Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben kendime bi korse almıştım yazın pentiden 60 tl yee
önce arkadaşımm aldı bana pahalı geldi diye almadım ama onda görünce çok begenip almıştım
m bedendi beni çok bunaltıyordu ama bugün giydim süper olduuu
midegmide küp gibi yapmadı ben normalde giyemiyorum korse

bunun birde ten rengini alıcam
çok güzelll

hadi yaa ama buda kötü bi durum yani hayalinde tıp yokken doktor olmak gerçi zekisin ne gelirse gelsin başaracağından eminim ama hani müh. beklerken bide tıp gelince bide tercihleri ablan yapıp yazıldığını bile hatırlamayınca bian şok
ama dünyanın en güzel mesleği,iyki varsınız,hani havam olsun adı doktor olsun diye değilde (tabi istemedende olsa insana kattığı hava var onuda inkar edemem olsa hayır demezdim) insan hayatı kurtarmak ona faydalı işler yapıp aydınlatmak bilgilendirmek çok isterdim,insanların hayatına değipte sağlıklı şeyler öğretip mutlu etmek dünyanın en sevap işi heralde

teyzenebiraz kıskanmış heralde
eceyede kocaman sayesinde senin gibi bir doktor yetişmiş kardeşlerin insan hayatındaki rolü değeri ne kadar fazla aslında demi iyiki varlar

aaaaay orti miyiizzzzz amaaaaan ALLLAHHIMMMM @Lunya ben 4 gün birşey yemeyim mi napayım ay panik oldum kahvaltı etmedim daha açım zaten böhüüüüü

cnm sabah tartıldımm her pazartesi oldugu gibi yine +
yazdıkalrımın dışında birşey yemedimmm
çok üşüyorumm
masum bu sabah bende + idim ama mini minnacık umarım fazla kalmaz
bide bende açlıktanmıdır nedir dün gece dondum dondum
bu arada kafam hala sepet gibi sanırım bu leptin işi beni zorlayacak

korseyi 40 kilo ecede kullanıyo,oda iyi dedi aslında memnun muş,hatta 1 ay sonra ölçü alıp değişiklik varmı diye bakıcak

yok yokkk mühendislik istemiyordum ben onu hava olsun diye yazmıstım.aslında bana en uygun meslek öğretmenlik,birgün belki öğretim üyesi olurum.

sen ne müh. disisin bende oğlum müh. olsun istiyorum ama hangisi? gerçi o ne istiyo oda önemli tabide sanırım oda müh. istiyo

iş bulma şansı yüksek olan hangisidir ?
Beni okul müdürüm kandırdı gıda mühendisliği yazalım önü çok açık meslek diye gıda mühendisliği heryerde zorunlu ama yeterince önem verilen bir meslek olamıyor maalesef
Oğlun içinde hayırlısı inşallah gönlüne göre olur

benim bi tanıdık gıda müh. vardı oğluna hiç paketli gıda vermemişti çok zararlı diyodu
sende bizimle böyle bilgiler paylaşsana bildiğin şeyleri,şu E li şeyler,koruyucular,gıda boyaları,mesela pakette ne yazıyosa sakın alma dersin gibi böyle şeyler varsa paylaşırmısın bizimle

begümm ptesileri artı olmak imkansız cnm
bunu bana diyetisyenimde demişti
çalışırkenn ptesileri tartılma demişti
sanırım uyku degişikligi, yeme düzeni filan degişiyor ondan oluyor
bende cumaya göre +400

Benimde aklımda mühendis olmak yoktu hem okul müdürüm yüzünden :) matematik öğretmenliğindeydi gönlüm
ben ortaokulda okul birincisiydim fen lisesi sınavlarına girmedim.aklıma bile gelmedi.okul müdürü çağırdı dedi neden girmedin dedim ne bileyim.baktım pek sınav kalmamış ebelik sınavına girdim kazandım.müdür tekrar çağırdı ne yapacaksın ebe olayım dedim.dediki sen dr olacak öğrencisin hemen gidip süper liseye yazılıyorsun.Allah razı olsun müdürden onun öngörüsüyle dr oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…