- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İyidir Karatay ablamız severizÇok severim bu kadını ilk onla zayifladim
Sağol canım sordun eksik olma.. Valla pek anlamiyorm. Henüz erken die mi bilmem..Ama müthiş uykum var an itibariyleNasıl gidiyor hamilelik canım
Çok tatlı bir fikir kaç kilon kaldı eceKüçük kızım anneler günü için bana kocaman bir çikolata alacakmış
Allah kolaylık versin canım zor ve güzel bir süreç ben bi çocukla kaldım o da son sınıfa üniversiteye giderse yalnız kalacamSağol canım sordun eksik olma.. Valla pek anlamiyorm. Henüz erken die mi bilmem..Ama müthiş uykum var an itibariyle
Olsun ablam.sen yanına gidersin belki. Ben de yalnız olmasın yavrum Die. Bi de 2 sine birden emek edim büyüsün ler isterdim inşallah güzel günler olur. Cok zor olmaz hersey . Sağlık önemli. Simdı şu halimde konuşmaya mecalim yok. Okuldayim evde iki çocuk olsa nasıl bi enerjim olacak acabaAllah kolaylık versin canım zor ve güzel bir süreç ben bi çocukla kaldım o da son sınıfa üniversiteye giderse yalnız kalacam
Göz ucuyla sana da bakicam if mi yapıcan
Aslında senle ben iki İF li super bi ikili oluruz ha
Küçük kızım anneler günü için bana kocaman bir çikolata alacakmış
Görürsün sen. seni ezici bi üstünlükle gece cem.sır devlett sırrıı okudumm elimde patladı atamadan
Işe yarar inşallah.cunku bence çok güzel.evet bi deneyeim diyorum kelebekk ne dersin ?
olabilir neden olmasınnnn , iki if li ahahaha
O hediye aslında onun hayali yani istegiÇok tatlı bir fikir kaç kilon kaldı ece
Ya sen yemediğin için üzülüyor ya da sen yemediğin için ona kalacak diye alıyor
Birinci dedigimdir heralde
O hediye aslında onun hayali yani istegiÇok tatlı bir fikir kaç kilon kaldı ece
Ya sen yemediğin için üzülüyor ya da sen yemediğin için ona kalacak diye alıyor
Birinci dedigimdir heralde
bol bol reklam yapıyor eczaneler, birine girip sor istersenOnu işte nerede bulacağım
ben bu hafta rakip almayayım kaptanım ilgilenemem rakibimle ayıp olmasınEveeeeet .... bu hafta ne yapalım bakalım ?
bu hafta sonuç tam ne olur bilmiyorum , saadet gelsin hele ... bir de bir arkadaştan cevap bekliyorum listeye girme konusunda .. belki kıyısından 3.lük belki ...
neyseeee ... şimdilik o iş köşede dursun ...
önümüzdeki haftaada81 ve @Sekercikiz izinli ..
liste ya 12 ya 13 kişi olacak ...
şimdi daha önceki telli sefer deneyimime dayanarak yazıyorum ki , kalabalık bir takımda kim aynı takımda olduğunu bile toparlayamıyor .
Şu an gördüğüm kadarı ile @_AYNURA_ .... @Lunya ya .... lunya da bu teklife karşılık bireyselde hiç yenilmyenSarayca ya meydan okumuş .
@Betulina da muhteşem diyetlerine karşılık az kilo verdiği için @_AYNURA_ dan yardım talebinde bulunmuş .
Burdan bir 4 lü çıkarıyorum ... kendi içlerinde bireysel yarışmak mı isterler , aynura / betül bir ikili .... lunya sarayca bir ikili olarak mı ? karar bildirsinler ....
Başka bir meydan okuma da neredeyse tüm takımaecemavi den gelmiş :)))
ecemavi
@Ahu060812
@DelyDoly
okuduklarım ..... eeee ece bence artılarda kardeşini de yamacına alsın .....buraya birkelebekolacam da ekleyelim .... bu dörtlü de bireysel olarak kapışsın ....
yarışlarda olmak istediğini bildiğim @mimu88 .... @saydin78 .... var ....
onun dışında gelen taleplere göre grupları ayarlarım ...
lütfen gerçekten rakibi ile bütün hafta ilgilenecek olanlar yarışta yer alsın ... ben tırtım pırtım diye köşeye çekilecek olanlar değil ... çünkü ... karşıda ki rakip bırakınca işi bırakabiliyor ....
Bu hafta artı çıkanada81 var ... izin döneminde toparlanacağına inanıyorum .
bir artı dakelebekolacam da var ... o da kendine uygun bir düzen ve liste bulmalı ...
diyeti boş verip , ara ara götüren ... @DelyDoly ve @Ahu060812 onlarda sahalara lütfen tam motive dönsün .
ovulasyon dönemi bitecek olan @Sherrysherrylady hanımı da sahalarda görmek istiyorum artık . bu haftayı iyi değerlendirmeli bence ...
Nare83 bu hafta ne yapmak istersin sende bildir canım ... yarışlı yarışsız ...
littlecoffeedoc senin yarışlarda olmanı isterim ama rakibi motive edecek kadar takımda bulunmuyorsun ... o yüzden dilersen senin gibi daha az girenlerle ya da seninle rakip olmak isteyen biri ile yarışmalısın .
bu haftanın rövanşı iiçin aynı kadro da yarışabilirsiniazkoza16 ve @Mor Vampir ile .... onlarda liste dışı ama işte nerden baksan senin kadar burdalar :)
Antepia27 bu hafta durumun ne olur bilemiyorum ... ben bu hafta diyetinde tam gaz devam eden ve arkadaşın olan D Dilekiyi ile bireyselde yarışmanı uygun gördüm ....
daha bildirim yapmayanlar var .....
Koruma grubu güzelleri de ... mevcutu koruma yolunda devam ediyor tabiii ...
şimdilik aklımdakiler bunlar ...
Olabilir canım bir bakınayım ben sağolbol bol reklam yapıyor eczaneler, birine girip sor istersen
Allah kolaylık versin canım zor ve güzel bir süreç ben bi çocukla kaldım o da son sınıfa üniversiteye giderse yalnız kalacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?