Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında 11den 6ya kadar 17saatlik bi açlık oluyor...normal yani...tabi zorlanmazsın inşallah...dene bakalım...

uzun süre aç kal...
sabah 1 saat yürü
bak nasıl yersin
Olabilir canım benim ki psikolojik zaten heyecan yapıyorum
Akşama yemek yaptım...kendime de et haşladım...tostere koyucam azcık kurusun diye...haşlama et sevmem hiç...saat 4gibi bitiririm...hiç acıkmadım ama.. çok tokum...

Afiyet olsun canım sen ikindi yiyeceksin o akşam mıBende belki çorba içerim akşama tavuk soslu makarna var ama yiyesim yok milleti doyurup gözümü doyurmayı düşünüyorum

Of ya perşenbe makarna yapılırmə canım ya...çin işgencesi resmen...ben perşenbeleri hep sevmediyim yemeklerden yapmışımdır
Kızımı kreşten alıp yiyorum normalde.saat 5:30da bitiyor ama bu defa geç yememe yarın daha iyi bi sonuç için 4de yiycem...akşamda baktım açım erkenden uyurum...sabah 8de kalkıyorum öylen uyumazsam akşam 10gibi dayanamıyorum artık

Benim annemler gelecek akşama onlara özel yemekler yapacağım canım birilerini ağırlarken çok açlık hissetmiyorum koy kaldır derken o yüzden yemem Makarna hastasıyım normaldeNe güzel benim erken uyuma ihtimalim yok büyük ihtimal 12yi bulacak yine duş falanda alacağım

bende pırasa yiycem bide yoğurt bide salata bide bide bide o kadar

Haa tamam anladım...hadi bakalım iyi sınavlar sana o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…