- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben şoka giriyorum herhaldeOruca bir hafta kala yavas yavas hazirlasan kendini canim belki siddeti azalir...bu yil esime oyle yapacagiz bir hafta boyunca ogle yemeklerine gelmeyecek alistiracagiz bunyeyi birden soka girmesin diye...
Benle dalga gecer hatta bak sen sahur yapmadın giden 4-5 kilo ben yaptim 7 kilo gitti derr)))
Eve geliyorsa zor yusufun tabagindan tirtiklar hahaBenim eşime de mi uygulasam bu taktiği ... ama yusuf var onu alıyor okuldan
Offf bana açlık vurmuyor da ....Ramazan da bence benden uzak durun
ayy dedim biri benimi anlatıyoBen şoka giriyorum herhaldeama ben zaten aç gezen az yiyen biriyim sabahları kahvaltı yapmasam aramam işte 4-5 gibi baş ağrım başlıyor iftara doğru krize giriyorum mide bulantılarım başlıyor başım çatlayacak gibi oluyor
Bunu 2 mayis gibi dusunuyorum borcum var gecen yildan regli borcumSen izne ayrılacağına ..borçlarını falan tutmaya başlasana ada
Eve geliyorsa zor yusufun tabagindan tirtiklar haha
kızlar a101 de fındıkta indirim var bir alana 2.ci %50 indirimli,kilosu kuruyemişçilerde 50 civarsı,böyle alırsanız 38 küsüre geliyo
ara öğün yapanlar,pasta keke koyanlar kahvaltıda yiyenler çocukuna yedirenlere kısacası herkese duyurayım dedim son gün yarınmış
6-1 derken
sabah 6 öğlen 1 mi
Kalbimiz birayy dedim biri benimi anlatıyo,baktım nilişkoymuş nasılda tanıyo beni
Ama ben izine ayrilayim sonra suprizle doneyim aranizaaa)) listede musait olursa tabiii )
bu hala başımı döndürdüçok çılgın
sizede oluyomu?
dırım dırımmm bugünden yarınaaa 400 gr gitseeeee
o asabiyet 2 gündür evde terör estiriyo zaten,işyerinde yemiyo ama66 ile döneceğim diyorsun yani
Yok benim hala asabi
gelmedi mi o 68 halaaaa
Aman yarına gelmesin kovalao asabiyet 2 gündür evde terör estiriyo zaten,işyerinde yemiyo ama
şimdi bi baş dönmesi yaptı ama hazırlıklıyım önlemimi aldım hemenşimdi daha iyiyim,belkide turbo ateşleyiciyle çalışan metam acıktığı içinde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?