evet bu dizide herşey oluyoSağol canım senide tebrik ederim hepimize nasip olsun inşallah
Bende inanmıyorum ya bu dizide herşey oluyor
Valla süperr olur kuzummm neden olmasınnn vallahi olurr1-2 le oynayakk genee sallansınn ortalıkk
Tamam o zaman Delly bu gün öğlen ne yiyorsun
Haftaya carsamba regli gunum onun siskinligi olabilir mi bilemedim arti 200Artı hiç beklemiyordum ada ...
Klasik ada menüleri idi ... tek fark bütün gün ayakta durman vs..
bunun üzerine daha da artı olacağına inanmıyorum haftaya ama tabii son karar senin .. misafiler vs demesen ısrar edeceğim de ... açıkcası onlar varken ne kadar diyete uyabilirsin bilemedim .
Geeeeel evlaaat geeeeel ... o 57 leri koruyalım yeter bence .
Yaaaaaa aklında kalınca sabah köfte yiyen de olur çorba içende :)) kahvaltı da güzel tartı da :)
yok canım 1.lik gelmez ... derece de artılar olmasa gelirdi .
sekercikız telden bildirim yapıyor bana ...
ahu da içimi şişirdi zaten . @Ahu060812 1 den vazgeçtimmmmm 500 ver ....
hesap yapa yapa geliyorum ancak oluyor ..
Tamam o zaman Delly bu gün öğlen ne yiyorsun
Eceyeee bakkk coştuuuu masallahhhKaptan ben şu telliogullari yarışmasına bayılıyorum bizde yapak mı bu hafta birşeyler yapalim
Sadece listedekiler mi oluyor bu yaristaaa ;((Valla aslında sefer ve telli oğlu olayıı süperdiAusencia canımmm bir daha yapsak kiii
Yokk yokk kuzumm herkess eşitt üye dağılımı oluyorSadece listedekiler mi oluyor bu yaristaaa ;((
Iyiymisssss o zamanYokk yokk kuzumm herkess eşitt üye dağılımı oluyor
Hayırlı cumalar
Kilo bildirimi yapıyorum
Gecen hafta 106.6
Bu hafta 106.2
Fark 400
Yüzde 0.37
Hayırlı günler
kaptanımmm ben mesela 68.9 olsaydım daha çok sevinecektim bu benimle ilgili bi durum tabi ama benim bünyemi biliyorsun her hafta eksi görmek bu haftada 900 gr. gitmesi hem de wc siz benim için çok büyük bir durum :)
ama ne olursa olsun ben 67 ye kitlenöiş vaziyetteyim şu an :) haftaya 4 günlük mü yapsam diyorum hahahahaumay ablamdan ya da 3 gün detoxu yapacağımmm
SelamlarTartı beni gülümsetti darısı diğer haftalara Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 67.5
Bu Hafta: 66.3
Fark: -1.200
Yüzde: 1.77 (sanırım yüzde hesaplamayı unutmuşum )
Eki Görüntüle 1985329
Regl + antibiyotik kaçınılmaz son
sabitim kızlar ama bence bi yerlerde eksim var sadece görünmüyor sporumdaki intervallerde çok iyiydi ama işte.bu ara hep cumayı etkileyecek şekilde denk geldi regl erken olsamda düzen değişse
Kaptan ben şu telliogullari yarışmasına bayılıyorum bizde yapak mı bu hafta birşeyler yapalim
aayyy evet ben takımdayken hiç tellioğulları seferoğulları yapmadık
Haftaya carsamba regli gunum onun siskinligi olabilir mi bilemedim arti 200(
Misafirim varken gerilmek istemiyorum tühh saatim kacti tuhh bu saatte yememem lazim demek istemiyorum cok kisa günlügune geldikleri icin insallah dolu dolu gecirelim diyorum...diyelim ev halki ogle yemegi yedi sonra disari ciktik hep birlikte benim yemek saatimde disarda olabiliriz bu seferde acliktan baska şeylere saldirabilirim..
yani en guzeli izin kaptanim zaten olabildigince su leptine uymak istiyorum artik kafama daha cook yatıyor ara öğünü yapmamaya calisacam))
Valla aslında sefer ve telli oğlu olayıı süperdiAusencia canımmm bir daha yapsak kiii
Sadece listedekiler mi oluyor bu yaristaaa ;((
Hayırlı cumalar ...
