Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim en büyük sıkıntım demir ya demir kullanıyorum kabızlık yapıyor ve bu şekilde kilo vermeye çalışmak çok zor kayısı falan hiç kar etmiyor kar eden tek şey biber kızartması
Oyy o çok sıkıntı cidden annemde de vardı bir ara ordan biliyorum Biber kızartması mııı

Aburcuburlarla dolu saçma menüler oldu. Çok haklısın canım sahur yapmadan niyet etmeyi düşünüyorum

Düzeltme
SPOR ÇETELESİ 19.HAFTA
Ausencia 0+15+15+20+20+10=80
Ahu060812 0+15+20+15+20+15=85
@kelebekolacam0+15+15+10+10=50
@DelyDoly15+10+0+10+10+15=60
@ada8115+15+20+20+0+0=70
@Begüm75 15+0+15+15+15=60
@Dilekiyi15+15+20+20+15=85
@Bebetomm10+5+5+5=25
ecemavi 15+15+10+15+15+10=70
@_SARAYCA_15+20+15+15=65
@masumm15+15+15+15=60
N Nana 15+25+25+20+20+15=120
mimu88 15+15+20=50
Antepia27 0+0+20=20
N Neshve 10+15+10+15=50
Haftanın birincisiii 120 puanla rakiplerine fark atan azim abidesi lunyaaa
Haftanın ikincisi aaa oda neee ben ve hocam dilek
Haftanın üçüncüsü saygıdeğer kaptanım Aussss
Dördüncü öhöm öhöm rakibem Ece ve Adaaa
Beşinci saraycaaa
Altıncı Dely masumm ve begooo
Yedinci kelebek daktırım, ekürü Mimu be neshve

Ve listeden düşenler
Antepia ve bebetom
Bu hafta pointlerde bi düşüş var güzeller haftaya daha aktif olmanızı temenni ediyorum

Kızlar bugün çok yoğun bi gündü ayrı yerlerde çocukların gösterileri vardı 3 er saat oyalandık hepsinde arada eve gel yemek ye diğerine git gel yemek ye iç topla misafirlerim de vardı haliyle gelemedim.yarın geçmişe ve sporlarınıza bakarım inşallah hepinize iyigeceler
23 Nisan kutlu olsun

Iyi geceler Ahu bu haftadan itibaren benide spor listesine ekleyebilir misin mümkünse

Iyi geceler herkese misafirlerim vardı bütün gün yeni gittiler bugün menum çok kötü
Sabah 2dilim kepek ekmeği peynir omlet zeytin
Öğle 6 yemek kaşığı kısır marul
Aksam 1kepce tavuk çorbası 3yemek kaşığı etli bezelye yoğurt
Su 1,5
Spor yok

geçmişi temizledimmm ...

bugün neredeyse evin yolunu unuttuk ailecek.

Araç işi oldu sanırım , kapora bıraktık ..pzt exper'e ve eşimin ustasına gösterilecek ..Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin .

İzmit outlet center de bahar panayırı olur , indirim şov vardır .. İki jean aldım mavi den 2 si 59.90 :)) veeeee 26 beden

Şu alıntılarımı cevaplayıp yatayım hele yavaş yavaş ...

Hmmmm sebze çorbası detoksu :)
Patlamış mısır harici sevdim ... gerçi o da az miktarda yenilince acayip bağırsak çalıştırır .

Gayet güzel ... şimdi sabah kahvaltın 8-9 gibi olacak değil mi ?
bugün sende avm lerde iyi atlatmışsın ... yalamadığın parmak için de

heeeee atıldınız 68 olmadan giriş yoktu sana kim aldı

güzel menü ve bence de sende iki öğüne şartlandır kendini .. gelip gidip bir şeyler tırtıklama

wooow ara da kalkmış ...sen bu hafta listeden çıkıp çok güzel kilo ver ... bak neler çekiyorsun benden

kafa salladın ..üzüldün demek ... eee bende üzüldüm ... ülüleceksen yemiyeceksin saydın ... geçen hafta da böyle başladın ... ne gerek var . 1 ay tut kendini ...kriz senden senin iradenden güçlü değil .
bir hafta verdim ..bu hafta az vereyim .. olmaz . tatlı krizine çözüm bul .
Hadi bakalım , yarın güzel bir pazar menüsü bekliyorum senden

Ben beğendim ... sabah 2 dlm ekmek ile gayet doyurucu olmuş ...geçte yemişsin zaten sabah ... akşam da ideal .
suyu arttırdın umarım .

canım akşam salata ya da yoğurtta olabilirdi ... çorba o an şişirir ama 2 saate kalmadan yine açsın .. bu seferde geç saatte mutfak tırmalamaya gidebilirsin :)

2 dlm sabah ekmek ... 2 de lahmacun öğle .... karbon olarak çok ... öğle 2 lahmacun yemek kafanda varsa ... sabah ekmek 1/2 dilim kadar sırf kahvaltıda yediklerine refakat etsin diye ..
Ya da en temizi 1 lahmacun bol salata ayran ...

Mantı ile ekmek yemene ne gerek ?
Onun dışında afiyet olsun

Aysun bu benim için makul olmuş, inşallah tabi öncesinde mezun olurum da seni bi sevindiririmmm

Aysun kimse beni de tanıştırsana ? zaten iyi ki yanlış hatırladın ismimi ..çünkü forumda isim kullanmıyorum .

Canım tabii ki etiketleyim ama ben bu hafta yarışmayayım... Siz @Dersaadet_ ile yarışın Ausencia kaptanım için de ve sizin için de uygunsaa..
Bu arada menün gayet güzel afiyet olsun kuzu

Tamamdır canım ..
BU ikili üçlü yarışlar kesinlikle mecburi değil zaten .. kim o hafta kendini buna hazır hissediyorsa ..

2 dlm tam tahıllı ekmek domates biber ..yerine ... 1 dlm ekmekle peynirin yumurtan yeşilliğin domatesin olsa heme daha sağlıklı daha doyurucu ve az karbonlu ...

Emeğine sağlık ablam ne de güzel uğraşmış, ne de güzel şeyler yazmışsın tek tek Benim de sizlerden ayrılmaya niyetim yok çok uğrayamasam da genelde gün içinde yine de buradayım

ilk defa biri bana mor diyor

bende okurken mor kaşardan .. anladım önce ... mor kaşar da varmış oldum

Çok kötü değil .. kısır biraz çok olmuş evet miktar olarak ama sadece o var ..
Akşamda bezelye kendini kötü hissettirdiyse ...evet patates havuç bezelye gls. end. için tercih edilmez ama çoook kötü bir menü değil .
Su az olmuş ama

Merhabalar kızlar.
Öncelikle, hepinize keyifli bol kilo vermeler diliyorum.
ecemavi arkadaşımızın başarı sırrını okuyarak geldim.
Acaba, bu 4 günlük diyet nedir öğrenebilir miyim?

Teşekkür ederiz güzel dileklerin için ... sana da sağlıklı keyifli kilo vermeler ... aşağıda sevgili aeben eklemiş .

Hayırlı geceler sevgili takımımmm arkadaşlar oluşum Ünv izne geldi biraz yoğunum gelmedim herkese selamlar sevgiler muhabbet ler

Gözün aydın olsun ...
Yoğunsun ama menü alalım fatma ... sen menü yazmayı bırakma lütfen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…