Allah kolaylık versin canımHahhahaha yeminlennn delirtceklerr azcukk aklımızııı kaldıııBen buldumm ama bulasıyaaaa wuhuuuuuuuuuuu
Aksmà yemeğim ee hazır gibi bişi. Yine çok uykum var. Bu Neeee yaaa. O değil sadece uyku olsa tüm vücut kırık dökük sanki...
Alıntılar çıkıyor canım sende bir sorun oldu herhaldeSorun pcdemi sitede mi anlamadım..çıkayım ben kızımı kreşten alıcam.görüşürüz inşallah...alıntılardan aklımda birsey kalmadı
Bende bazen sipariş fişlerinden bakıyorum yani bakkaliye defteri karıştırır gibi program sadece kolay kısmıKızznehirnil111 genee sen programdann bakıyonn benn fiiiii tarihinde aldıgıı adını hatırladıgı soyadını hatırlamadıgıı kişiyi bulduruyoor
Sabah
1 domates 4 dilim süzme peynir
bi tutam telli kasar peynir
3 yeşil 3 siyah zeytin
1 haşlama yumurta
1 ikram bisküvi
Öğle
1 kapya köz biber
4 dilim suzme peynir
1 kase yogurtla Musli
1 dilim tam buğday ekmeği
Aksm firindà tavuk but 4 tane yerim sanırım salataam hazır pattis yemeği erişte var dà . Aksma menu gene yaziyim emi eskapiim çünkü çay saati sıkıntı_AYNURA_
Nasıl gidiyor hamilelik canımSabah
1 domates 4 dilim süzme peynir
bi tutam telli kasar peynir
3 yeşil 3 siyah zeytin
1 haşlama yumurta
1 ikram bisküvi
Öğle
1 kapya köz biber
4 dilim suzme peynir
1 kase yogurtla Musli
1 dilim tam buğday ekmeği
Aksm firindà tavuk but 4 tane yerim sanırım salataam hazır pattis yemeği erişte var dà . Aksma menu gene yaziyim emi eskapiim çünkü çay saati sıkıntı_AYNURA_
aklımdada kalmamış...
@masummm canım sen uzun süre aç kalacağın içi proteininiyi yemelisin biliyorsun
o yüzden pazartesi menüsü uygun deyil.evden proteinli bi salata yap ama bolca olsun.onu ye üzerine de yoğurt...karbon yersen çabuk acıkırsın
Yanaş yamacıma delycim.
Canım Saraycam ile ben hafta ortası karar vermiştik rakip olmayaEveeeeet .... bu hafta ne yapalım bakalım ?
bu hafta sonuç tam ne olur bilmiyorum , saadet gelsin hele ... bir de bir arkadaştan cevap bekliyorum listeye girme konusunda .. belki kıyısından 3.lük belki ...
neyseeee ... şimdilik o iş köşede dursun ...
önümüzdeki haftaada81 ve Sekercikiz izinli ..
liste ya 12 ya 13 kişi olacak ...
şimdi daha önceki telli sefer deneyimime dayanarak yazıyorum ki , kalabalık bir takımda kim aynı takımda olduğunu bile toparlayamıyor .
Şu an gördüğüm kadarı ile_AYNURA_ .... @Lunya ya .... lunya da bu teklife karşılık bireyselde hiç yenilmyen @_SARAYCA_ ya meydan okumuş .
Betulina da muhteşem diyetlerine karşılık az kilo verdiği için _AYNURA_ dan yardım talebinde bulunmuş .
Burdan bir 4 lü çıkarıyorum ... kendi içlerinde bireysel yarışmak mı isterler , aynura / betül bir ikili .... lunya sarayca bir ikili olarak mı ? karar bildirsinler ....
Başka bir meydan okuma da neredeyse tüm takımaecemavi den gelmiş :)))
ecemavi
Ahu060812
DelyDoly
okuduklarım ..... eeee ece bence artılarda kardeşini de yamacına alsın .....buraya birkelebekolacam da ekleyelim .... bu dörtlü de bireysel olarak kapışsın ....
yarışlarda olmak istediğini bildiğimmimu88 .... saydin78 .... var ....
onun dışında gelen taleplere göre grupları ayarlarım ...
lütfen gerçekten rakibi ile bütün hafta ilgilenecek olanlar yarışta yer alsın ... ben tırtım pırtım diye köşeye çekilecek olanlar değil ... çünkü ... karşıda ki rakip bırakınca işi bırakabiliyor ....
Bu hafta artı çıkanada81 var ... izin döneminde toparlanacağına inanıyorum .
bir artı dakelebekolacam da var ... o da kendine uygun bir düzen ve liste bulmalı ...
diyeti boş verip , ara ara götüren ...DelyDoly ve Ahu060812 onlarda sahalara lütfen tam motive dönsün .
ovulasyon dönemi bitecek olan @Sherrysherrylady hanımı da sahalarda görmek istiyorum artık . bu haftayı iyi değerlendirmeli bence ...
