Ahahah iyi de çok mantıksız seneler öncesine dönmek ya işkence gibiprogramdan hep dönüyorum o tamam da sipariş fişlerine bak diyor
Afiyet olsun canım zararlı bir menü değil ki
sende iyi verdin canım, ben daha diyete yeni başladığım için daha çabuk gidiyor, ilerleyen zamanlarda 500 gr öpüp başıma korum
ton balıklı salata yogurt yeirm sanırım
çünkü beni acıktıryor pirinç
bol karbonhidrat ve glsemin endksi çok yüksek bir yemekk
iki üç gün var daha hafta sonu bişiyler düşünürüz artık
asıl tebrik sana cnmmm süpersinnnn
Karbonu öyle hamur işinde tatlıda bulunan karbondan değil ama dolmanın belki pirinci can sıkar ama aşırı zararı olmaz kuzumvalla bol karbonu bir menü
aslında zararlıı
emin misin nanam
Çok iyi canım ne güzel şanslısınkızlar bizim hemen yakınımızda Diyetisyen varmış yeni öğrendim, yağ kas baktırmak için haftaya gidebilirim.
burnumun ucundaymış yeni haberim olduÇok iyi canım ne güzel şanslısın
Eminim saraycam, daha bireyselde kimseye yenilmedimemin misin nanam
Ben daha kas yağ oranına baktıracağım eczaneye sorayım diyorum peki bulamazsam illa hastanede diyestisyen bölümüne mi randevu almam gerekburnumun ucundaymış yeni haberim oldu
masum bu k.hidratların yanında yediğin yoğurt yüksek glisemik indeksi ani hareketini yavaşlatıyormuş o yüzden yoğurt yediğin için sorun olcağını sanmıyorum
ton balıklı salata yogurt yeirm sanırım
çünkü beni acıktıryor pirinç
bol karbonhidrat ve glsemin endksi çok yüksek bir yemekk
iki üç gün var daha hafta sonu bişiyler düşünürüz artık
asıl tebrik sana cnmmm süpersinnnn
kızlar bizim hemen yakınımızda Diyetisyen varmış yeni öğrendim, yağ kas baktırmak için haftaya gidebilirim.
masum bu k.hidratların yanında yediğin yoğurt yüksek glisemik indeksi ani hareketini yavaşlatıyormuş o yüzden yoğurt yediğin için sorun olcağını sanmıyorumaeben e bi soralım ben böyle duymuştum ama emin olalım
tamam o zaman bu haftaEminim saraycam, daha bireyselde kimseye yenilmedimsanırım sadece kendime güveniyorum kazanma hirsim çok
Ben daha kas yağ oranına baktıracağım eczaneye sorayım diyorum peki bulamazsam illa hastanede diyestisyen bölümüne mi randevu almam gerek
Onu işte nerede bulacağımbazı eczaneler analiz yapıyor bildiğim kadarıyla
Hahhahaha yeminlennn delirtceklerr azcukk aklımızııı kaldıııBizim Müdür de kaç seneki verdiğim temizlik malzemesini kaça vermiştik diye soruyor aynısını yapmak istiyorum sayfaları araştır sistemde araştır başka işim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?