- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Eğer açlık başınızı ağrıtıyorsa vücudunuzda toksin birikmesi var diye okumuştum bi araştır istersen bego yazı bulursan bizede gönder12 de yesimde düzelemedim ahuu,dün en son 5 te yedim sonra sabah baş ağrısıyla uyandım kahvaltı yaptım öğlen yedim ama hala sersem gibi kafa,açlıktanmı bu kadar etkilendim migrenden mi bilemedimaçlık migrenimi tetikledi sanırım,bana yaramıyo bu açlık duy aus duyy boşuna yemiyorum ben
Nare83 ne yedin çorba içtin mi?
Hayatımın karmaşası bi yaptığımı biri yemez bi yaptığımı öbürüAkşama ne pişiriyorsunuz kızlar? Annem dün karnıyarık yapmıştı(söylemesi ayıp muhteşem olur karnıyarığı) öğlen onu yedim. Akşama ne yapsam
Benim bildiğim yok hayır mıKızlar aramızda hukukçu varmı
aaa ilk defa duydumEğer açlık başınızı ağrıtıyorsa vücudunuzda toksin birikmesi var diye okumuştum bi araştır istersen bego yazı bulursan bizede gönder
Kafam biraz karıştı da birşey soracaktımBenim bildiğim yok hayır mı
afiyet olsunhayır yemedimmm cnmmm
ton balıklı salata yedim 1 kase
1 kase yogurt
3 ymk etli taze fasulye(patronlara yapılmış azcık aldım)
3 tam ceviz
ay çok doydummm bu tokluga kilo gidermi diye düşünmeye başladım
Kız daktır sen ye onları artı 800 dün zaten battı balık yan gider
aboooAy kendime nazar deydirdim
Pogacayi fırından tepsisinden alırken kopan bir parça hop ağzıma
Gitti gül gibi leptin gettiii
Şimdi giden leptinimin ardından sade kahvem ve 2 gün kurusuyla yas tutuyoruz
Valla çok hukuk dersleri okudum da en son geçtiğim dersler vergi hukuku sosyal güvenlik hukuku borçlar hukuku,genel hukuk ama bunları Bile geçeli çok oldu netten araştırsan belki bulursunKafam biraz karıştı da birşey soracaktım
ne hatırlatıyorsun okadar gevezelik yaptık unutulsun diye.
he he acı der ama böyle yüzüne çarpmaz.usulca diyverir gizli saklı.
dost acı söylermiş
Yok öyle birşey değil, miras hukukuna giriyor sanırım ama girmiyorda olabilir. Yani şöyle diyeyim ben mesela şimdi annemle yaşıyorum ayrıca ev aldım kredi ödüyorum sonra ablamlar falan bu evde hak iddia edebilir miValla çok hukuk dersleri okudum da en son geçtiğim dersler vergi hukuku sosyal güvenlik hukuku borçlar hukuku,genel hukuk ama bunları Bile geçeli çok oldu netten araştırsan belki bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?