaz, yarın anlaşılır,zaten listede deyilsinki sende pazara bomba gibi bi kilo görürsün inşallah ne olcek..
Of ya perşenbe makarna yapılırmə canım ya...çin işgencesi resmen...ben perşenbeleri hep sevmediyim yemeklerden yapmışımdırOlabilir canım benim ki psikolojik zaten heyecan yapıyorum
Afiyet olsun canım sen ikindi yiyeceksin o akşam mıBende belki çorba içerim akşama tavuk soslu makarna var ama yiyesim yok milleti doyurup gözümü doyurmayı düşünüyorum
Hadi bakalım...sen suyunu yeşil çayını iç olmaz inşallah...bende de olmadı mesela...yani fazla fazla olmadı...hatta güne 300iniyordum...canım sabah yine -200 gitmişti, sanırım bu saatten sonra ödem olmaz, yarın anlaşılır,
Benim annemler gelecek akşama onlara özel yemekler yapacağım canım birilerini ağırlarken çok açlık hissetmiyorum koy kaldır derken o yüzden yememOf ya perşenbe makarna yapılırmə canım ya...çin işgencesi resmen...ben perşenbeleri hep sevmediyim yemeklerden yapmışımdır
Kızımı kreşten alıp yiyorum normalde.saat 5:30da bitiyor ama bu defa geç yememe yarın daha iyi bi sonuç için 4de yiycem...akşamda baktım açım erkenden uyurum...sabah 8de kalkıyorum öylen uyumazsam akşam 10gibi dayanamıyorum artık
Bak canim bazi oyuncaklar %30 indirimdeymis bazilari %50 birini verdim digerlerini sakladik kizim görmeden ara ara veririm bi tanesini aşıya ayırdım 4 yas aşısi var o gun vereyimde mutlu olsunbende gidip bakayım bugünnn
yarına ümitliyim bakalım,Hadi bakalım...sen suyunu yeşil çayını iç olmaz inşallah...bende de olmadı mesela...yani fazla fazla olmadı...hatta güne 300iniyordum...
bende pırasa yiycem bide yoğurt bide salata bide bide bideOlabilir canım benim ki psikolojik zaten heyecan yapıyorum
Afiyet olsun canım sen ikindi yiyeceksin o akşam mıBende belki çorba içerim akşama tavuk soslu makarna var ama yiyesim yok milleti doyurup gözümü doyurmayı düşünüyorum
yarına büyük kapışma var anlaşılanbende pırasa yiycem bide yoğurt bide salata bide bide bideo kadar
nasıl gidiyor canım, oh ne güzel azalttın neredeyse bitmek üzere, darısı banaOhh sohbetler yapilmis sizlerde temizlik yaparken bende burada sohbetin belini kiracam
O kadar bence de yeme yarın sabah döveceksin benibende pırasa yiycem bide yoğurt bide salata bide bide bideo kadar
Haa tamam anladım...hadi bakalım iyi sınavlar sana o zamanBenim annemler gelecek akşama onlara özel yemekler yapacağım canım birilerini ağırlarken çok açlık hissetmiyorum koy kaldır derken o yüzden yememMakarna hastasıyım normalde Ne güzel benim erken uyuma ihtimalim yok büyük ihtimal 12yi bulacak yine duş falanda alacağım
kıyamam kiO kadar bence de yeme yarın sabah döveceksin beniBir tane çocuk vardı ya onun dediği gibi vur bana sesi çıkaramadım şimdi Ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?