teyze kızı var.onlar mütiş çalışırdı.o teyzem hala benim dr olduguma inanmıyor
ben öyle dr olacam sevdalılarından değildim ozaman tercihler sınava girerken verilirdi.benim tercihleride @ecemavi yaptı.sonuc gelince aa burayıda mı yazmış demiştim.
o sınavda attıklarımda tutunca ben bi panik oldum elektrik elektronik gelecek diye.Allahtan puanlar aşağı çekildi.öyle hava olsun diye bi genetik bi elektrikelektronik yazmıştık onu hatırlıyorum.
Günaydın canlarım...herkese güzel haftalar...çok giremiyorum geçmişe bakamıyorum..umarım atlamam bir şey...
Nare83 canım nasılsın ortim?
hasılat 4 kişimi bir zaten ben gelmeden hamileydi.hadi kızlar yok mu arttıran.vorones
ervahafsa
asfarovski
kelebek19
takımıngüzellerine topluca bir selam vereyim ... kaç zamandır aklımda
hepsi seninle oldu ya ... ben öyle hatırlıyorumhasılat 4 kişimi bir zaten ben gelmeden hamileydi.hadi kızlar yok mu arttıran.
masum bu sabah bende + idim ama mini minnacık umarım fazla kalmazcnm sabah tartıldımm her pazartesi oldugu gibi yine +
yazdıkalrımın dışında birşey yemedimmm
çok üşüyorumm
yok yokkk mühendislik istemiyordum ben onu hava olsun diye yazmıstım.aslında bana en uygun meslek öğretmenlik,birgün belki öğretim üyesi olurum.hadi yaa ama buda kötü bi durum yani hayalinde tıp yokken doktor olmak gerçi zekisin ne gelirse gelsin başaracağından eminim ama hani müh. beklerken bide tıp gelince bide tercihleri ablan yapıp yazıldığını bile hatırlamayıncabian şok
ama dünyanın en güzel mesleği,iyki varsınız,hani havam olsun adı doktor olsun diye değilde (tabi istemedende olsa insana kattığı hava var onuda inkar edemem olsa hayır demezdim ) insan hayatı kurtarmak ona faydalı işler yapıp aydınlatmak bilgilendirmek çok isterdim,insanların hayatına değipte sağlıklı şeyler öğretip mutlu etmek dünyanın en sevap işi heralde
teyzenebiraz kıskanmış heralde
eceyede kocamansayesinde senin gibi bir doktor yetişmiş kardeşlerin insan hayatındaki rolü değeri ne kadar fazla aslında demi iyiki varlar
Aleyküm selam cnm voronestemi bebek bekiyor hayırlı olsun hepsinevorones
ervahafsa
asfarovski
kelebek19
takımıngüzellerine topluca bir selam vereyim ... kaç zamandır aklımda
inşallah gönlüne göre olsunyok yokkk mühendislik istemiyordum ben onu hava olsun diye yazmıstım.aslında bana en uygun meslek öğretmenlik,birgün belki öğretim üyesi olurum.
Benimde aklımda mühendis olmak yoktu hem okul müdürüm yüzünden :) matematik öğretmenliğindeydi gönlümyok yokkk mühendislik istemiyordum ben onu hava olsun diye yazmıstım.aslında bana en uygun meslek öğretmenlik,birgün belki öğretim üyesi olurum.
sen ne müh. disisin bende oğlum müh. olsun istiyorum ama hangisi? gerçi o ne istiyo oda önemli tabide sanırım oda müh. istiyoBenimde aklımda mühendis olmak yoktu hem okul müdürüm yüzünden :) matematik öğretmenliğindeydi gönlüm
Beni okul müdürüm kandırdı gıda mühendisliği yazalım önü çok açık meslek diyesen ne müh. disisin bende oğlum müh. olsun istiyorum ama hangisi? gerçi o ne istiyo oda önemli tabide sanırım oda müh. istiyo
iş bulma şansı yüksek olan hangisidir ?
benim bi tanıdık gıda müh. vardı oğluna hiç paketli gıda vermemişti çok zararlı diyoduBeni okul müdürüm kandırdı gıda mühendisliği yazalım önü çok açık meslek diyegıda mühendisliği heryerde zorunlu ama yeterince önem verilen bir meslek olamıyor maalesef
Oğlun içinde hayırlısı inşallah gönlüne göre olur
masum bu sabah bende + idim ama mini minnacık umarım fazla kalmaz
bide bende açlıktanmıdır nedir dün gece dondum dondum
bu arada kafam hala sepet gibi sanırım bu leptin işi beni zorlayacak
korseyi 40 kilo ecede kullanıyo,oda iyi dedi aslında memnun muş,hatta 1 ay sonra ölçü alıp değişiklik varmı diye bakıcak
ben ortaokulda okul birincisiydim fen lisesi sınavlarına girmedim.aklıma bile gelmedi.okul müdürü çağırdı dedi neden girmedin dedim ne bileyim.baktım pek sınav kalmamış ebelik sınavına girdim kazandım.müdür tekrar çağırdı ne yapacaksın ebe olayım dedim.dediki sen dr olacak öğrencisin hemen gidip süper liseye yazılıyorsun.Allah razı olsun müdürden onun öngörüsüyle dr oldum.Benimde aklımda mühendis olmak yoktu hem okul müdürüm yüzünden :) matematik öğretmenliğindeydi gönlüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?