Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haftaya carsamba regli gunum onun siskinligi olabilir mi bilemedim arti 200 (

Misafirim varken gerilmek istemiyorum tühh saatim kacti tuhh bu saatte yememem lazim demek istemiyorum cok kisa günlügune geldikleri icin insallah dolu dolu gecirelim diyorum...diyelim ev halki ogle yemegi yedi sonra disari ciktik hep birlikte benim yemek saatimde disarda olabiliriz bu seferde acliktan baska şeylere saldirabilirim..

yani en guzeli izin kaptanim zaten olabildigince su leptine uymak istiyorum artik kafama daha cook yatıyor ara öğünü yapmamaya calisacam ))

Hayırlı cumalar
Kilo bildirimi yapıyorum
Gecen hafta 106.6
Bu hafta 106.2
Fark 400
Yüzde 0.37
Hayırlı günler

Hayırlı cumalar ...
Bu hafta verdiğin molayı ...önümüzdeki hafta telafi edeceğini umuyorum fatma .

canım benim ...artık 700 800 gr lar çok iyi . o yüzden 900 bence çok çok iyi ... heee 500 600 sevmem ama bunu sevdim

Canım bende sen, tebrik ediyorumm
Arada küçük kaçamakları telafi eden metan var bunu anladık :) yaşın çok genç ..hızlı çalışıyor demek .

pilav ..dolma olmasaydı ... eksi 300 dü bence

Kaptan ben şu telliogullari yarışmasına bayılıyorum bizde yapak mı bu hafta birşeyler yapalim

canım uzun zamandır yapmıyoruz onu evet ...
Yani nasıl isterseniz ..
bu hafta ikili yarışlar gerekli motiveyi yapmadı .
Karar verin , ben listeleri hazırlarım .
Bireysel mi , grup yarışı mı ?
Sizi en çok ne motive edecekse ... ve lütfen sadece gerçekten katılabilecek olanlar olsun yarışlarda ... sonra yalnız , yarı yolda bırakma oluyor ...

aayyy evet ben takımdayken hiç tellioğulları seferoğulları yapmadık

ben kaptanken yapmadım çünkü , nanam zamanı yapmıştık listeyi de ben hesaplıyordum , hilesiz şikesiz tellioğulları kazanmıştık

hadi bakalım canım ... gönlüne göre olsun her şey ... sen listede olmasan da benim için kilo vermeye devam et ama

Valla aslında sefer ve telli oğlu olayıı süperdi Ausencia canımmm bir daha yapsak kiii

Olur canım...karar verin ayarlarım ben .

Sadece listedekiler mi oluyor bu yaristaaa ;((

eeeee sen şimdi yarışa katılacaksın ? eeee yarışa katılacaksan kilo vereceksin eee kilo vereceksen niye izindesin yarışa girip arkadaşlar ben artıyım , misafirim vardı veremedim demeyeceksin herhalde

80 lerde 900 gr veremiyordum çok haklısın kaptanım ay iyiki varsın sen yaaa canım benim aus korkusundan hayatımın en zayıf dönemindeyim :) koşturmadan spor bu hafta çok ihmal edildi... olsaydı çok daha iyiydi

haftaya iki düğün bir gelin hamamı bir de çok yakın arkadaşım türkiyeden gidiyor ona vedaya gideceğim diyet açısından sıkıntı yok da spor yapamayınca çok geriliyorum :)

aaaaaa iki düğün bir hamamda göbiş çıksın istemiyorsan ... fermuarı bugünde kıs :)))

aaaaaa iki düğün bir hamamda göbiş çıksın istemiyorsan ... fermuarı bugünde kıs :)))

yarın ki düğünü sayarsak 3 oldu :) yok dün akşam yemeği yiyemedim alternatif te yemedim.

fermuarı kısmak ne demek kaptanım kilitledim kilidi de yuttum onu da yedim onu daaaaa

şu korse çoraplardan mı alsam diyorum acaba evdeki korselerim artık tişört modunda oluyor. kullandın mı hiç kaptanım penti falan şöyle uygun birşey

Dogru bide o var demi ama en azindan listeye zararim olmaz neyse ozaman arkadaslara zararim olmasın katilmayayim ne olacagini kestiremiyorum

O

Yapalım yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…