Nare83 bu hafta ne yapmak istersin sende bildir canım ... yarışlı yarışsız ...
@Dersaadet_ senin yarışlarda olmanı isterim ama rakibi motive edecek kadar takımda bulunmuyorsun ... o yüzden dilersen senin gibi daha az girenlerle ya da seninle rakip olmak isteyen biri ile yarışmalısın .
bu haftanın rövanşı iiçin aynı kadro da yarışabilirsiniazkoza16 ve @Mor Vampir ile .... onlarda liste dışı ama işte nerden baksan senin kadar burdalar :)
Antepia27 bu hafta durumun ne olur bilemiyorum ... ben bu hafta diyetinde tam gaz devam eden ve arkadaşın olan D Dilekiyi ile bireyselde yarışmanı uygun gördüm ....
daha bildirim yapmayanlar var .....
Koruma grubu güzelleri de ... mevcutu koruma yolunda devam ediyor tabiii ...
şimdilik aklımdakiler bunlar ...
Eveeeeet .... bu hafta ne yapalım bakalım ?
bu hafta sonuç tam ne olur bilmiyorum , saadet gelsin hele ... bir de bir arkadaştan cevap bekliyorum listeye girme konusunda .. belki kıyısından 3.lük belki ...
şimdi daha önceki telli sefer deneyimime dayanarak yazıyorum ki , kalabalık bir takımda kim aynı takımda olduğunu bile toparlayamıyor .
Şu an gördüğüm kadarı ile_AYNURA_ .... @Lunya ya .... lunya da bu teklife karşılık bireyselde hiç yenilmyen @_SARAYCA_ ya meydan okumuş .
Betulina da muhteşem diyetlerine karşılık az kilo verdiği için _AYNURA_ dan yardım talebinde bulunmuş .
Burdan bir 4 lü çıkarıyorum ... kendi içlerinde bireysel yarışmak mı isterler , aynura / betül bir ikili .... lunya sarayca bir ikili olarak mı ? karar bildirsinler ....
ecemavi
Ahu060812
DelyDoly
okuduklarım ..... eeee ece bence artılarda kardeşini de yamacına alsın .....buraya birkelebekolacam da ekleyelim .... bu dörtlü de bireysel olarak kapışsın ....
lütfen gerçekten rakibi ile bütün hafta ilgilenecek olanlar yarışta yer alsın ... ben tırtım pırtım diye köşeye çekilecek olanlar değil ... çünkü ... karşıda ki rakip bırakınca işi bırakabiliyor ....
bir artı dakelebekolacam da var ... o da kendine uygun bir düzen ve liste bulmalı ...
diyeti boş verip , ara ara götüren ...DelyDoly ve Ahu060812 onlarda sahalara lütfen tam motive dönsün .
ovulasyon dönemi bitecek olan @Sherrysherrylady hanımı da sahalarda görmek istiyorum artık . bu haftayı iyi değerlendirmeli bence ...
@Dersaadet_ senin yarışlarda olmanı isterim ama rakibi motive edecek kadar takımda bulunmuyorsun ... o yüzden dilersen senin gibi daha az girenlerle ya da seninle rakip olmak isteyen biri ile yarışmalısın .
bu haftanın rövanşı iiçin aynı kadro da yarışabilirsiniazkoza16 ve @Mor Vampir ile .... onlarda liste dışı ama işte nerden baksan senin kadar burdalar :)
Antepia27 bu hafta durumun ne olur bilemiyorum ... ben bu hafta diyetinde tam gaz devam eden ve arkadaşın olan D Dilekiyi ile bireyselde yarışmanı uygun gördüm ....
Göz ucuyla sana da bakicam if mi yapıcan
ben bu hafta tek takılayımmm
yeni bir yöntemm gibi olacakk , bir ben yalnız ben olayım bu hafta
Şimdi kaptanım lunya saraycayıa bir olursa betüş benle olursa ve söz dimlemezse yerim onu çiy çiy...çünki rakiplerimiz çok dişli...ne diyorsunEveeeeet .... bu hafta ne yapalım bakalım ?
ecemavi
Ahu060812
DelyDoly
Aslında senle ben iki İF li super bi ikili oluruz ha
ben bu hafta tek takılayımmm
yeni bir yöntemm gibi olacakk , bir ben yalnız ben olayım bu hafta
Çok severim bu kadını ilk onla zayifladim
sır devlett sırrıı okudumm elimde patladı atamadanYanaş yamacıma delycim.
De hele planın ne ki planının üzerinde bi plan yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?