Bu hafta verdiğin molayı ...önümüzdeki hafta telafi edeceğini umuyorum fatma .
canım benim ...artık 700 800 gr lar çok iyi . o yüzden 900 bence çok çok iyi ... heee 500 600 sevmem ama bunu sevdim
Canım bende sen, tebrik ediyorumm
Arada küçük kaçamakları telafi eden metan var bunu anladık :) yaşın çok genç ..hızlı çalışıyor demek .
pilav ..dolma olmasaydı ... eksi 300 dü bence
canım uzun zamandır yapmıyoruz onu evet ...
Yani nasıl isterseniz ..
bu hafta ikili yarışlar gerekli motiveyi yapmadı .
Karar verin , ben listeleri hazırlarım .
Bireysel mi , grup yarışı mı ?
Sizi en çok ne motive edecekse ... ve lütfen sadece gerçekten katılabilecek olanlar olsun yarışlarda ... sonra yalnız , yarı yolda bırakma oluyor ...
ben kaptanken yapmadım çünkü , nanam zamanı yapmıştık listeyi de ben hesaplıyordum , hilesiz şikesiz tellioğulları kazanmıştık
hadi bakalım canım ... gönlüne göre olsun her şey ... sen listede olmasan da benim için kilo vermeye devam et ama
80 lerde 900 gr veremiyordum çok haklısın kaptanım ay iyiki varsın sen yaaa canım benim aus korkusundan hayatımın en zayıf dönemindeyim :) koşturmadan spor bu hafta çok ihmal edildi... olsaydı çok daha iyiydi
haftaya iki düğün bir gelin hamamı bir de çok yakın arkadaşım türkiyeden gidiyor ona vedaya gideceğim diyet açısından sıkıntı yok da spor yapamayınca çok geriliyorum :)
aaaaaa iki düğün bir hamamda göbiş çıksın istemiyorsan ... fermuarı bugünde kıs :)))
Dogru bide o var demi ama en azindan listeye zararim olmazOlur canım...karar verin ayarlarım ben .
eeeee sen şimdi yarışa katılacaksın ? eeee yarışa katılacaksan kilo vereceksineee kilo vereceksen niye izindesin yarışa girip arkadaşlar ben artıyım , misafirim vardı veremedim demeyeceksin herhalde
Eki Görüntüle 1985376
Huhuuu 7.takımınn güzelleriii tellioğulları ve seferoğulları geri gelsi miii sizler ne diyorsunuzz
Hayırlı cumalar ...
Bu hafta verdiğin molayı ...önümüzdeki hafta telafi edeceğini umuyorum fatma .
canım benim ...artık 700 800 gr lar çok iyi . o yüzden 900 bence çok çok iyi ... heee 500 600 sevmem ama bunu sevdim
Canım bende sen, tebrik ediyorumm
Arada küçük kaçamakları telafi eden metan var bunu anladık :) yaşın çok genç ..hızlı çalışıyor demek .
pilav ..dolma olmasaydı ... eksi 300 dü bence
canım uzun zamandır yapmıyoruz onu evet ...
Yani nasıl isterseniz ..
bu hafta ikili yarışlar gerekli motiveyi yapmadı .
Karar verin , ben listeleri hazırlarım .
Bireysel mi , grup yarışı mı ?
Sizi en çok ne motive edecekse ... ve lütfen sadece gerçekten katılabilecek olanlar olsun yarışlarda ... sonra yalnız , yarı yolda bırakma oluyor ...
ben kaptanken yapmadım çünkü , nanam zamanı yapmıştık listeyi de ben hesaplıyordum , hilesiz şikesiz tellioğulları kazanmıştık
hadi bakalım canım ... gönlüne göre olsun her şey ... sen listede olmasan da benim için kilo vermeye devam et ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?