Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kaptanım.dün misafirlikden annemlere geldik.kızımın ateşi de falan da vardı.onunla ilgilendim sora kütt diye uyumuşum...menümü vereyim...dün akşam leptini yapamadım...heç akşam geç oldu hem aralı...

12.00 2yumurta
Lor
Salatalık,yeşillik
1kahve fincanı yoğurt çorbası
Yeşil çay

18.30-19.15 1minik kepçe mercimek çorba
2kaşık biberlerden oluşan salata
1ip ince dilim pizza
Ayran

Çay
2hurma misafirlikte
1lokum çayla annemlerde
2.5litr su

Çok zorlandım misafirlikte...hiç doymadım yediklerimle...keşke evde açlığımı bozup gitseydim...uzun açlıktam sonra doyamıyorum...

Betüş buhafta böyle menülerle kaç verdin sen?

Ausencia araban hayırlı olsun, kot bedenleride süper maşallah ben bugün 10 gibi kahvaltı yapicam şuan en bi sevdiğim aç karnına sade kahvemi içiyorum

_AYNURA_ geçmiş olsun cnm annelerde dikkat et

Ankarada kar yağıyor
Birde hava durumuna baktım şimdi 6 derece ilerleyen saatlerde öğleyin -1 kar yağışlı
23 nisan kutlamaları bu havada imkan yok ertelemişlermiydi ?

Kizz sende ben gibi erkenden ne hortladinn cok dişli bir rakibesinn sennnnn hahaha gunaydin guzelimm.

Eee çalışmak lazım bu hafta yenecegim 3 güzel rakibem var

Günaydın kızlar...annemlerdeyim.dün de kızım ateşlendi biraz...az gele bilirim burada...çok zorlansamda diyet devam edecek...
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Vayyy maviş pek iddalı gördüm seni bacım

Şişt enerjiyi yüksek tutacaksın ki cumaya ne sürpriz geleceğini bilemesin angaralı hatunlar ve Eskişehirli hatun bak rumuz bilem kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…